4185
-
#864 Olyan bonyolult dolgokat nem közöl a játék hogy ne lehessen megérteni szóval szerintem felesleges ehhez magyarítás. -
#863 OFF:
Elnézve, hogy a RE5 is *.arc fájlokkal operál... számomra esélye sincs a fordításnak.
Evin?
ON.
-
#862 Ja, és az ott ellesettek alapján készült a RE5 DVD9-2-DVD5 is.
-
#861 OFF
manapság már nem kísérletezek ilyenekkel, de a R6Vegas1-2 1,5GB körülire, BioShock-ot 3,5GB-ra, DIRT-öt 3-4GB-ra sikerült benyomnom. Valaki a '§GB körüli GRID-et meg 1,8-ra.
ON
Szóval valószínűleg kipróbálom, talán végig is viszem, aztán törlés. Most a Wolfi is így fog járni. -
#860 Érdemes.
Én sok DVD-t és idegeskedést megtakarítottam a leírások alapján.
Vannak ott DVD9-2-DVD5-ok, régi játékok/sorozatok 1-2 DVD-re zsúfolásai, egyéni telepítőkkel...
...lassan éledezni fog a BD-szekció is, amint elérhetőbbé válnak az írók.
-
#859 Nah ezt nem ismertem, hasznos oldalnak tűnik. Asszem reggelek is rá.:) -
#858 TPB-n látni egy 2,9 GB-os Full RIP-et.
[A méretet fejből írtam, lehet, hogy még kisebb is...]
-
#857 ohh százat? Sok esetben több gigát. Remek példa erre a batman. Ha a demobol kitörölte az ember a sok "fölös szemetet", kb negyedére össze lehetett nyomni :) A fullost még nem lestem meg ilyen szempontból. -
#856 Igen. Videó hang, minden ami fölösleges. Több 100MB-ot megspórolnak.
Bár az RE5-öt még nem láttam, hogy mi törölhető belőle, de a fájlok nagyrésze erősen tömörítve van, tehát azokból nem sok faragható le. -
#855 -nyelvezetű...
"Mi mindent kétszer mondunk...":D -
#854 Jessz.
+ ha esetleg van, kitörölgetni belőle a üzbég, indián, arab és egyéb embertelen nyelvezetű nyelvezetű videot.. -
#853 Dettó. Csak ha kicsit unatkozok, szoktam hozzá telepítőt csinálni, ami minden bejegyzést elvégez, amit az eredeti is. Esetleg a legújabb javítást vagy magyarítást mellékelve benne. -
#852 Igen.... basszus ez a fogalom nem jutott eszembe mikor írtam :) -
#851 Csakhogy, én úgy szeretem tárolni az ilyesmiket, hogy rögvest telepíthetők legyenek - nem mindig van kedvem/időm/erőm/helyem a kitömörítgetésekhez...
Ezért jó tagnak lenni itt: CD-2-DVD
-
Csokis #850 Ja, hogy a volume label legyen DISK1 és DISK2. Így már értem. Köszi! -
#849 A program automatikusan, alapértelmezetten a mai dátumot adja az iso nevének. -
#848 Ja, értelemszerűen az ISO-k elkészítése előtt érdemes megcsinálni ezt is a Setup.ini fájllal:
[Languages]
count=9
default=409
key0=410
key1=40a
key2=405
key3=407
key4=40c
key5=415
key6=419
key7=409
key8=411
[RESIDENT EVIL 5.msi]
Type=0
Location=RESIDENT EVIL 5.msi
[Setup.bmp]
Type=0
[Egyszerűen másold le a fentit és másold be a te Setup.ini alján lévőre!]
-
Csokis #847 Fogalmam nincs, megőrült a fórummotor. -
#846 én ált. fogom az ilyeneket (a felinstalláltat) becsomizom 7zipel, és ha mákom van akkorára összemegy hogy ráfér 1 DVD5-re -
#845 Hogy csináltad? xD -
Csokis #844 Ezt komolyan nem értem.
"FONTOS: az ISO neve helyén, a program által adott dátum helyén ezek szerepeljenek:"
Hogy milyen dátum helyett adjam ezt a két nevet?! -
#843 Hiába vagyok regisztrált tag a CD-2-DVD oldalon, szerintem ezt a leírást nem fogadnák ott...
Szóval, az általam módosított RESIDENT EVIL 5.msi fájl ott még nem található meg, ahogy ez a leírás sem.
Exclusive for SG :)
-
Csokis #842 No és mind a 4 én voltam! -
#841 Két #825 és #826 post. xD
-
Csokis #840 Köszi! Megyek is megcsinálni, majd kiírni. -
#839 grat xD -
#838 Kész, bassza meg kezdhetem előröl. -
#837 Resident Evil 5 DVD9-2-DVD5
===========================
Kiötlötte, tesztelte és leírta: .:i2k:.009
1. A kicsomagolt 7,3 GB-os *.iso-t tömörítsd ki egy tetszőleges könyvtárba!
[Pl.: DVD_keszites]
2. Ezután ugyanott hozz létre két alkönyvtárat: DISK1 és DISK2
3. A kitömörített anyagból mozgasd a következő fájlok kivételével az összeset a DISK1 könyvtárba!
- Data12.cab
- Data13.cab
4. Ezután a DISK1-ből másold a következőket a DISK2-be:
- összes *.ini fájl
- autorun.exe
- Autorun.ini
5. Nyisd meg az Autorun.ini-t és szerkesztd át erre:
[autorun]
OPEN=0
ICON=autorun.exe
6. A DISK1 könyvtárba másold le ezt a fájlt - KLIKK - és írd felül a már ott lévőt!
7. Kedvenc Image készítő programoddal (PowerISO pl.) készíts 2 db *.iso-t a könyvtárakból!
FONTOS: az ISO neve helyén, a program által adott dátum helyén ezek szerepeljenek:
DISK1
DISK2
8. A telepítési sorrend:
DISK 1 - DISK 2 - DISK1
Ezután a *.iso fájlokat úgy nevezed el, ahogy akarod.
Üdv,
.:i2k:.009
-
#836 mondtam hogy mi jár érte:D -
#835 Hú de fura volt... :9
-
#834 :O az nincs -
#833 live offline profil van? -
Csokis #832 Létrehoztál LIVE-os profilt (offline/online)? -
#831 Mi a szarért nem ment a játék nekem, chapter 3-ban hagytam abba, most meg csak new game van! -
#830 hoppá még 1:S IMYke ezt te nagyon vágod -
#829 ilyen nincs leírtam IMYke2.0.0.0-nak egy nagy sort erre egyszerre írtunk XD
IMYke-vel is ez volt multkor :D -
Csokis #828 Ez hülye, én írtam az előzőt! -
#827 Hoppááá
-
#826 Írd le, mit kell tenni, kérlek. -
Csokis #825 Drukkolok, mert most épp kifogytam a Verba DL-ből.