4185
-
#1024 Pedig kell kérnie: a ringyóz rinyál, hogy rossz lemez van benn a meghajtódban - ez jelenti azt.
-
#1023 Pont ez a lényeg. Az MSI-t úgy módosítottam, hogy az alapeset maradjon meg, tehát, amikor végez a telepítéssel, visszakérdez a játék indítására - s ehhez kell az install készletet tartalmazó lemez, esetünkben az 1. DVD.
-
#1022 Red.Faction.Guerrilla-RELOADED 2xDvD5 ahol ezt látod kérdezd meg hogyan csinálta és ennyi! -
#1021 Hali!
nem tudjátok miért van az, hogy az elején a videó alatt csak a készítők neveit látom, és semmi mást, aztán kilép valami hibaüzenettel?
-
Csokis #1020 Nekem nem kérte újból az 1-es DVD-t! -
Csokis #1019 Red Faction: Guerrilla játékhoz nem tudsz ilyen DVD5-ös elkészítést? A CD-2-DVD oldalon nem találtam, pedig ezért (is) regisztráltam. -
#1018 Gyühetsz :)
Itt, melóhelyen, és Otthon is teszteltem. Működik.
A végén kell neki még egyszer a DVD1, úgyhogy érdemes azon hagyni a "Crack" könyvtárat.
-
#1017 Én most csinálom/írom ki ha nem jó megyek házat égetni -
#1016 Feltettem a CD-2-DVD-re is a leírást, hátha segít másoknak is a világban.
-
#1015 Ja, csak ha fizetek - szoktam! - egy játékért, akkor NE NEKEM KELLJEN elkészítenem MAGAMNAK a kihívást, hanem legyen a játék az!
Ezenfelül, nem elég, hogy szemtelen koppintások, sorozatra gyúrások folynak ebben az iparban, de oly' mértékben csökkentik az élvezeti faktort, mint a kapszula rágóban a rágót...
-
#1014 Mielőtt rányomnál a play in DX9 vagy play in DX10 gombra, nézz körül a bal felső sarokban -
#1013 Launcher exével indítsad a játékot és ott felül kiválasztod az angol nyelvet! -
Lowosan #1012 helló!Japán a játékban a menü hogy lehetne megoldani h angol legyen? Köszi előre is -
#1011 Mindig vannak üdítő kivételek. F3 például közel 20 örömteli órát szerzett nekem, az Oblivionnal is nagyon sokat elvoltam, a nagyon újak közül talán a GTA IV az, amibe beleöltem majdnem 60-at. (fele multi fele single).
Vannak még ilyen játékok, de a mai technika mellet szerintem kizárólag sandbox jellegű játémenettel lehet hosszú játékidőt elérni, mivel az olyan csőjátékok mint ez rengeteg scriptelést, meg blablát igényelnek, ezért lesz csak 8 óra. Egy nagy nyílt területbe sokkal könnyebb elhelyzni a feladatokat/küldiket/stb. (Lásd. például OFP/ARMA sorozat. adott a kurva nagy sziget, és egy-két óra alatt penge küldetéseket lehet csinálni egy teljesen felhasználóbarát editorral..) -
#1010 Micsoda? Ugyan ilyen primkó szar volt, csak darabosabb. Itt figyel a resi2 a melós laptopon (ezt még viszi :D), a kurva nagy gondolkódós rész amikro két nyomorult szobrot kell tologatni 6 percen keresztül. Óriási. "YOU NEED A KEY CARD"... Jézusom.. Resident Evil ugyan ilyen debil gém volt mindig is.
Persze nem rossz, csak IQ light. -
#1009 najaa, a régi resikben 1-2-3-ban volt mit gondolkodni,itt csak hent,és góó előre,amugy tetszik a game nincs vele semmi godnom,csak nagy válozáson ment keresztül a 4 és ez -
#1008 Van igazság abban amit írsz.
De, mire is menne ez a világ, ha nem lenne összehasonlítási alapja az embereknek?
S nekem, bizony, azok a régi idők és azok játékai jutnak eszembe, amikor meglátom, megtapasztalom, hogy egy - szinte bármilyen - játék végigjátszási ideje a középátlag IQ-pontszámának tizedére csökken, évről-évre...
