Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég valószínûnek tartom ezt én is<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>....meg azt is hogy Pc-n fogom tolni a gamet.Mert véleményem szerint kijönrája<#felkialtas>

Kandurex
nem mondtam, h nincs meg 😊 ...csak most laptopról vagyok 😞 a monitorom elment garanciába 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bence94
OFF KandurEX én úgy emlékszem mintha vettél volna még régebben egy jó kis gépet mint visszatérés a pc-re.hd 3870 x2 vga asszem...vagy csak poén volt?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Kandurex
neked legyen igazad

mindettõl függetlenül én még ezt az egészet kacsaként kezelem, majd egy hivatalos bejelentés után talán....

Bence94
a 4-et az ubisoft házon belül portolta át mint egy szimpla port.a lost planet, dmc4-et már maga a capcom portolta .mind jó is lett.

Kandurex
aham, évekkel késõbb (lsd. elõzõ rész), ocsmány portolással és félmegoldásokkal (lsd. elõzõ rész), brutális gépigénnyel (lsd. GTA IV.)...

Bence94
jó hír:
Két marha jó hírt közölhetünk a készülõ Resident Evil ötödik részével kapcsolatban, az egyiküknek a PC-sek, a másikuknak pedig a konzolosok fognak örülni...
...reméljük, most mindenki, ahelyett, hogy a szokásos "mocskos konzolok -- nyavalyás PC-sek" vitát élesztené újjá, inkább egymás vállára borul, és ünnepel. A boxosokkal és a PS3-asosokkal ugyan nehéz lesz -- hiszen ezekre a platformra, igaz, kizárólag Japánban, de megjelent már a várva várt Resident Evil 5 játszható demonstrációja. (Bizonyos trükkel Xbox 360-on bárhol mûködésre bírhatjuk -- ha valaki esetleg ismeri ezt a trükköt, nyugodtan ossza meg velünk a kommentárok között, mi inkább nem rizikóznánk vele itt a fõoldalon.) Azonban, mielõtt minden olvasónk kaszákkal támad ránk, hogy "DE HÁT EZ A PC GURU, NEM A KONZOL GURU", egy másik, szintén hatalmas örömhírt kell bejelentenem: Darths kollégám az imént telefonon értesített, hogy BIZTOSAN LESZ PC-s változata a Resident Evil ötödik részének -- tessék tehát felkészülni a rettegésre, amely, az elõzetes vélemények alapján inkább a negyedik részt juttathatja majd a játékosok eszébe -- de, elnézve annak az eladásait, ez talán várható is volt.

Nekem meg a CD Projekt hazai kirendeltsége mondta a hírt, úgyhogy nyugodtan biztosra vehetitek a PC-s kiadást! Reméljük a portolás nem az elõzõ részre fog emlékeztetni! -- Darths

forrás: pc guru

remélem ennek is hasonló gépigénye lesz mint a devil may cry 4-nek.akkor tuti vétel.ugyanaz az engine van benne.

grebber

Next PC upgrade: 2022

kirol
De nemrég mondták, hogy mostantól csak multiplatformot csinálnak a programozási csomagukkal.

grebber
Gyakorlatilag minden oldal a neten magyaroktól kezdve worthplayingen keresztül elég sokan írtak errõl.De továbbra is csak találgatás szinten capcomtól nincs megerõsítés továbbra sem!

kirol
GS-en volt talán tegnap.
Szerk:
GS

Takimate
forrás?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

kirol
Na lehet jön PC-re is mielõbb!

klart
adJ jobb képet és heggesztek abbol,csinálhatok másmilyent is,akár vékonyabbat is,vagy egész másmilyet.jobb képet nemtaláltam így ez lett

Kandurex
beraktam ugyan, de egyelõre nem sok jövõt jósolok még a topiknak sem

kirol
Nem bántásként, de nekem nem igazán tetszik.
Gyenge, életlen a kép minõsége.

Prince23
Elkészült a banner! köszönet érte: klart-nak

Jó lesz e?

grebber

grebber

The Protector
Karaj

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber

Prince23
Kezdetleges bannernak sztem jóó lenne:

természetesen ez csak minta, majd meg kell kérni valakit, ha tetszik.

grebber
Ez bõvebben:

PC-re is megjelenik majd a Resident Evil 5?

Bár a Resident Evil ötödik részét csak PS3-ra és X360-ra jelentették be, egy esetleges PC-s verzióval kapcsolatban mindig voltak találgatások - lássuk, mennyi esély van rá!

Ugrás a galériához

Christian Svensson, a Capcom egyik fejese bizakodó, elmondása szerint nem tisztázott még a PC-s Resident Evil 5 ügye, így mindenkit türelemre int, de nyilatkozatából érzõdik, hogy lát esélyt egy késõbbi számítógépes megjelenésre. A Capcom és õ mindig nagy támogatója volt a PC-nek, mint platformnak, nem véletlen, hogy aktív tagjai a PCGA névre hallgató szövetségnek is. Állítása szerint a platform egyre inkább növekszik, mégha ezt az eladási mutatók nem is igazolják. A Capcom címei egyébként idõvel meg szoktak jelenni PC-re is, akárcsak a Devil May Cry legutóbbi felvonása, sanszos tehát, hogy a Resident Evil 5 is tiszteletét teszi számítógépeken.

info: Gamekapocs

Prince23
Mérföldkõ lesz a RE sorozatban, sõt a Capcom játékai közöl is sztem.

