4185
  • IMYke2.0.0.0
    MŰKÖDIK! Hát, tényleg szuper!
    Akkor haza tudom vinni. :)
  • Maxtreme
    total commanderrel eldarabolod 2 felé, oszt viszlát.
  • Kandurex
    Fordítás?

[nagy csizmás kandúr szemekkel néz]
  • balee4
    Ja tényleg, már volt linkelve ez a kép. :) Akkor nyugodt szívvel bereggelhetem én is.
  • IMYke2.0.0.0
    Most próbálok egy házi, sufnituning DVD9-2-DVD5-öt csinálni.
    Ezzel lehetővé válik az olyan szegény, munkahelyen nem DL-írókkal rendelkezőknek, mint én, hazavinni ezt a szépséget...

Remélem, sikerül. Drukkoljatok!
  • Csokis
    Már megjelent a hétvégén máshol, KATT!
  • Rage47
    én dow2 kulcsommal tudok játszani
    és megnéztem a dow2 is müxik
  • Munszu
    Sziasztok :)
    Egy kérdésem lenne, ha a GOW-hoz kapott Cd live cd kulcsomal lépek be live accomhoz resibe, akkor tudjuk haverral co-op-ban tolni?:)
    Vagyis egyáltalán,müködő képes ez az állításom ?:)
    Előre is köszönöm a válaszokat^^.
  • balee4
    És már hivatalosan is megjelent a játék, nem rizikós bereggelni? Én asszem a The Club kulcsát áldozom fel. Nehogy vmelyik jobb játékomat elcsesszem.
  • IMYke2.0.0.0
    Codec-ekkel minden rendben a gépeden?
  • strebacom
    Baxa meg eltüntek az összekötö videók, csak feketeség van olyankor, viszont a felírat látszik....ez miért van?????
  • Rage47
    ja azt hittem egyáltalán nem játszol vele.:p írok privit
  • Csokis
    Eddig meg te nem voltál, hiába vártam.
  • Rage47
    Minek vettél fel, ha nem játszol vele?:D
  • Broafka
    hát megpróbálom még1X, max csinálok egy új profilt
  • böröczk

Sajnos nem élünk ilyesmivel : D Most felteszek egy XP-t, hátha...

• Csokis
    Biztos, hogy offline profilt használsz? Mert akkor tuti nem kéri a kulcsot.
  • Csokis
    Hmm... Látod, ezt nem tudtam. De elvileg pedig használja a 3.0-ás új opcióját. Na mind1, nem játszok vele, de azért ezt jó tudni! Köszönöm!
  • Broafka
    én beírtam az offline profilomat. Vagyis az e-mail címemet, meg a jelszavamat, de kérte a játék serial számát
  • Broafka
    kössz, valahogy Csokis többet segített. Ha várok vele, akkor most nem játszottam volna a semmiért 2 órát...
  • Bartn73
    Te is tévedsz:) én most irtam be a gow kulcsát a section 8 hoz Asszem ugy emlékszek hogy ennek a 3.0-ás live frissitésbe azvolt a legnagyobb extra hogy megtiltotta hogy megjelenés elött fellépj multizni ezért nemfogadta el a kulcsot De mivel má megjelent igy engedte nekemis:) No mindegy...
  • Csokis
    Felvettelek Friends-be! Csokis666 a LIVE ID-m!
  • Csokis
    Tévedés! Ami kihasználja a 3.0-ás Games for Windows LIVE opcióját, az eleve nem is fogadja el másnak a kulcsát. Lásd. Section 8! Ami nem használja ezt (pl. Red Faction, Resident Evil 5), az nyugodtan használhatja az eddigi eredeti LIVE-os kulcsát!
  • kuci06
    Mellesleg csak egy tipp:
    AKINEK VAN LIVE KULCSA, MOSTANTÓL NE NAGYON PRÓBÁLJA HASZNÁLNI MILLIÓ JÁTÉKHOZ!
    UGYANIS A RED FACTION ÓTA KIJÖTT CUCCOK ÚJ RENDSZERT HASZNÁLNAK, AMINEK EGYIK HÁTULÜTŐJE, HOGY HA EGYSZER FELHASZNÁLOD A KULCSOT, AKKOR AZ A MEGADOTT JÁTÉKHOZ KÖTŐDIK. ÍGY KÉSŐBB MÁR CSAKIS AZZAL FOG MENNI.

