1609
-
Flamaster említetted, hogy el tudod tüntetni az UW-ról a reklámcsíkot!
Meg tudnád velem osztani ezt az infót?
Pls, küldj egy e-mailt az [email protected]!
Előre is thx! -
huhh az gáz pont az lenne nekem a lényeg hogy egységesen tudjam elmenteni az egészet ill az elmentett adat úgy nézzen ki mint a kinyomtatott dokumentáció.
tehát erre azért lenne szükség hogy bármikor meg lehessen nézni a dokumentációt
de lehet hogy egyelőre a nyomtatás a leglényegesebb bár nagyon jó lenne ha a mentést is meg lehetne oldani
mondjuk én is valami ilyesmire gondoltam hogy php vagy valami hasonló de ahoz meg tök süket vagyok:) -
igyekeztem.
majd még fejlesztem 
A problémádra a megoldás PHP.
"menteni valami utólag is olvasható formátumban"
pl. a php létrehozhat egy ugy html oldalt/text file-t/stb.. amit bármikor kinyomtathatsz.Természetesen csak az ürlap adatait tudok lementeni és nem magát az ürlapot. -
Flashmaster nem tudom tudtok e nekem segíteni de az lenne a problémám hogy egy ürlapot akarok csinálni flashben mert htmlben hülye vagyok hozzá:)
elvileg az ürlapot meg tudom csinálni és annak tudom az AS részét szal az annyira nem gáz még az se hogy miután megcsináltam akkor egy új oldalon jelenjen meg a kitöltött ürlap
Na innen jönne az ízgalmas rész az lenne a feladat hogy utána ezt az űrlapot el kéne tudni menteni valami utólag is olvasható formátumban illetve a leglényegesebb hogy ki kéne tudni nyomtatni
Szal számomra nem egyszerü a probléma tudtok nekem ilyen jellegü dologban segíteni vagy valami referenciát mutatni??
előre is köszi a segítséget:)) -
na csak sikerült összehozni:)
Huhh bakker az a kuulflés oldal nagyon üt:)) -
Version 7,0,14,0 installed successfully
ennyi és azt mondja hogy minden rendben van de közben meg nem látok szart se:(
-
mindjárt letöltöm a 8 as flasht hátha az telepíti
de ez igy rohadtul nem jó megoldás:( -
kész feladtam semit nem értek nem tudom miért nem megy:(
egyszerüen mennie kéne:((
mindenhol engedélyezve van az activeX és mégse megy:((
utálom ezt a szart
kész
-
jaja innen próbálom de a rohadt tűzfalam szivat nem akarja valamiért engedélyezni az aktivx vezérlőket és ezért nem tudom letölteni
még a neptunba se tudok belépni az egyetemre szal valamit mindenképpen kell vele csesznem mert ez igy nagyon nem oké:(
csak az a gáz hogy mégy ha kikapcsolom a tüzfalat akkro se akarja megcsinálni
szal nem tudom mi a gáz:((( -
innét töltöd?
http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash -
bakker ez nem igaz nem akarja a gépem letölteni a 8 as playert:(
vagy nem tudom mi van hiába visz el a lionk az oldalra egyszerüen nem történik semmi:(
és így nem tudom megnézni ezeket az oldalakat
kezdek kicsit nyűgös lenni.
-
Thx a kritikáért és a tanácsokért! Majd megpróbálok minden tőlem telhetőt kihozni az oldalból! A reklámbannerek pedig a partnerprogramok miatt vannak(bár nem érek vele sok mindent!).
-
foxxi #316 Szóval valami ilyet keresek de fullosat!
Segítsetek lécci!
pl: Flashation Menu Builder, 1 Cool Menu FX Tool, 123 Flash Menu stb.
Csak ezek a trial mivoltuk miatt nem tudtam beilleszteni Swish3D-be. És azt használok. SZóval segícsetek plíz
-
na...az én kúlflessem már készen van
ITT
-
az optimalizálásra nem csak a net sebessége miatt van szükség:)
én is 2.5 Mbites net mögött vagyok vagy mi szal a sebességgel nekem sincs gond:)
de a melóhelyen pl nem a legerősebb a gépem (1700cerka) igy akadnak rajta bizonyos dolgok
és ezzel szerintemsokan vannak igy
Tehát mindenképpen érdemes elgondolkozi azon hogy egy 600x600 as bohom dolgot mozgatok és az csunya lesz és szagat majd vagy csak egy kisseb dolgot és az szépen folyamatosan fut:)
na de nem is csesztetek senkit tovább:) -
foxxi #313 Köszi a véleményt. Ez nekem nagyon sokat segít. A Flash részben igazad. Mindenki az optimalizációt javasolja amit énis észrevettem. Jó én könnyen beszélek mert itt nagyongyors a net és nem akad a flash. De ez majd egyedi eset. Mindenképpen változtatni fogok rajta és az elképzelés is megvan már.
