Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nicns nagy kulombség? azért azt nemmondanám 360 ott már alapbol maxon van a graf nemsi kell állitani ha gépen nem huzod fel fulra akkor a pc rosszabb grafot ad sokkal mint a box persze ez attol fugg kinek mien gépe van nekem van pc,psp,ps2,360 :P
ffxi
Jóvanna, én kérek elnézést!

Fákjúal!

Prince23
Pc-re már be van jelentve. xbox és pc-n nincs nagy, óeiási grafikai különbség.

grebber
Fejlécet elolvasod ki is derül hogy konzolos!

Next PC upgrade: 2022

ffxi
De ezek konzol képek, nem?

Fákjúal!

Prince23
Prince23
Pc-n is elõrendelhetõ!

Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.
Az áruház már elõrendeléseket is felvesz a Resident Evil 5 PC-s verziójára, így elképzelhetõ, hogy a Capcom már tájékoztatta az áruháza(ka)t a PC-s változat készültérõl. A megjelenési dátumhoz még a konzolos verziók megjelenési ideje van kiírva, így maradnunk kell Jerzy Cichocki múltkori kijelentésénél miszerint 2009 második fele után jelenik meg a program személyi számítógépekre.
További információ is felbukkant a játékkal kapcsolatban, miszerint visszatér a rajongók egyik kedvenc ellenfele, a második Resident Evilben bemutatott Licker. Az OPM angliai magazinja nemrég tesztelte a túlélõ-horror ötödik részét és pár elég rossz minõségû képen is láthatók a régi-új ellenfelek. Mivel ezek a szörnyek a T-vírus miatt alakultak ki, egyre valószínûbb, hogy a játék története az eredeti vírus körül fog forogni.

GK

bertino
mutatós.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gfreak
türelem zombithentet terem

Racism is a weapon of mass destruction!

Hali

PC-re kijött már a játék???<#pardon1>

gfreak
ööö...én a sorozatból indultam ki, teccikérteni ;) vagyis az elsõ három játékból...személy szerint én azt reméltem hogy az öttel nem csak Redfieldet hozzák vissza, hanem a régi játékok hangulatát is, zombiktól parázós, reszjketve bekanyarodós, sötét, komor 'mentsd az életed' fílinget ;)

Seth
NEKEM ez HANGULATOSnak látszik, teccikérteni? -_- Már megint magából indul ki sok ember

PSN ID.: Beegabor

gfreak
kurvanagy meglepik? ez a vulkános dolog érdekesnek tûnik, de ez a hangulat már nem az a HANGULAT (teccikérteni)

Seth
Személy szerint mindíg a sztori motivált a Resi sorozatban, azt elõre láthatólag most is megkapom, kurvanagy meglepik lesznek itt kéremszépen XD,ezért várom remegve

gfreak
izé...Left4Dead Bushman Special xD xD xD....

de most komolyan: az RE elsõ három része csak szerintünk nem a zombihentrõl szólt csak? az egyben milyen rejtvények voltak már...oké, szobortologatás meg gyûjtögetés, de legalább változatos volt, és egy igazi paráztató atmoszféra...e négynek a hangulata egy kicsit nyomasztó volt max, semmi félelemkeltés, csak jönnek ezerrel te meg osztod a fejeseket

kirol
Hát már válaszolnom sem kell, írsz helyettem. De tökéletesen egyetértünk.

A legtalálóbb, hogy ez a RE5: Serious Sam Edition, vagy van valami HL2 motoros zombi hent, nem jut eszembe a neve.

Pedig ottvan meg még sok okosság azon kívül csak 53v.54oldalt át kell nézni hozzá nemtudom pontosan hol van(Mod Releases -en belül)..én minden nap miután felkeltem kb11 -12DDDDDma elöbb keltem...fel szoktam nézni azt megnézem mi újat raktak fel az éjjel..

grebber
Ilyet nem láttam ezen az oldalon :(

amúgy effektbõl vagy az enb seriesv.075 amit jó használni v ha bírja a kártyád még plusszba felrakod mellé a bloom2.0v.2.2öt úgy hogy átnevezed a bloom nevû fájlt és úgy megy a két effekt együtt(meg van egy világításbeállító fájl direkt hozzá amivel nem lesz olyan láthatatlanul sötét)..de én most egy másikat használok...amúgy az új ellenségek már látszanak a sötétbenDDDDD