Nos uj hirek szerint is van eésly pcre...sztem 2009végén. 2009 elején kifog jönni,és a next gen grafika az valami gyönyörü a RE 5 ben

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Jaka
Lesz PC-re, de legjobb esetben 2010-ben jön ki

Seth
Jah, nem egy hét lesz, hanem 1-2 nap alatt lezavarják,ahogy az eddigi részekben is😊 Azalatt ippenhogy csak borostás lesz

PSN ID.: Beegabor

The Protector
Vagy az advent rising végén a cselekmény idõbeli ugrással a hõs hosszú hajjal nyomja az uccsó küzdelmet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Jó lenne mondjuk az "öregedés is". teszem hozzá: csak borosta és hajnövés megjelenése a barnulással egyetemben (mivel ugye afrikai hadszinterünk lesz)😊 Gondolom nem egy hét lesz a cselekménytörténete, bõven beleférne... Ezt amúgy is láthattuk kedvenc játékomban, a Freedom Fightersben, Chris hõsünknél idõvel megnõtt a haja 2003-as játék lévén.

The Protector
Nekem az is tetszene ha az elején a hõs picit fehérebb bõrû lenne viszont a végére a sok napon való mászkálástól barnább lenne.Köze nincs a a játékhoz meg a játékmenethez de jó ötlet lenne.Még élethûbb lenne.És nagyon várom a gamet.

Prince23
"már a játékmenetet bemutató videókban is láthattuk, hogy ha világos helyrõl sötétre megyünk át, akkor egy ideig semmit nem látunk, mert Redfield szemének alkalmazkodnia kell az új fényviszonyokhoz, ha pedig sötétbõl kimegyünk a fényre, akkor egy ideig elvakít a nap. A másik, ehhez hasonlóan lényeges hatás, hogy ha sokáig mászkálunk a tûzõ napon, akkor számíthatunk egy alapos napszúrásra, melynek következményeként hõsünk hallucinálni kezd. Ha ezt a részt sikerül jól kivitelezniük, akkor olyan szinten fog „ütni", hogy nem is merek belegondolni, mert felrobban a fejem."

Prince23
Még szép h lesz, akkorára rég ki jön!

kirol
Na jó, akkor legyen mégiscsak Resident Evil 5 PC-re is legkésõbb 2009 decemberére!

Most ezt páran nem értik majd miért írtam. 😊

Kandurex
kezd unalmas lenni a halvány reményes topikok...

Prince23
Prince23
grebber
Ezt csak a Capcom tudja eddig hírbe sem volt pc-s megjelenés ,nekünk csak a halvány remény marad!

Shep
Ez nem lesz PC-re vagy igen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
E3 Trailer (többek között)

Bence94
biztos nyáron mint dmc 4-et ha ez igaz amit mondok jobb mintha nem kapnánk meg nem?

PC-re is?
grebber
E3-ról:

"RESIDENT EVIL 5! - A színpadon a fõdizájner! Az elsõ játszható demo bemutatója következik! A Fallout 3-mal szemben szenzációs grafikája van a játéknak. Ugye afrikában járunk, és hõsünk, Chris Redfield azért érkezett a régióba, hogy egy biológiai támadás kapcsán szaglásszon körbe.

Az Online-kooperatív módot hangsúlyozzák. Chris egy olyan helyre érkezett, ahol egyedül nem juthat tovább. Bájos barátnõjét hívja segítségül, akinek bakot tart, majd átrepíti a túloldalra. Végül egy láncfûrészes mester lép színre, akinek minden vágya, hogy teázgasson velünk...

Megjelenés: 2009. március 15-én világszerte."

info: Hardwired

Varikova
Van olyan Xbox játék amit a DVD olvasó is beolvas. Vagyis akkor marad a jól bevált módszer: valaki akinek van Xbox-a(80 000Ft) felnyomja a gépre és valaki letölti. (a játék meg lenne 10 000Ft) Hát nem megéri? Csupán 2 és fél év szabadságvesztés, hogy kinek azt nem tom.

grebber
Resident Evil 5: Xbox exkluzivitás törölve

Sogun, 12:49 - X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) A Capcom stratégiája a játékok több platformon kiadása. Így megsemmisítették azon pletykákat, miszerint kizárólagosan Xbox360-ra jelenne meg a Resident Evil 5. A kavarás amiatt keletkezett, mert egyesek szerint az MS pénzzel teli bõröndöt ajánlott fel a Capcomnak, ha egy hónappal "elõbb" adják ki az Xbox verziót és majd csak azután hozakodnak elõ a többi platformra írt változattal.

info: Hardwired

Shep
Ha arra teszed rá a PC-t akkor miért ne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kirol
Miért? Lehet máshogy is?

Lehet PS3/Xbox360 -on programozni?

grebber
Nemértem én azt a Capcom céget egyre több minden gamet kihoz pc-re is és pont a gyakorlatilag legjobbal meg ezt teszi 😞

grebber
Lehet én tudom rosszul de minden konzolos gamet pc-n csinálnak nem?

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
"Az Eurogamer készített egy interjút Jun Takeuchivel a fejlesztés alatt álló Resident Evil 5-rõl, melyben kiderült, hogy a programot PC-n fejlesztik és onnan lesz átportolva PS3-ra és Xbox360-ra. Ez alapján valószínûleg megjelenik majd a konzolok mellett másra is. Nem lenne különösebben meglepõ, hisz azonos fejlesztési megoldást alkalmaztak Devil May Cry 4-nél is. A rajongók izgatottan várhatnak a hivatalos bejelenésre vagy megerõsítésre." PC Dome