4185
  • Kandurex
    Most jöttem haza, voltam játék nézőbe, háát...olyan amilyennek vártam, szép grafika és kissé bugyuta játékmenet :(...így hát nem hoztam el :(
  • Rehom
    valakinek megy a coop a hamachi fixel? mert nekünk sehogy se jó
  • norbi2fraktal
    jólvan, remélem valaki magyarít nekem
  • Csokis
    Azt majd valaki más, nem beszélek angolul (se).
  • norbi2fraktal
    és a readme-t le tudnád nekem fordítani? nem nagyon vágom, webfordításban nem bíztok
  • Palesz2
    mekkorát lámultam :DDD
  • norbi2fraktal
    Thank You
  • Csokis
    Pedig már 20-an leszedték. De rajtam nem múlik, KATT!
  • Rage47
    van olyan hogy speedyshare.com az mindenkinek megy:p
  • norbi2fraktal
    nekem nem kezdi el a letöltést, légyszíves tedd fel megaupload.com-ra THX
  • IMYke2.0.0.0
  • Kashim5 #933
    Karaj, köszi!
  • Csokis
    Nem próbáltam, de másnak működik, KATT!
  • ffxi
    Akkor ez 1 hiba végül is. Előbb útóbb rájönnek és vége az álomvilágnak :) Kár, mert ebbe az álomvilágba csak most csöppentem bele :(
  • wesker24
    Mint minden Live-os játéknál ez sem ellenörzi hogy pontosan melyik játék Live-os kulcasát adod meg !

Csak meg kell adnod egy érvényes Live kulcsot és ugy veszi hogy eredeti is !
  • ffxi
    Ez 1 hiba vagy úgy oldották meg, hogy fusson a többi játékkal? Egyetlen 1 origi kulccsal?
  • Kashim5 #928
    Ja bocs, nemtok még hozzászólást szerkeszteni, kimaradt a videókártya driver, forceware 190.62-est használok. Próbáljátok meg ezzel akinek geforce van és még esetleg nem frissített. Amúgy haver az új 9.9-es ati driverrel tolja dx10-ben ugyanúgy 4x élsimítással, és neki sem fagyott még, meg látja az átvezetőket is. Szóval szerintem más lesz ott a bibi.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nálam is 7100. ATI kártyát használasz? Ha igen, melyik Catalyst-tal? Lehet, hogy a ma megjelent 9.9-es kavar be.
  • Kashim5 #926
    DX10, minden maxon + 4x élsimítás, eddig egy átvezetővel sem volt gondom. Se fagyás se semmi. Win7 build 7100.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nálam nem fagy ki, csak AA-val az átvezető videók alatt fekete kép van, miközben a felirat meg látszódik.
  • Kashim5 #924
    Kipróbáltad és működik? Ha igen, nem tudnád feltölteni még egyszer légyszi?

"This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
    This limit is reached."

• BAk3R
    el is mondhatnátok, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy ne fagyjon meg. AA-tól meg egyéb dolgoktól nem válok meg.
  • Rage47
    rosszul tudod:D én is dx10ben játszok
  • BAk3R
    és, hogy? mert mindenkinek kifagy alatta tudtommal
  • Tatyla
    dehogynem
  • BAk3R
    most akkor dx10 alatt egyáltalán nem lehet játszani?
  • Kiba
    Sziasztok!

Haverral szeretnénk játszani kód minden megadva és mégse tudjuk invitálni a másikat, ez miért van?
    Valakinek valami ötlet?

• balee4
    Pár óra game után azt kell hogy mondjam, hogy a 4 óta a hangulat mit sem változott, nagyon tetszik a game. És még a laptopomon is szépen fut. xD
  • Csokis
    Már van hamachi fix is, KATT!
  • heringer
    ó köszi,nem is láttam:D
  • Rage47
  • heringer
    ödv
    Ezeket a kinai feliratokat nem lehet átálittani angolra.
    Van ahol angol például a menü.
  • CalebJoe
    Olyan éles lett a képe mint a DMC4-nek kicsit lehetett volna sötétebb fényeket is használni, tényleg másnak hat így monitoron mint TV-n.
  • Rage47
    hm érdekes :O
  • Csokis
    Ezt nevezik természetes színnek. Relatív, hogy kinek mi jön be. Valakinek az LCD túlszaturált színei, valakinek meg a Plazma természetes színei tetszenek. Nem lehetünk egyformák. Nyílván te nem fogod használni.
  • Kandurex
    Nekem jobban tetszik az eredeti. Valahogy inkább csak narancsszínű lett...:s
  • Csokis
    ja, itt vannak összehasonlító képek, KATT! Különösen a harmadik kép a legjobb! Szép kék ég és normális színek.
  • Csokis
    Nem nagy dolgot, pontosan ezt: "In this version only ugly palette was removed" De nekem így tényleg szebb a kép!
  • Rage47
    ez mit csinál?
  • Rage47
    UT3 is live-os?:D nekem nem az:o