Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
segitesetek...a bechmarkban hol lehet beálliteni a felbontást meg többit?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

grebber
Remélem én is hogy nem eredetivel lehet majd coopozni.Mert haverral tervezzük végigtolni.

Próbálta már valaki 3D-s szemcsivel?

Next PC upgrade: 2022

Bence94
remélem pc-n is lehet majd osztott képernyõ coopban játszani is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SötétBarom
Ennél van lejebb?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DarkSector
😄DD
majd, ha lehet nyomjunk kópba!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Jó ez szépen fut.Várom már a szeptembert.

Next PC upgrade: 2022

Seth
Igen, mindegyik wii only

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
jah....😄
aszittem full ezaz umbrellacronicles....huh
akkor ezt meg kéne szerváznom...

de száz hogy wii-re lesz majd ez is...mert a célkeresztesirányitásban látszik, hogy a célkerszt szellemképessen elég gyorsan mozog, hacsaknem fénypisztollyal küldik...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Ez még nem jelent meg. Amire te gondolsz az az Umbrella Chronicles, szintén ilyen railshooter

DarkSector
ismerem állitólag valamelyik emulátorral pc-n is játszható
de ez elég szar....lett...vagy csak az fps nézet zavar ennyire....<#nemtudom>

XD

Seth
Parancsolj
Sajna ennél nextgenebb remake-et nem manapság fognak legyártani.

DarkSector
A csak hent, az nem azt jelenti, hogy nincs benne taktika, de easy-n nem kell aggódni hogy meghalsz.
régi residentben voltak elég húzos logikai részek, de az egy nyugis játék volt, nem akcio-horror.

ott viszont a technika azt adta meg alapnak...itt kibaszott jól néz ki, sok-gyors ellenség van, hátulnézetes kamera...itt nem lenne ugyanaz a rejtvények alkalmazása szerintem, vagy ahhogy már változtatniuk kellene a koncepcion.

Bár asszem már ki akarnak csikarni a rajongók a capcomtól egy RE2 remake-et és ez lenne a legdurvább lépés, hisz a re2 a legjobb rész, és szerintem a top játék ami létezik.

2 lemezen 4 scenario volt, rejtvények extrák...drámai történet...mint egy hosszú megunhatatlan film...namost ezt mai technikával...lol!!!!
beleborsodzik a hátam ha rá gondolok...😄

há ez volt a gond 😄
tök faszán fog menni hála az istennek 😄
éjjen
DarkSector
végig hent...mint a többi játéknál...
ez resident evil.
sikere az lesz, csak sok kalandornak ezis egy a sok közül játék lesz...
viszont szép, még annak ellenére hogy konzolon szebb ettõlis...

biztos sokakat pc-n nem fog meg. egy multis fan nem fog leülni ien hc tulélõhorror elé.
meg gyüjtögetni fegyókat.stb

Seth
A 4. részben sem volt másképp. Ez meg annál jóval változatosabb és nem utolsósorban látványosabb. A végigjátszás mondjuk jóval rövidebb ,kb 12 óra, de nincs benne olyan monoton és hosszú helyszín,mint a 4-ben a kastély, backtracking szintén nincs. Szóval rövidebb de tömörebb, jobban összeszedett 😊

Shep
De az bekavarhat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nem ilyen non stop béna lövöldére.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az nem lehet gond hogy a Fuel féle recsegés miatt teljesen levettem a hang nál a hardwer gyorytást vagy mit? vagy ez nem befolyásolhatja?
Seth
Mitõl féltél ? Mond már el hogy mire számítottál

Shep
Á ettõl féltem, mondjuk ha legalább a 4 hangulatát hozza az már jó.

Seth
Lényegében "ennyi". Mész lõsz, csakúgy mint a 4. részben,majd csak késõbb szakítja meg 1-2 lassabb rész a játékot. Ez a tömeg csak a benchmark kedvéért van így felturbózva,nem jönnek ennyien egyszerre. A sztori, az átvezetõk,a pályák viszont vannak olyan jók, hogy érdemes végigjátszani , a rengeteg megnyitható,megvásárolható extra miatt akár többször is

Ja és majd elfelejtettem, co-op, ami zseniálisan jó lett

Shep
ÁÁÁ és ezt vették millió számra a konzolosok? Végig se bírtam várni a bencsmarkot, mert meguntam. Fegyverek hangja totál béna, kontrollerrel irányít a fazon, az ellen csak bambán állt és lóbálta az ásót, hát ez harmatgyenge valaminek néz ki ez alapján, és ha végig csak ez a hent lesz akkor nem jósolok neki nagy sikert PC-n. Ilyen lövöldébõl van elég, ráadásul igényesebbek is. (Azért bízom benne, hogy ez csak valami elrettentés és igazából nem csak ennyi lesz a játék.) Valami konzolos megerõsíthetné, hogy tényleg csak ennyi a játék?

