4185
  • CalebJoe
    Semmi nem kell csak Reloaded verzió, pályán belül checkpoint van amikor meg végigtolod a pályát akkor elmenti és utána vissza tudsz majd menni rá.
  • Broafka
    hali, én visszaolvastam. lenti keresőbe is beírtam, hogy "mentés"

szóval. Most lehetmenteni a játékban, vagy valami speckó crack kell ehhez is, vagy csak közli, hogy nem ment, de amúgy ment, vagy hogy kell megoldani, hogy mentsen?
    köszi
  • CalebJoe
    A kinyitható dolgok gondolom pc-n is így kell.

Gatling Gun = maxra kell fejleszteni VZ61-ot.
    Hydra = maxira kell fejleszteni Ithaca M37-et
    Longbow = maxira kell fejleszteni S75-et
    M93R = maxira kell fejleszteni M92F-et.
    S&W M500 Magnum = maxira kell fejleszteni S&W M29 Magnum-ot.
    Ha végigviszed 5órán belül akkor megveheted az örök rakétavetőt.

A többi ruhákhoz össze kell gyűjteni az összes BSAA emblémát elég jól el vannak rejtve.

Ja és ha bármelyik fegyvert maxra fejleszted utána a Bonus Features menüben Exchange pontokért meg tudod venni hozzá az örök töltényt, legjobban mercenaries módban lehet pontokat szerezni.
    Természetesen a mercenaries-hez végig kell vinni egyszer a játékot.
    Mégvalami a legerősebb Shoti az M3-as ezt érdemes kimakszolni a Sniperek közül meg a S75öt ja meg ha megkaptad a S&W M500 Magnum-ot na az valami brutális:)
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel - tudtommal - nincs benne, nem lehet előcsalogatni.
  • MR ME
    magyar nyelvet a játékban elő tudott vki csalogatni?
  • Csokis
    Látod, ezt nem tudom, de mindjárt megnézem neked!
  • Smithwarden
    A PC-s verzioban van valamilyen MULTIPLAYER?
    4 emberes COOP ugy tudom van, de egymas elleni deathmatch-et vagy hasonlot is raktak bele?
  • TDantes
    Hát ööö..biztos én vagyok a hülye, de...szóval...nem értem ezt a játékot.

Na most, hát akár szégyen akár nem, már az elején elakadtam. Jön egy beszéd, valami kivégzés...ránk uszítanak százezer zombit...egy darabig lelövöldözöm őket...de aztán..vagy én halok meg, vagy a nőt ölök meg...főleg az ,,óriás hóhér" lövöm...de úgy vettem észre nem nagyon hal meg

Most mit kéne tenni? Lövöldözni, de meddig? Vagy el lehet valahogy menekülni? Én szaladgáltam mindenfelé, de nem láttam kiutat.

Nem ismerem a Resident Evil sorozatot, csak hallomásból...és mondom, hülye vagyok hozzá, mert nem értem hogy mi van.
  • Rage47
    40-60
  • Scouser
    Sziasztok!

Milyen fps-t produkál a játék? Nekem ATI 4850-em van 512mb-al, meg egy X2 4800+, ja és 4 gb ram. Szerintetek?
  • alma2
    zso23 koszi.

Ehh igaz, csak nekem okosan kitette a kepernyombol balra az ablakjat nem lattam a language opciot, igy csak racsaptam a dx10-re :)
    A lenyeg, most mar angol :)

• Csokis
    De miért kellene újratelepíteni? Nálam is kínai/japán nyelvű volt a telepítő, de utána a launcher-ben be lehet állítani az angolt és kész.
  • zso23
    1041
  • alma2
    Gondoltam megsporolom magamnak az ujratelepitest.
  • Csokis
    Ez miért fontos neked? Nem támadólag kérdezem, félre ne értsd! Csak nem értem, hogy ez miért fontos.
  • alma2
    Aki angollal telepitette fel nezze mar meg legyszi, hogy a registryben mi az angol nyelv, mert itt mar negyjegyu a nyelvkod, legalabbis nalam koszi.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5
  • norbi2fraktal
    örülök hogy segíthettem:)

ATI-sok, kinn van a 9.9-es catalyst
  • Broafka
    úgy tűnik így most működik, köszi!

Álltalában daemon toolst használok, nekem még idegen egy kicsit ez a power iso
  • Broafka
    nah itt lehet akkor a gond... ezt nem tudtam, hogy iylet is lehet, mindjárt megpróbálom. thx
  • norbi2fraktal
    ugye az iso-t a Power ISO-val nyitottad meg?? nem mount!! hanem megnyitod a progival, kimásolod, szerkeszted, majd vissza teszed/felülírod
  • Broafka
    nem abba akarok beleírni, de azon belül kell felülírni a setup.ini-t? maygarán amit kimásoltam, átírtam, majd vissza, nem?
  • Broafka
    kimásoltam, átírtam, és rendszergazda vagyok, jah és XP-m van. szal kimásolom, átírom, és úgy másolom vissza, de nem engedi
  • strebacom
  • Seth
    Van tárgylista mindkettőtöknek. Átpakolod ami kell
  • Maxtreme
    ugye nem az isoba akarsz beleírni?
  • Evin
    Le másoltad a vinyóra? Vista/W7 esetén rendszergazdai joggal futtatod a szerkesztőt?
  • Broafka
    hi, ezt hogyan?
    Nekem nem engedi felülírni, azt mondja, hogy szüntessem meg az írásvédetséget, amikor meg megpróbálom, akkor meg írja, hogy nincs hozzá engedélyem...
  • Csokis
    Hehe, működik itt is a LIVE egy eredeti LIVE-os kulcsal! Most próbáltam!
  • chris0000
    nah ma se lesz alvás főleg,h 3DVISION ready a gépem
    már a benchmark is elképesztő volt...
  • nono55
    köszönöm, örök hála! :)
    abban tud még valaki segíteni, hogyan kell ezeket a klienseket beállítani, (melyiket érdemes használni?) úgy, hogy gyorsan töltse lefelé?
  • strebacom
    Azt hogyan érhetem el, hogy a csaj ne vegye fel az összes löszert elölem, vagy hogyan kérhetek töle???
  • IMYke2.0.0.0
    wolfmandk at 2009-09-14 10:06 CET:
    Who has problems with the Chinese language, do this, open the iso image with poweriso seek the Setup.ini file, extract the file to your desktop and then edit as follows.

[Languages]
    count=9
    default=409
    key0=410
    key1=40a
    key2=405
    key3=407
    key4=40c
    key5=415
    key6=419
    key7=409
    key8=411

In the languages change the default language 411 to 409.
    This changes the default language Japanese to English.

Now, replace the file Setup.ini edited whit the original and then save the image.
    Okay, now we have the game with the English language by default.
  • IMYke2.0.0.0
    Te is könnyen megtalálhattad volna
  • nono55
    kövezettek meg érte, de valaki adna egy linket...ööö...tudjátok miért! :D
  • norbi2fraktal
    a count is azt jelzi hogy ezek közül nem mind van hanem "csak" 9 nyelv
  • balee4
    Jó' van na, így szoktam használni az albérletet..., rossz szokás. :)
  • böröczk

Valaki próbálta már esetleg hamacsin coopban? : D
    Megoldható-é a működtetése?
  • strebacom
    A telepítöt nem lehet magyarra állítani, hiába van benne a setup.ini-ben, mert nincs hozzá támogatás, viszont angolra könnyedén átállítható, a setup.ini-ben át kell irni a "langues....default=409"

• Maxtreme
  • Prince23
    Egér irányítás van hozzá?