-
#1007 Na pont ez az amit elvesztett a Resident Evil...a tartalmas játékot :( Pedig minden adott volt, jó grafika, jó fejlesztő csapat...akkor miért kellett hent játékot csinálni? :(
__dup -
#1006 Lakótársammal toljuk. Egyedül lehet nem kötne le a játék, de a coop megmenti. Veszett konzolos irányítás. Rohadt idegesítő, de már megszoktam, félig meddig.
De így coopba igen jó. Single-be biztos nem toltam volna ki. -
#1005 Ott, ahol az alacsonyfelbontású texturák, meg a stereo hangzás. :DD
Ez a fajta játékmenet mondjuk kétlem, hogy lekötne 20 órán keresztül. Arra ott a fallout2 meg a hasonlók :) -
#1004 Ejh, hol vannak azok az idők, amikor egy játékot nem lehetett ilyen rövid idő alatt végigjátszani, még profi játékosként sem...!
-
#1003 ha jól olvastam a DX9 Hardware-s,és a DX10 szoftveres gyorsítást alkalmaz -
strebacom #1002 Amikor DX9-ben indítom mit tököl annyit a játék indításkor??? -
#1001 10 óra simán megvan első végigjátszáskor. -
#1000 Mercenaries 2 is fenn van a gépemen - az első megbízatást teljesítettem, és tényleg kellemes a játék. Azóta jegelem: sajnos, nem 48 órából áll egy földi nap...
[Ja, és a női karakterrel :)]
-
#999 Egyik se hasonlít!
-
#998 Ha valakit érdekel az alábbi személyekről mintázták a modelleket:
Reuben Langdon -> Chris Redfield
Michelle Van Der Water -> Sheva Alomar
Nina Fehren -> Excella Gionne
Ken Lally -> Albert Wesker
Julia Voth -> Jill Valentine
-
#997 jaja az jó volt. :)
Meg majd próbáld ki a Mercenaries2-t xD
Szvsz bőven van olyan jó. Csak annyi a difi hogy itt rombolható szinte majdnem minden (najó azért nem 1 redfaction gerilla, de azt nem számítva a legjobb etéren :) ) -
#996 gta-t én is töröltem kb ennyi idö után, mint te. -
#995 A GTA 4 engem annyira sem kavart fel, hogy feltelepítsem.
Bezzeg a Saint's Row 2!
[Hú, annak a honosítását is ideje lenne foltozgatni, hogy végre nagyvilággá lehessen kürtölni!]
-
#994 Itt csupán sztem arról van szó h az alapból sem túl bika x2 5600+, megfeküdt a videófelvételtől! :)
Ezért a low fps. -
#993 hát kinek mi ugye! :)
Ha már nagy közönség kedvenc... nekem pl a gta4 sem jött be túlzottan. (sőőőt.. kb 3-4h gameplay után megkapta az uninstallt) Majdnem elaludtam a monitor előtt játék közben :) -
#992 Úristen!
Pedig, azt hittem legalább olyan hosszú lesz, mint a DMC.
-
#991 PC vs Konzol
Nekem bőven-bőven erősebb CPU-val, 4850-essel és nem amorf felbontáson többet pumpál a gép.
-
#990 Elvileg 6-7 óra alatt simán végig lehet tolni. :(
Sőőt van 1 olna feloldható tartalom, hogy örök rocketlauncher lőszert kapsz ha végigtolod 5 (!!!) óra alatt :/
-
#989 pedig év játéka számomra:) -
#988 Nagyon gyorsan haladsz... [ugye nem lesz rövid ez a játék?]
-
#987 huhh nemtom. Számomra az (kb 2 óra gameplay után) elég unalmas volt. Szép, nagyon igényes, profi szinkronhangok, stb. De valahogy engem annyira nem fogott meg. -
#986 helyes :D
Ráadásul nem is annyira hű de drága. 3900 piz asszem :)
Am 1 pisztollyal meg ezzel végig lehet vinni a gamet vagy wtf? :) 4-1-nél (cave) járok, de eddig mást nem nagyon használtam. (najó aknákat az 1ik bosshoz..de ott... na nem spoilerezek :D) -
#985 Ja, meg közben megskubizom a Batman-t is, mert már kikerült a polcra egy Reloaded-es kiadás.