4185
  • IMYke2.0.0.0
    A képeidet elnézve, bizony meg is lesz vásárolva. :)
    Sajnos, túl hamar eljött tegnap a lefekvés ideje, ma este talán kicsit több időm jut a kicsikére.
  • Maxtreme
    Majd vedd meg az elektroshockolót. :)
    Komolyan mondom a legjobb fegyver a játékban. Azóta pisztolyt se használok :D (csak a távoli, magasban "csüngő" ellenfelekhez és a bossokkhoz ofc. De amelyik közel jön annak jajj :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és amutomatikusan Dual Shock-kal kezdtem, majd rájöttem, nem megy ez nekem - DMC3-as berögződéssel próbáltam irányítani - és mouse+keyboard-dal klasszissal jobb!
    Nehéz volt megszokni (elsőre) a jobb egérgombos célzást, de néhány (a szűkös lőszermennyiség kárára) lövés után belejöttem.
    Tetszett, hogy amikor lőszerhiány és késsel kaszabolás után a zombik majdnem leküldtek békába, a társam odapattant, és komment mellett feltápolt annyira, hogy vissza tudtam rohanni a szobába.

A 4. rész kimaradt az életemből [nem voltam sem bolt, sem gyors net közelében], de azt hiszem, ez a játék tartogat elég izgalmat.
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap este, délutáni munka után sikerült beizzítanom - kicsit meglepett, hogy "intro" után az egész logosdi, videosdi kezdődött előről, de aztán eszméltem... - és hát:
    * Devil May Cry 3 SE után gyönyörű, amúgy meg látszik, hogy inkább tervezték 1600* fölé, hogy ne látszanak a textúra hiányosságok,
    * Társ valóban társ [amikor megláttam a popóját: ],
    - Remélem, csak itt az elején ilyen együgyűek a zombik...,
    - A fegyver upgrade, hát... necces.

Azért, látva a menüben megbújó extrákat és lehetőségeket: tuti többször végigjátszós, gépen maradós játék.
    Megérte nem benchmarkon, youtube videókon csüngni, mert így az elvárásaim is optimumon teljesültek!

• Munszu
    Vedd meg eredetibe, és játszhatjátok 2 külön gépen.
    Ps3-mon azért így oldották meg, mert nem hiszem hogy az ember venne 2 Ps3-mat is jókedvében XD.
    És úgy játszani egy másik, emberrel hogy te is a saját képed látod teljes felbontásban és ő is ,szerintem sokkal élvezetesebb, co-op-ban meg ugyan úgy van ahogy te le írtad, milyen volt nálatok csak, be kell reggelned win. live-ra (ha van gow-os cd kulcsod), aztán bejelentekezel ,és tolod a tesodal/haveroddal vagy akivel jónak látod :).
    Szóval nem felháborító amit csináltak^^
  • Maxtreme
    Tessék, itt a első statisztikai eredmény

(max, 4xaa/16xaf. dx10)

A gépeden meg.. hát a vga elég gyenge. Sztem először szedd le a benchmarkot, és lesd meg hogy fut. Én medium-lowra tippelek 1024be szűrések nélkül.
  • Rayden02
    szasztok!Szeretnék egy kicsit érdeklődni,a grafikai beállításokra vagyok kíváncsi!!Egy átlagos gépen hogy fut el?És a legfontosabb,
    Hogy jó lett-e pc-re optimizálva a játék!!Ja
    és még egy dolog,hogy el-e fut ezen a gépen és ha igen milyen configgal!:

DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2984 MHz

Videokártya Gainward GeForce 8500 GT

Realtek ALC662 @ nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61)-HighDefinition Audio

3x 1GB Kingston RAM

Előre is köxi!!
  • Attelee
    Egyetértek!Én végigtoltam PS3-on öcsémmel,és tényleg nagyon jó játék,de mintha valami hiányozna belöle,ami a 4-ben benne volt!
    Talán a félelem,mert igy h van egy társad nem parázol annyira,bár nem biztos!Igazából én se tudom!
    Ami viszont engem felháborit az az h a PC-s verzioban nem lehet ketten egy gépen játszani!:/
    Van olyan extra cucc a PS3-as verzában amit csak ugy lehet felvenni ha a társad ember irányitja,nem tudom itt h oldották meg!
    Azt hiszem jegelem egyelöre a játékot!
    Mindettől függetlenül kötelezö darab!
  • IgH
    Mivel egyelőre nincs warez topic kénytelen vagyok itt kérni,hogy privátba küldene valaki egy elérhető,lehetőleg torrentes linket a játékhoz? Nem kevés időt szántam erre a nap folyamán,viszont nem koronázta túl nagy siker. Kösz,aztán több warez részemről nem lesz.
  • Rage47
    ja lol te is vagy sg-n?:D jókor jövök rá:p

am. most játszottam egy franciával, elég jól összedolgoztunk. viszont meghaltam, ezért kiléptem:))
  • böröczk

oprendszer eltérések, kompatibilitási bibik, valamint vistán nekünk egyáltalán nem működött, akármit is csináltunk. próbáltam Rage-dzsel, neki win7 miatt nem működött
  • böröczk

Mi játszottunk hamacsin, mindketten felraktuk az XP-t, hamacsi fix regfile-t, és voilá : D ó és persze vinfostűzfal kilő..
  • wedge31
    A videoknál általában a codec packek szoktak bekavarni.
  • spiercell
    Igen, elég sok embernél van ez a gond. Állítólag az élsimítás miatt, de nekem is bevan nyomva 4x-es és néha csinálja néha nem.
  • kopaszqtya
    engem is érdekelne a coop.Probáltuk hamachival de nem ment nem láttuk a kreált szervert.Esetleg valaki tud valami megoldást az leírhatná.
  • Rage47
    hamachin sikerült vkinek amúgy?
  • Zeller01
    nagyon jó COOP-ban. találtam magamnak egy srácot aki nem valami "gyorsan végigrohanok mindent leszarok" típus. Így állat jót lehet játszani osztozunk a fegyvereken lőszeren, életerőn, figyelünk egymásra. Iszonyat jót lehet játszani. Ja, jó nehéz :D
  • Lord Zax
    Üdv.

