1609
-
metlogen #288 Köszi a válaszokat,arra jutottam hogy valószínü megveszem valamelyik könyvet ami a legelejéről indít,mert totál hülye vagyok a flash készítéshez,hiába csinálom végig
amiket leírnak nem tudom mit miért csinálok,nem tudom mit jelentenek a kifejezések.Szerintetek melyik könyvet kellen megvenni? Macromedia Flash MX Stúdió? Flash MX 2004 kézikönyv?
mégegyszer köszi a segítséget! -
sajnos nekem nem akar bejönni:(
pedig most már kíváncsi vagyok rá:) -
az ilyennek el kell törni a kezét, méghogy fizetni ilyen fosért... -
fodorkrisz #285 Hogy tudok letöltés linket csinálni? Pl.: feltöltök egy mp3-at, exe-t és az a linkre kattintva le lehet tölteni. -
rá kell nézni, milyen a színvonala az oldalnak. Amiket a srác ismer, azokat ingyen megtanulhatod a netről. -
fodorkrisz #283 Sorry, már nagyon éjjszaka volt :). Szóval a link: http://coolflash.uw.hu/ -
fodorkrisz #282 Most találtam, szerintetek milyen a szinvovala, érdemes rendelni majd?
Nekem tetszi, legalább is a lap a vidik nem tom milyenek lehetnek. -
jaja egyetértek Dichterel egy kicsit először érdemes szétnézned a neten próbálgatni kisérletezgetni tanulgatni
de ha komolyan érdekel főleg az actipn script akkor szerintem érdemes majd könyvet venned de most még attól odébb vagy még én is:)
bár nekem már van könyvem:)) -
Könyvet szvsz csak akkor vegyél, ha van fölösleges pénzed :) A net televan tutorialokkal. Ha elég ráérős, és türelmes vagy, gyorsan beletanulhatsz.
Ezeket a linkeket ajánlom először is:
www.swf.hu
www.flashkit.com
www.pixel2life.com
Angol tudás szükséges. -
metlogen #279 Sziasztok!
Na én most telepítettem fel a flash 8-at,az igazság az hogy semmit nem értek hozzá,azért akarok belekezdeni mert nagyon szeretek szerkesztgetni.Szóval gőzőm sincs mi fán terem a flash készítés,idáig csak giffeket raktam össze meg egy gyenge honlapot.Láttam hogy flashal milyen szép dolgokat lehet csinálni,gondoltam belevágok,de nem is olyan egyszerű.Szóval szerintetek mivel kéne kezdenem,vegyem meg hozzá a könyvet,aztán mélyedjek bele,vagy van más alternatíva is?
válaszotokat előre is köszönöm!!! -
-
mondjuk én pont az ilyen esetek miatt tartottam hülyeségnek még ezt a +1 flash topikot...inkább a másikat kéne átnevezni egy globális flash topikká, mert annyira nem pörög egyik se, hogy indokolt lenne a 2 topik, és így legalább 1 helyen lenne minden...dehát biztos csak én vagyok a hülye az itteni "flash nagymester" -ekhez képest :) -
fodorkrisz #276 köszi, működik:) -
nézz át a flash topicba.
ott a megoldás a problémádra!
getURL-nél használd a "_blank"-ot....ez uj ablakban nyitja meg a linket. -
fodorkrisz #274 thx félúton rájöttem, de a másik ablakban megnyitott tartalmat még mindig nem vágom:( -
mármint az outlookra gondolsz?
mert akkor ha egy mailto-t használsz akkor simán az indul -
fodorkrisz #272 Most, hogy így megkérdezted is-is:). Viszont lenne egy új problémám: hogy tudok az on(release) után egy olyan parancsot betenni ami ha ráklikkelünk akkor elindítaj a levelező programot? -
Ez attól függ, hogy mit szeretnél új ablakban megnyitni. Lehetőséged van egy swf-et, vagy esetleg html oldalt. -

-
-
majd dichter válaszol, úgyis gyakorolnia kell a getURL-t
-
fodorkrisz #267 Szasztok, hogy tudom egy új ablakban megnyitni a dolgokat? -
eddig sothink-ot használtam, de még ott sem láttam újabb verziót ami nekem kellene.
elképzelhető hogy még nincs, mert guglban sem találtam infót.... -
szala #265 Esetleg sothink swf decompiler? -
(talán még nincs?) -
köszi, de sajna nekem egy konkrét megoldás kellene.
Csomó decompilert kipróbáltam, csak sajna egyik sem oldotta meg a kérdést.
Max a flash mx-et tudja kibontani.flash 8-at nem.... -
swftools.com -
#252-re valaki??? -
ANNYIRA FEJLESZTEES ALATT VAN HOGY MEEG BE SE JO''N!!!!
NEMBAJ MAJD SZOLOK HA KESZ LESZ....
-
csinaltam 1 oldalt nem flash alapon muxik csak van 1 flash film benne....
szal azt akarom kerdezni hogy jol megy -e a film?
fejlesztees alatt..
www.freestyler.try.hu -
OK. THx. Majd én is újra elkezdek egy oldalt, mer ami most van több mint 4MB, de száz hogy azé mert van fönn vagy 50 kép a galériában és az foglal olyan sokat!!! 
-
jah es sajna azert nem latod a betuket a gombokon mert MACROMEDIA FLASH 8 -al csinaltam ezert legujabb flash player-el lehet csak latni...
mondjuk player 7 -el NEM... -
Haat a directorius.v1.hu KB 800 kb korul van,...
a covox.v1.hu kevesebb.,.KB 400 kb.
de valaki ki ki tunna segiteni?
amit kerdeztem hogy miert nem muxik a covox? -
DC ++ on néz szét aszem lehet ilyet találni
legalábbis annó én találtam de sajna már nincs meg -
(a directorius.v1.hu-ról van szó!!!!!!!!) az új covox.v1.hu-n jó-k a gombok.
De itt is kérdés a méret? -
Csá, jó az oldalad, de a gomboknak gondolom lenne valami felirata is! (nekem nem jött be semmi felirat) De amúgy jó!
Mekkora neked az swf file? Mer amit én csináltam az qrva nagy! (bár lehet hogy a sok kép miatt!) -
Ismer valaki olyan Decompiler-t ami a flash8-at is kibontja? -
mos latom hogy a gombok is bejonnek de nem igazan ugy ahogy kellene.. -
bazmeg megcsinaltam 1 faka oldalt....
olyan hogy van egy index.swf ami beolvassa a tobbi swf-t..
az index.swf rajta van 1 index.html-n...
amikor a swf-t inditom minden faja bejonnek a flashek...de amikor
index.html-vel eggyutt kellene hogy induljon akkor csak a csupasz index.html latszik.....
valaki joo segitseeg???
ide raktam fel probanak:(( -
Majd megcsinálom jobbra, meg szebbre, de most flasheltem először!
Szóval még olyan zöldfülű vagyok hogy kész!!!
De azé köszi! (hibáiból tanul az ember!)