"EFF-TPL textures replacement pack 1.1"-ezt pl mindenképpen tudom ajánlani hozzáDDDDfeljavítja a tûz víz vér effekteket meg még 1-2dolgot változtat majd benézed..aztán van egy forma aki elkezdte most a gyengébben megjelenített tárgyakat feljavítaniDDDDhalad szépen végig a játékon(hordók ládák deszkák stb)...amúgy össze kell szedegetni külön hozzá a dolgokat nem úgy van fenn hogy letöltök egy dolgot hozzá és az mindent feljavít....ITT AZ OLDAL<#eplus2>

gfreak
nem a garfika a baj...az RE világától eléggé távolra került ez a 4. rész...ez egy tök másik játéknak jó lenne, de nem RE

grebber
Milyen graf javítások vannak a 4-hez írd már le kérlek! Vagy cimet is adhatsz ahol le lehet tölteni!

Nézd meg most a 4-etDDDDDfeljavítva mert ha a grafikára volt panaszod most aztán már nemnagyon lehet...és a mai napig jönnek ki folyamatosan hozzá a javítások<#eplus2>ISTENJÁTÉK...már csak azt várom kiadja a forma hozzá a mod-ot amit készít hozzá és akkor az összes ellenség ki lesz cserélve(ígyis kicseréltem már majdnem az összeset de az egy másik projekt...)nem véletlen szépítgetik a mai napig a játékot...ki van találva rendesenDDDD...na mindegy raknék fel képet hogy most hogy néz ki nálam de nem tudok forumra jó minõségû képeket felrakniDDDD....a névváltoztatás ügyében meg irj a capcom-nak<#eplus2>

gfreak
nem, csak nem Resident Evil-t várna az ember...nappal rohanó zombikba tömni az ólmot közel sem olyan ijesztõ mint éjszaka egy baszomnagy kúriában szobáról-szobára járni miközben valahonnan a háttérbõl hallod hogy hörög valami xD

az African Massacre meg még találóbb is lenne ;)

Seth
"Ha új néven adnák ki sokkal jobb lenne"

Igen, az kurvasokat számítana. Ha például African massacre lenne a címe, máris jobb lenne a sztori,a karakterek,meg minden <#idiota>

gfreak
sajnos úgy tûnik ez is egy vérpistike játék lett, fürge zombikkal akiket le kell darálni, és...hmm...ja,nincs más...zombidarálás 1000L...Resident Evil: Serious Sam edition xD xD xD

pedig ezzel a kétkarakteres/coopos dologgal jó rejtvényeket is össze lehetne hozni...mert akár tetszik egyeseknek, akár nem, a RE a fejtörõkrõl is szólt, nem csak a hentrõl...

kirol
A 4 rossz volt, ez meg még rosszabb. Ha új néven adnák ki sokkal jobb lenne, hisz ennek nem sok köze van az alapkoncepcióhoz.

Ez nem volt kérdés eddig semDDDDmármint hogy kiadják pc-re...csakhát az az év második fele kibaszott messze van még....milesz velem addig?<#eplus2>

gfreak
imádtam a sorozatot, a 4 spec. nekem nem jött be, az 1et meg a 2t toltam nagyon sokat...és végre újra Chris Redfield bõrébe bújva lehet zombítlanítani xD yataaaa! ;)

grebber
Nos akkor már magyarul is:

Immáron hivatalos: PC-re is érkezik a Resident Evil 5. része

A mai napon - a horror játékok kedvelõinek örömére - bebizonyosodott, hogy a Capcom által készített, legújabb Resident Evil epizód PC-n is tiszteletét teszi majd. A horror játékokhoz képest igencsak szokatlan helyszínen, Afrikában játszódó mû a készítõk ígéretei szerint félelmetesebb lesz mint valaha.

