Mitõl vagy boldog?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
én is miliószor megfogadtam hogy egy pasi miatt se fogok sírni vagy szomorú lenni, fõleg olyan miatt nem aki meg sem érdemli...
csak ez a tétlenség, meg ez a nem tudás õrít meg hogy nem tom mi az igazság....igazából ez bosszant meg a hátba döfés és nem is az hogy nem jött össze.....
xD
Hidd el nem akarok okos tojás lenni, de ha nagyon elkeseredsz valami, vagy valaki miatt, Te leszel az áldozat. Ha nagyon magad alá kerülsz valóban elkerül a JÓ. Gondolkozz azon, ki érdemel meg Téged.
Bár hímnemû vagyok, én is átéltem hasonló dolgokat. Azt mondták a haverok, ha elindult a vonat, ne akarj felugrani, mert nyomorék lehetsz. Ekkor döntöttem úgy, hogy senki és semmi miatt nem leszek búval kefélt.
Veled vagyok!!
Walk the Talk.
elegem van kajak hogy hátbadöfven mindig és mindig legalább havonta egyszer és fõleg azok akiket közelengedek magamhoz, hol itt az igazság? mondd hol? mit tettem amivel kiérdemeltem ezt? a sok geci ember meg boldogan él, a normálisak meg szenvednek, mert velük baszki az Isten...
kajak nem hiába mondják "Hülyéké a világ!"....
xD
Walk the Talk.
A szerencsét nem lehet kikényszeríteni. Az jön, vagy nem. A múltkori leveled alapján Te sokkal többet érsz, mint, hogy a véletlenre bízd Magad.
Hidd el megértelek.
Walk the Talk.
hihetetlen milyen kis idõ alatt el lehet venni az ember boldogságát....:(
most csak egyet kívánok hogy pénteki napom jó legyen....(vagyis hogy jöjjön el velem a Norbi) és ennyi.....
de ezt a megalázást amit hétvégén átéltem, hát kész....:(
xD
TEDD azt, amit múltkor: "amit kívántam mind teljesült", "hiszem szerencsés lesz elõre láthatólag, és remélem nem rontja el semmi és senki.."
Egy olyan levelet #1059 NEM ronthat el senki és semmi!!!
NEM vagy elátkozva.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Levették mûsorrol azt a dalt amelyiket szerettem, bár tényleg eléggé felbújtó szövege van szal megértem hogy miért nem énekelhetjük.....
áprilisban vagy mikor szólózni fogok..:D
Amúgy meg mainapom szar volt....nem úgy sikerült ahogy terveztem tisztára össze vok zuhanva..:(((
xD
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
De azért nagyon szépen köszi! :) <#puszi>#puszi>
xD
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Nagyon Sok-sok Boldog Névnapot Kívánok !!!!!
Az utolsó sorod ugye nem igaz? :)
Walk the Talk.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Életem elért megint egy jó szakszt azt hiszem, legalább is a tegnapi napom ijesztõen jó volt..:D amit kívántam péntek este mind teljesült...:)))
Most tööök jóóó....és várom a köv. szombatot...:) aztán meg a péntek 13.-a nekem asszt hiszem balszerencsés helyett szerencsés lesz elõre láthatólag, és remélem nem rontja el semmi és senki....:))) én nem csak azt hanem a névnapomat se meg a kedvemet sem...:)
Most van az hogy kurv@ jól érzem magam..:)))
xD
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
(Vannak itt lányok is offtopik lesz. Csakazért is! És visszajöhet oda mindenki.<#smile>#smile>)
Láthatom a Gumiszobát! Ezt meg kell ünnepelni.