1609
-
Minden ötlet érdekel! -
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne:
Ha az index.swf-be loadMovie parancsal behivok egy másik swf-t akkor, hogy lehet azt beállítani, hogy egy olyan frameről induljon amit én adok meg az xy.swf -
4.5 még csak MAC-re van.... -
Shadow_THH #365 kössz nekem a 4.5 kellene -
-
ez már jóval letisztultabb lett igy. 
A szinek mostmár nagyjából passzolnak.
nem arra gondolok hogy szürke hanem hogy nincs szinkavalkád és nagyjából harmonikus.
A vonalvezetés az még mindig túl durva de jó irányba haladsz!
Próbálj 1 vagy 2 pixeles vonalak használni.Akkor jóval elengánsabb lesz.
üdv -
Hi all!
Na megvan a legújabb verziója az oldalamnak! itt
Bár kicsit darabosak lettek a gombok, de sztem jó!
Raktam be egy preloadert is, bár elég egyszerű!
Ha nektek nem tetszik az oldal, nem haragszom meg érte. Úgyis fogom még újítani, vannak még ötleteim! Dehát most ennyire tellett!
-
foxxi #361 Szia!
Nekem ez van meg: "Swift 3D v4" Ha kellene itt van: És akkor adom a linket :)Swift 3D -
pár hete már én is kerestem.akkor is csak emulon(razorback 2.0) találam, de fake volt mind.
Most viszont van egy ilyen, hogy "Swift 3D v4.5_fixed.rar" (65.54Mb)
Rányomtam, de 1 óra után is még 0%-nál van.
Remélem ebben már nem cicák lesznek
Próbáld ki... -
hát ha még csak 1 topik lenne
-
Shadow_THH #358 örülök hogy igypörög az oldal és ennyien használják a flasht (örül) -
Shadow_THH #357 swift 4.5-öt nem tudja valaki hol lehetne megtalálni? nagyon kéne -
foxxi #356 Sziasztok!
Tom hogy nem épp jó helyre írok de hátha
Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy egy kész SWI filet nemtudok ugy importálni egy már megnyitott SWI "lapra" hogy az müködjön is. Vagyis a beillesztés megy de a akció amit végezne az elmarad. Pl: scrollbar...átimportálom (mert az oldalt SwishMax-ban készítem) és a görgetés nem müködik...
Erre tud valaki megoldást? (bocsi hogy ennyire amatőr vagyok) -
nem csak annyi munkám van hoyg azt se tudom hol áll a fejem:((
de majd leszek:) -
fodorkrisz #354 Kéremszépen mi van itt????
Olyan csend van 2 napja. Mindenki tanul?:S -
foxxi #353 Mert alapjávavéve azt használom szerkesztésre. Semmi képpen nem lehet megoldani? Illetve akkor hogy rakjam be? Ez egy Flash menu lenne ami az oldalra kerülne. (azt azért nézzétek hogy láma vagyok még ehhez 
-
fodorkrisz #352 Tettem a végére egy stopot :), folyamatosan kerülnek fel a frissített dolgok. -
na ez már kezd alakulni:)
csak tényleg elég idegesítő az a frissités:))
-
mert van benne actions is..és nem tudom miért kell swiftBE importálni. -
foxxi #349 EZ miért van? Tud valaki segíteni ebben? Swish3D-be szeretnék importálni egy SWF-et -->itt készített menu lenne (123 Flash Menu progi) és amikor importálom akkor ezt a hibaüzit dobja.
Köszi a segítséget! -
foxxi #348 Köszi. Esetleg Messen jöhet ha lenne ( [email protected] ) -
fodorkrisz #347 Tudom, hogy frissít, mert beraktam egy gotoandplay(1)-et a többi része még nem publikus (1 hét, tanulnom kell, mint állat:((((( )
foxxi: nekem regről lehet, hogy van 1 két ilyen prog, megnézem -
Rain1 #346 Szerintem jó, csak:
-Ha nem teljes képernyős, akkor lehetne teljesen középen a flash
-Lehet, hogy csak nálam, de 5 mp-nként frissíti az oldalt, és ez egy picit zavaró -
foxxi #345 #316 ? -
fodorkrisz #344 Ha tudjátok nézzétek meg és kritizáljátok!
Nagyon-nagyon kezdeti stádiumban van, csak, ha vmi nem jó akkor most könnyebb javítani.
Köszi. http://www.fodorkrisz.atw.hu/ -
fodorkrisz #343 Azt h. tudom megoldani, h. ne legyen ott mindig HTML-ben a háttérszin, mint vmi keret? -
Rain1 #342 Én úgy oldottam meg, hogy regisztáltam egy TRY.hus címet és utána azt a sajátoldalam.uw.hu/index.php re irányítottam. Ezzel eltünik a reklámcsík (fényújság) és nem tudsz lebukni vele :D -
ezexerint műxik......
-

THX
-
ja...megvan ki a hunyó! kell hogy mondjam?
-
szoktam:) -
nah akkor nézegesd szépen bőszen, érdemes :) -
már irtam neki is ill az ottan fórumra is:))
még csak vagy 3 éve vagyok tag ott:))
mondjuk ez semmit nem jelent:))) -
ezért letilthatnak elméletileg, habár nekem mér van fenn 3 éve is igy oldalam.
próbáld ki ezt:
Ez csak úvéra érvényes!
a <head> és a <title> közé beszúrod ezt az index.html vagy index.php-ba!
Igy:
<head>
<script language="javascript">
if (self.parent.frames.length != 0)
self.parent.location=document.location;
window.moveTo(0,0);
window.resizeTo(screen.width,screen.height);
</script>
<title>Oldalad cime</title> -
az input menüvel még gáz van.túl fakó szerintem..
-
LOOOL :DDD
-
nyálazd át Ducky segédletét swf.hu-n (regisztrálnod kell, hogy elérhesd). Ne zavarjon, hogy teljesen más a témája, mert elvileg az itt felhasznált flash és php eszközökkel kivitelezhető az amit szeretnél (szöveg formázást is phpban végzi)... -
beállíthatod az adminisztrátor felületen, hogy reklám frame, reklám csík, vagy popup legyen (ez utóbbi az ésszel rendelkező júzernél úgyse nagyon jelenik meg, szóval ez ajánlott :))...ha kicsit komolyabban is akarsz oldalkészítéssel foglalkozni kb 10ezer pénz/évért kapsz teljesen reklámmentes tárhelyet :) -
miután tegnap pár arccal swf.hu-ról elárasztottuk a "széttépemagigád"-tól az innen vett idézéseket tartalmazó email-ekkel, és úgy tűnik vette a lapot
-
foxxi #329 Aszem hogy nem megfelelő kodek volt a gépeden. Senki nem panaszkodott hogy lefagyott volna eddig a gépe 
Szóval asztihiszem ez egyéni probléma lehet nálad.