Szal aki most a Resihez használta a kulcsát, az a későbbi cuccoknál már el is felejtheti :( Viszont lesz egy "eredeti" Resije :_D
    Sucks.
  • alma2
    Persze igazad van egy atlagos jatekost, de aki osztja a fejeseket es kinyir 30 zombit mielott bejonne egy is a hazba kicsit ertetlenul nez a helyzet elott, ahogy en is tettem :) Aztan kessel leszurkaltam vagy 20-at egy jo helyrol :)
    persze ezeket nem jutalmazza minden jatek... bar nem figyeltem ra, de lehet, hogy a 10 zombi halala utan is ad penzt, igy megis megvan a haszna :)
  • Rage47
    vkinek live coopon van kedve?:) whRage vok.
  • Csokis
    Nincs eredeti LIVE-os kulcsotok? Könnyebb lenne.
  • alma2
    Ma ram ne figyeljetek, ugy nez ki ma a Csokik napja van :) Milyen vicces pont most jon haza a baratnom brusselbol, ahonnan alltiolag valami nagyon mennyei csokit hoz :)
    A lenyegre visszaterve, a legujabb catalysttal amit emlitettel 9.9 ugy nez ki nem fagy a jatek dx10-ben.
    Bar most mar abban sem vagyok biztos melyikkel inditottam :)
    el is teszem magam mara :)
  • böröczk

Valaki, akinek sikerült beüzemelni hamacsin a coop játékot, jelentkezzen kérem szépen : D Itt cseszekszünk a szutyok vistán már órák óta, de semmi. Azért mégiscsak coopban élmény a játék.
  • Seth
    Való igaz hogy ez így van, de a játékosok többségét simán rávezetik ezekre a dolgokra a programozók(úttorlasz, 20 zombi,üres tár) és nem megy el vmelyik sarokba és kezdi el késsel szúrkálni az éppen ott lengedező facsemetét, hogy na hátha itt tovább tudok menni. Első végigjátszáskor is a tudtomon kívül teljesültek a feltételek, simán tovább jutottam, ahogy gondolom még sokmillióan.
  • BAk3R
    dx9-el ugy nez ki megy. meg jo, hogy van dx10...
  • alma2
    dx9 mod
  • alma2
    meg egy utoslo kerdes, nvidian van valami interakcio a kotelen logo ruhakkal, ha megcsapdosod kessel ?
    Hitman 1-ben kepesek voltak megirni, nem hiszem el, hogy itt nincs ilyen.
  • BAk3R
    ugyanez történt most velem, lefagyott a játék, csak kép meg hang volt. pedig már kezdtem belejönni. ja meg random időnként ablaküzemmódra vált fullscreenből.
  • havast
    volt valakinek olyan problemaja,h a jatek 1 ido utan megall/csak a kep,hang megy/es annyi...kontrollalt del isteni trioval ki tudok lepni,a feladatkezelo azt irja,h not responding...

a konfig amival jatszanam...:S :asus m3n78,phenom 9950BE,sapphire 4850,4giga ram,win vista 64bit.

ha esetleg vki tudna a megoldast,akkor nagyon halas lennek erte!thx elore is!
  • Csokis
    9.9-es legújabb Catalyst-et feltetted?
  • alma2
    win7-en ati-n, dx10-ben nalam 1 perc utan kifagy szepen. dx9-ben megy tokeletesen.
  • alma2
    Nem te vagy a "hulye" ez egy ilyen jatek, /utalom is ezert, fura itt senki nem kiabal a szabadsag erzetert/ bar nincs ezzel egyedul a jatek, ha nem ugy cselekszel mint, ahogy a fejlesztok megalmodtak akkor biza nem megy tovabb. Elso csatanal pl hiaba olsz le 1000 zombit, ha nem sebesited meg a hohert tobbszor, ha nem jonnek be sose a hazba az elejen ha nem olod le a kihangositos csavot akkor biza nem megy tovabb.Nem biztos, hogy pont ezek a feltetelek. Ha ezeket megteszed, mindig mondja mindjart jon a segitseg, tarts ki, aztan egyszer csak odaernek es vege a jelenetnek.
  • Csokis
    LIVE profil kell. Ha nincs eredeti LIVE-os kulcsod, akkor offline profil. Ennyi.
  • Csokis
    Megnéztem, de szerintem más nincs benne.