A remek hírt egyébként a kiadásért felelõs CD Projekt (többek között õk adták ki a The Witcher-t is) egyik munkatársa, Jerzy Cichocki jelentette be. Pontos dátumot nem tudott mondani (a konzolos verziók Márciusban kerülnek a boltok polcaira), viszont véleménye szerint az idei év második felében vándorolhat majd a PC-s játékosok gyûjteményébe az új Resident Evil.

info: Cybergen

grebber
Resident Evil 5 (PS3/X360) Coming to PC Rumor Resurfaces ... Twice

Resident Evil 5 promising to revolutionize the survival horror series by delivering an unbelievable level of detail, realism and control. The persistent rumor that RE5 is coming to PC rears its head again today, not once but twice. A trailer on YouTube featuring an interview with CD Projekt's Jerzy Cichocki has him categorically stating that RE5 is definitely coming to PC in the second half of 2009, while a scanned preview from German magazine Games Aktuell claims the game is expected Q4 2009.

info: Worthplaying

kirol
Ebben Neo lesz a fõellenség? :D

felony
Újabb reménysugár a pc-s verzióval kapcsolatban:link

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

grebber

NewBossVideo<#eplus2>

klart
megnézem ma azthiszem,vagy holnap délelõtt:)

wehjhjwehjwhjehjwehjhje<#eplus2>.....Degeneration-t mozizd be jól meg lett csinálva...

klart
borzasztóan féltem tõlük,mivel még kicsit ovltam,nem is mertem nagyon jáccani vele,csak apát néztem ahogy tolja :D

Most nem azért,de én a pc-s verzióról beszéltem végig....mikor pc-re kijött a resident1 GC még tervbe sem volt.Amúgy meg nem foglalkozom GCjátékokkal.....meg a két elsõ rész közötti különbség(évek) a megjelenést illetõleg(pc,gc)nyilván valóan grafikai javulást eredményez..de nem hiszem,hogy nagy durranás lenne ennek ellenére(néztem róla elõbb egy videót csak mert figyelmembe ajánlottad)Nem az én világom...nekem az a "rögzített"kameranézet(v.nem tudom minek nevezzem) jön be amit a 4ben alkalmaztak elõször a sorozatban...<#eplus2>

Tobacco
Ajánlom figyelmedbe a resident 1-et GC-re

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Az 1be féltél a gyengén texturázott(persze akkori kornak megfelelõen megjelenített)zombiktól?<#hehe>emlékszem mikor felraktam a 3at gépre és elkezdtem vele játszani kibaszottul zavart ahogy a karakter mozgott(forgott tengelye körül merev lábakkal)lehet akkor kellett volna játszanom vele mikor kiadták...régen még bejött a commodore64es játék is<#hehe>kimentem focizni a kertbe míg betöltött a game...

klart
nemtudom,szerintem az elsõ 3 rész volt az igazi:o a 4-et haver tolta,neki baromira bejött,de nekem nagyon nyomasztó volt már,nem is félelmetes,meg kúrvára eltúlzott is volt szvsz:|

Takimate
nem is játszanék vele ha nem errõl szólna..
errõl kell szólnia

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Seth
Dehogy lesz más, errõl szólnak az új rezik, mész-lõsz, csak szerencsére profin van tálalva és jó sztori van mellé.

Remélem végig"trancsír"lesz a game<#hehe>...legfeljebb pár droid nem játszik majd vele...ha logikai feladat kell rakj össze legóból kutyaólat v. fasz tudja

Kandurex
ez sajnos igaz, de reméljük csak a demo ilyen...NAGYON reméljük

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát azért a 4ben hogyha hardon agyatlanul lövöldözöl hamar elfogy a lõszered és baszhatod..elsõ végigjátszásnál...kb annyi logikai feladat lesz az 5be mint elõdjébe<#hehe>nekem annyi pont elegendõ volt<#hehe>a resi4el valami olyat alkottak amit azóta sem tud megközelíteni egyik játék sem feelingre...majd az5

kirol
Hát sajna a videókból ezt vettem ki én is.

Ezerrel jönnek a zombik, lövöd halomra õket agyatlanul és ennyi.

Én csak az 1-2-3-al játszottam, az nem ebbõl állt. A 4-et 5 perc után töröltem, de ez is olyan lesz sajna.

Tobacco
Tegnap toltam a játékot, meg itt volt pár ismerösöm is akik resident mániások.
Grafika tipp-top, játszhatoság jó, rezident filing ZERO.
Sikerült elcseszni az egészet 100% trancsir, no agy.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?