Egyvalamiben segítsetek még please. Olyan menüszerkesztőre lenne szükségem ami (akár feltört...bocsi) de be tudom importálni a kész menut Swish3D-be. Mert sajna csináltam már igenjó menüt de a programok trial mivolta miatt az importálás nem sikerült. Akár mailba ([email protected], akár MSN-en: [email protected]) Előreis köszönöm. És hálás vagyok a kritikáért
-
ja és mégegy dolog a honlapokhoz:)
ne felejtsétek el hogy nem mindenkinek van böhöm nagy monitorja:)
én is estem abba a hibába hogy megcsináltam az oldalt és amikor megnéztem egy kisseb monitoron kisseb felbontásban azt se tudtam hova hányjak:)
tehát a tervezgetésnél be kell kalkulálni egy pár dolgot ami csökkenti az oldal méreteit és azokkal számolni kell:)
néha csak egy pixel az egész de az öszhatásban nagyon sokat számít:) -
hát engem érdekelne hogy hogy gondolod azt hogy a reklámcsikot eltüntetni mert ugye meg lehet oldani de azért eléggé szoktak haragudni:)
nekünk is volt olyan ismerőssel hogy az oldalt gyakran jelenítették meg a reklámcsík nélkül és jött az ejnyebejnye levél hogy valamit csináljunk mert törlik az oldalt mert megszegtük a szerződést stb stb:)
tehát kiváncsivá tettél:)) -
na nálloam megy az oldal:)
Ez egy fokkal jobb mint amit a másik srác rakott be
De itt is vannak kifogásaim:)
(de szemét vagyok én nemis rakok be oldalt és úgy kritizálok mindenkit:))
Itt is az a problémám hogy egy kicsit kusza szerintem az oldal mint flashmaster irta próbáljátok meg elősör lerajzolni és felépíteni magatokban amit csináltok.
Aztán ezt sajna nekemis saját káromon kellet megtanulni bár sok profi felhívta rá a figyelmemet, hogy a flash nem arra való hogy baromi nagy dolgokat mozgasson benne az ember.
Kis apro dolgokkal széppé lehet tenni egy amúgy is szép oldalt de ha baromi nagy dolgokat mozgat az ember akkor az erősen a sebesség rovására megy
a te oldaladon erre a példa számomra amikor berepülnek a szövegek
mivel elég nagy méreteket mozgatsz ezért eleinte elég darabos és ezért nem a legszebb szerintem
az átlagfelhasználok nem erőművekröl nézik az oldalakat tehát itt is törekedni kell egy optimalizált méretre értékre amit még kényelmesen meg tud jeleníteni a gép.
tehát először fejben papíron utána érdemes egy templétet csinálni mondjuk photoshopban és amikor már midnent eldöntöttél akkor érdemes megvalósítani.
Bár a megvalósítás közben úgyis jönnek újabb ötletek de az már egy más téma:) -
pöcs barátunk site-ja 404-es error-t ad! 
-
Na hát ez történik ha megnézem az oldalt.
Sikeresen lefagyasztottad az explorerem
Amugy meg forditva szokás.swish/swift-et rakod bele a flashbe.
-
foxxi #307 Sziasztok!
Tudtok egy olyan progit amivel ha megcsinálom a menüt és importálom Swis3D-be akkor nem azt írja ki hogy unregistred meg nem tudja mert az sardver volt stb.
Van valami olyan progi ami ingyenes és fullos vagy valami más megoldás?
Ilyenekre gondolok: Flashation Menu Builder stb. (csak ezek próba jellegűek )
Amugy az oldalam ami még bőven fejleszteni kell ( Saját Oldal )
Köszi a válaszokat! -
Ó.Ez megtisztelő hogy adsz a véleményünkre.
Az más dolog, hogy nem kell hogy értsen flash-ez az akinek ezt az oldalt megmutatod. Bárki véleményt tud mondani akinek van "szépségérzete".
Én csak megerősiteni tudom az előttemszólókat.
Nem attól lesz jó egy weboldal,hogy telezsúfolod felesleges és ráadásul idegesítő reklámokkal. A reklámok abban az esetben "hasznosak" ha van egy portálrendszered amit naponta többezer ember nézz meg.
Szóval ha kidobnál mindent és csak a flasht hagyod bennt akkor már jóval "elegánsabb" lenne a cucc.