Nekem eddig félora után egy agyatlan konzolos üsd vágd játék. A horror rész valahogy hiányzik belölle..
    Másnál olyan fordult elö hogy az átvezetö videok tök sötétek? lemennek de semmi nem látszik belölük.
  • Rage47
    kipróbáltam coopban. teljesen más, mint egyedül. mondjuk az AI is nagyon jó társ, de élő emberrel mégiscsak jobb:)
  • Shevchenko
    Köszi
  • Tatyla
    launchert indítsd bal felső sarokban language...
  • Shevchenko
    Menü japán, nyelv angol, felirat japán, játék közben a segítség japán. Azt sem tudom hogy a beállításoknál mi micsoda!
    Nemtudjátok véletlenül hogy lehet angolra váltani ha lehet e egyáltalán?
    Köszi
  • Tatyla
    tök egyszerű,megadtam én is meg ő is a gears of war kulcsot a LIVE-ra,majd indította a játékot és megjelenik egy co-op opció hogy mindenki bemehet hozzá vagy csak ő hívhat meg,így küldött egy meghívót a live-on én elfogadtam és már toltuk is...
    ja és ő már a red faction-re is beírta a kódot és még mindig jó volt ehhez is ,mert valaki írta hogy azóta nem jó vagy mi..
  • Rehom
    Én is megköszönném ha leírnád pontosan ,hogyan sikerült a coop ! használtatok e valamit és ha igen akkor pontosan mit és hogyan!
  • spiercell
    Elmondod pontosan hogyan sikerült? Hálás lennék:)
  • Tatyla
    most nyomtam haverral coopban hogy mit össze bambáskodtunk így hogy még egyikőnk se látta a játékot ezelőtt...az első fej én vagyok,a másik a haver...
  • Maxtreme
    No így chapter 3-2 után, kicsit megváltozott a véleményem :)
    Jó ez, nem azt mondom... de.. de valami hiányzik belőle ami a 4-ben megvolt. Sajnos nem hozza azt a hangulatot. Hiába a jó grafika, és az igényes pályatervezés.
    Nekem ez a menüből való upgradelés meg vásárlás dolog sem jön be túlzottan.

Am 1 pozitívum. Sok játékkal ellentétben itt teljesen használható a társunk :)

Mivel úgy is kevés kép van a topikba, itt van még pár tőlem :D

• Shep
    Egyébként csak én emlékszem rosszul, de mintha ezek a képek amiket beszúrtatok szebbek lennének, mint a benchmarkban látottak nem?
  • mikiking
    128*1024 ??? Az érdekes lehet
  • Maxtreme
    Azon kívül h megeszi az fps-t, én sok mindent nem veszek észre :-D
  • cumfu
    akkor megnézem milyen lesz, mert elég magasnak tűnik az ajánlott gépigény :S
  • Sheltem
    Ha a játékhoz nem is lesz elég esetleg, magyar nyelvtant tudsz rajta olvasni például pdfben.
  • norbi2fraktal
    kell egy kis plussz a game-ba??? akkor go--dokmentumok--CAPCOM--Resi 5,és a config-ban a HDR-nél a low-ot HIGH-ra írjátok át
  • dark night
    cső
    Most tölti haverom az evil 5-öt! mik a tapasztalatok milyen a játék pc??
    ps3-on láttam már meg játszottam is vele és nekem tetszett!!
    az én gépem elég lesz hozzá h full grafikán mennyen??a felbontása a monitoromnak 128*1024.
  • FlyHigh
    Lassan vki csinálhatna egy GYIK-et.
  • Maxtreme
    Azta ez az elektromos rúd nagyon odabasz :D

Alkalmasint majd vegyétek meg. Rohadt jó. 1 ütés, 1 zombi xD (max még 1x odacsapsz neki és ko) akkor jó ha csoportba vannak, mert akkor 1 ütésre 4-5nek is sanyi.. és ugyebár nagy előnye hogy ebből nem fogy lőszer :)
  • wedge31
    Sajnos igy volt ez már az elözö résznél is ennek már semmi köze az eredeti RE koncepciohoz.

Ha ugy ülsz le hogy játszol egy jó shooterrel akkor ez az lesz ,mert annak tökéletes ,csak a cimét kénne megváltoztatni.
  • mikiking
    hat en nem ,de szerintem buta kérdés.... még szép,hogy érdemes... Azért az egy elég erősnek számiitó konfig
  • cumfu
    Valaki nyomja amd 6000+, 2giga ram + 8800gt-vel, vagy hasonló konfiggal? Érdemes leszedni rá? Előre is köszi!
  • Banano
    Futás közben te sem tudsz fagyit nyalni:D.