DarkSector
ezen a véleményen vagyon énis
capcom forever
devil may cry + resident evil forever <#eljen>

én is bízom benne
balee4
Nem meglepõ, a Devil May Cry 4 óta minden Capcom cucc (nem mintha olyan sok lett volna eddig 😄) jól optimalizált, nagyon várom már a fullt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
amúgymeg megintcsak zsír lett a port, ahhogyan azt a Cpacomtól várhattuk, hogy nem ad ki szart a keze alól...<#eljen>

De azért finoman szólva többre vágytam...pl az elsõ résznél, mikor öli a zombikat, akkor már elõször szembeötlõ volt, hogy szinte nem is tûz a nap úgy mint az eredeti verzióban...ez miért lehet????
talán a monitorom miatt? <#fejvakaras>

remélem fullban kijavítják, mert meg szeretném venni eredetiben, és nem lenne utolsó, ha legalább az alap effect-ek maradnának...😞

DarkSector
reméljük csak a benchmark nem megy hibátlanul...
maga a játék már mennifog!!!<#eljen>

norbi2fraktal
nálam akkor csinált így a game-kkal anikor szarakodott a ram-om, de nem minden gamenel

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

reinstall 2 napja volt 😞 annyi idõm pedig nincs hogy elnyomjam 😞
norbi2fraktal
reinstall windows, vagy nyomkodd le a logo-t az egérrel

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

újra indul a gép a nvidia logónál pedig szépen gyorsan betölti azt a csikot
norbi2fraktal
kipróbáltam dx10-ben és 9-ben is de külömbséget nem láttam, csak pár fps-el gyorsabb volt a 10... valaki más külömbség?

TDC Geronimo
Akciójáték lett de abból az egyik legjobb. Én boxon toltam és nekem nagyon bejött. Régóta elmentek másik irányba a resi sorozattal ez nem újdonság

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igazán kár hogy már ezt a benchmarkot is untam
valóban hent lesz az egész

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

<#eljen>
Davidus
nálam ugyanugy megy mint a SF4.
1680x1050 minden max 0 AA
vsync on
60 fps alá egyszer nem ment

V9ykn8_TZL0

norbi2fraktal
Capcom termék mindig jól optimalizált

<#eljen>
kuci06
Nagyon jól lett optimalizálva... AA is megy, szal ... újabb minõségi port.

Az már más téma, hogy... ERRE VERTÉK MAGUKAT ANNYIRA A KONZOLOSOK??

Mert ez a benchmark igencsak elvette a játéktól a kedvem 😞

A zombik animációja esetlen, az irányítás továbbra is szánalmas, a fegyverek hangja gyenge... Mellesleg ez egy az egyben a Resident 4, csak most Afrikában lõdözünk...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DX10, legmagasabb anti-aliasing, minden maxon, 1280x1024

30FPS FIXEN!!! be se szaggat.

E4500 2.8GHz-ra overclockolva
8800GT 1Gb OC
4Gb GEIL ULTRA 1066MHz

faszán optimalizált cucc lett ez...

DarkSector
😄DDDDDDDD
yes

norbi2fraktal
mi a gépigénye??? ááá most találtam én is a bench.et 15perc és elájulok

Seth
érdemes ati karival is tesztelni ezt a demót vagy ez csak erre a 3d nvidia exklúzív biszbaszra van kihegyezve?

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kint van egy Benchmark demó 10p és lenn van
Davidus
szeptember 18 a hivatalos dátum

V9ykn8_TZL0

ffxi
Amíg jól fogy konzolon addig tolják el a PC megjelenést.

Fákjúal!

Takimate
csak õsszel lesz RE5 PC-re... 😞

autumn??

"Then there's Resident Evil 5, due "later in the year" (Capcom Unity says autumn). It's got online co-operative play and "new PC-specific features", and will be available at retail and online."

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Seth
Egy hivatalos patch mindenképp kell rá,mert az alap verzióban vmit oltárira elcsesztek portoláskor és az árnyékok, fények lemaradtak. A patch felrakása után már tûrhetõen néz ki,de modokkal még szebbé tehetõ. Nekem megfelelt az eredeti kinézet is 😊

IMYke2.0.0.0
Tehát, moddolni kell hozzá?
Az alap verzió annyira szar?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.