Tele van még alaphibákkal(pl. kép fölé szöveget szinte soha nem szabad rakni, vagy ha igen akkor arra kell figyelni, hogy olvasható legyen)
Nálad a bejövő oldal szövege olvashatatlan!
Mondok egy alappéldát weboldal szerkesztéshez.
1. Megtervezed a fejedben/papiron, hogy kinek is szól az oldal.(most senkinek rajtad és a haverjaidon kivül)
2. Photoshop-ban megszerkeszted A-tól Z-ig.
3. Végül Flashben kivitelezed.
Szóval állitsál fel egy koncepciót és logikát az oldalhoz mielőtt nekikezdesz.
Ráadásul amit most látunk ahhoz nem is kell flash.
Ez html-ben is simán megoldható.
Ha lesz időm akkor majd a napokban felteszek neked egy példát hogy pontosan mire is gondolok.
Ez most tényleg egy sufnituning, tuning nélkül.
Dolgozz rajta ha kell hetekig.az idö most nem fontos.lényeg hogy amit csinálsz az tetszen a szemnek!(kérd ki minél több ember véleményét)
ja! ha átrakod az oldalad az uw.-ra akkor ott a felsö reklámcsík is eltüntethető (akit érdekel annak elmondom hogyan)! Szabadulj meg ezektől a reklámbannerektől sürgősen! Egy átlaguser ha meglát egy ilyet gondolkodás nélkül továbbmegy!
röviden ennyi....
várjuk a legújabb változatot! -
én se vagyok egy nagy flash guru de engem se nagyon fogott meg a dolog olyan összecsapotzt hogy huhh össze vanak csak dobálva rajta a dolgok tehát sajna nekem nem nagyon tetszik:(
bocsi -
nagyon nem akarlak megsérteni, de nemsok pozitívum van a munkádban...sry -
Flamaster nézd meg a jacky.atw.hu-t. Megújítottam, remélem már van valami harmónia!
Amúgy bocs hogy titeket faggatlak de nincs más aki tudna flashelni!
Úgyhogy csak a ti véleményetekre adok!
-
a feladás dátuma mai!
hogy is van ez?
-
még itt sgn is hirdeti magát:
apro
hihetetlen hogy mekkora pofátlan gyökerek vannak... -
ez valami fenomenális tudásra vall:) -
http://coolflash.uw.hu/interface_tananyag.html
-
"Az ékezet hibákért elnézést kérek, a betütípusom nem engedéjez (pontosjével) 1-2 ékezetes betüt"
módosítom az álláspontomat: kitépném a szivét ennek a pöcsnek... -
nekem ez tetszik!
be kéne küldeni a Kreténbe...
-
nekem most ez van meg illetve ha van egy kisi időm akkor én ezt szoktam forgatni:):)actionscript alapjai
de ehez is kell már némi flash ismeret:)
hisz ha mást nem legalább azt meg kell tanulni az alajén hogy hogy kell egy kört rajzolni és azt mondjuk hogy lehet "hagyományosan" a képernyő egyik sarkábol a másikba mozgatni -
Nem csinálunk mi is ilyet 2000-ért?
-
hát ha el akarsz szórni 2500 pénzt a semmire (mert amit ez a balfasz nyújt ennyiért az vicc), akkor nyugodtan fontold meg...
amit abbol "tanulnál", azt megtalálod a flash beépített tutorial-jában is... -
designshop.hu -
huh.felejtsd ezt a kúlfles cuccot.
itt van ami neked kell:
http://www.ats-group.net/webmaster/book_flash.shtml
itt pedig a legelsö könyvet ajánlom!(Macromedia Flash MX)
-
Hát abban én se tudok neked segíteni hoag ymelyik könyvet érdemes megvenni de azt tudom ajánlani hogy a beépített tutorokat csináld először végig valóban abbol sokat lehet tanulni
Sőtt érdemes nem egyböl az mx el kezdeni hanem szerintem még a flash 5 el érdemes elindulni és a grafikai alapoat abban elsajátítani utána lehet tvábblépni ha az már megy gond nélkul akkor jöhet valami komolyabb:) -
fodorkrisz #290 Nem tom, annyira nem "fos", viszont nem tom, hogy a videók milyen minőségüek...
Ha jók, akkor én lehet h. befektetek pár ezer Ft-t.
Azért köszi hogy elmondtátok mit gondoltok. (megfontolom) -
ha tudsz angolul, akkor kezd a beépített tutorialokkal, mert egész jók...viszont ha gondod van az angollal akkor tényleg megéri könyvet venni az alapokhoz...és ebben a tekintetben nemsok különbség van az MX és az MX 2004 között, az alapok szinte ugyanazok...