1393
-
Vlala #1113 Ez lenne az én kérdésem is. Szerintetek mitől van az, hogy néha olyan vagyok, mint a mosott sz.., semmihez sincs kedvem, néha viszont a fél világot átölelném, és majd' kicsattanok az örömtől? Köztes állapot nem jellemző. -
patiang #1112 Köszi, már voltam ott.:))
-
#1111 már válaszoltam...:)) ;) -
patiang #1110 Az előző Briginek szólt. -
patiang #1109 Te végül is hol énekelsz, illetve miben? -
#1108 szart...hm..hát annyit takar hogy kb ordibálni kellett és alig volt vmi dallama, szal nem nagyon mondható éneklésnek....:D
de karácsonykor már normálisan 3 +1 szólamba fogunk énekelni...enyém lesz a +1 vagyis a szóló...:))) hál' istennek...:) legalább olyat éneklünk ami nekem 2 példányba is meg van és tudom hogy az jó...:D -
patiang #1107 Mit jelent az, hogy "szart"? -
#1106 Vigyázz rájuk és sose bántsd őket! Értük érdemes élni!!! -
The Methode #1105 Boldog vagyok attól,hogy van családom és vannak barátaim.Ha másom nincs akkor is elég ez nekem,mert akarhat ennél többet az ember?Lehet még valami ami igazán boldoggá tenne? -
#1104 -
#1103 én is boldog vagyok, pedig különösebb okom nincs rá...:))
egyedül az tesz boldoggá hogy énekelhetek...csak az a kár hogy szart éneklünk de következőre már más lesz...:) meg végre majd egyedül is énekelhetek..:DDD
Na most pedig húztam fellépni..:D:P -
#1102 most nagyon:) -
patiang #1101 Velem is, de utána:
Bár lehet, hogy csak félig tudok számolni :(( -
#1100 Velem már előfordult, fél liter bor után -
patiang #1099 Hát mit mondjak, ritkán fordul elő!!! -
#1098 veled még nem volt olyan, hogy csak úgy derüs és nyitott voltál, nem tudni, mitől? -
#1097 jah....
van egy száma Fankadelinek ami tök igaz.....na persze ezt átfordítva pasira....(Fankadeli: Ezt most..)
"...plafonomon az élet szabályait kutatva, egyetlen dologra jöttem rá, hogy semmi sem biztos, a sok tanulság nem titkos még sem beszél róla senki, hogy most még vagy aztán holnap a hült helyed teszi üressé életem..." -
Mirk #1096 :)) -
#1095 :))) ezek abirodalmak,:) egyszer királyság egyszer diktatúra....vagy ősközösség:) -
#1094 most...:D hehe vicces, beszéltem a sráccal, és tényleg vki kavart ....szal most királyság..:D -
ugot2know #1093 Ez a ronda beszéd és viselkedésforma ... ezen nem ártana változtatni! -
#1092 és most? -
#1091 Teljesen igazad van, és ezt én is tom hogy nem szabadna szomorúnak legyek miatta, és tenni is fogok ellene, csak nehéz nagyon nehéz....
én is miliószor megfogadtam hogy egy pasi miatt se fogok sírni vagy szomorú lenni, főleg olyan miatt nem aki meg sem érdemli...
csak ez a tétlenség, meg ez a nem tudás őrít meg hogy nem tom mi az igazság....igazából ez bosszant meg a hátba döfés és nem is az hogy nem jött össze..... -
patiang #1090 Brigi!!
Hidd el nem akarok okos tojás lenni, de ha nagyon elkeseredsz valami, vagy valaki miatt, Te leszel az áldozat. Ha nagyon magad alá kerülsz valóban elkerül a JÓ. Gondolkozz azon, ki érdemel meg Téged.
Bár hímnemű vagyok, én is átéltem hasonló dolgokat. Azt mondták a haverok, ha elindult a vonat, ne akarj felugrani, mert nyomorék lehetsz. Ekkor döntöttem úgy, hogy senki és semmi miatt nem leszek búval kefélt.
Veled vagyok!! -
#1089 én nem bízom magam a véletlenre....csak a sors mindig kibasz velem, ha úgyérzem hogy vmi összejön, az utolsó pillanatban elvesz az egész munkám amit tettem egy dologért elvész minden és építhetem újra de olyan nem lesz mint régen, a lelkembe már annyi seb van ilyen csalódából hogy ha még lesz egy pár ilyen össze se forr majd rendesen és egy undok közönséges liba leszek hogy megóvjam magam a csalódástól....
elegem van kajak hogy hátbadöfven mindig és mindig legalább havonta egyszer és főleg azok akiket közelengedek magamhoz, hol itt az igazság? mondd hol? mit tettem amivel kiérdemeltem ezt? a sok geci ember meg boldogan él, a normálisak meg szenvednek, mert velük baszki az Isten...
kajak nem hiába mondják "Hülyéké a világ!".... -
patiang #1088 Mondj boldogságot mely nem okfüggő. -
patiang #1087 Brigi!!
A szerencsét nem lehet kikényszeríteni. Az jön, vagy nem. A múltkori leveled alapján Te sokkal többet érsz, mint, hogy a véletlenre bízd Magad.
Hidd el megértelek. -
#1086 jó is ez az okfüggő boldogság. :) -
#1085 Lehet nem vok elátkozva csak a szerencsém hagyott el......
hihetetlen milyen kis idő alatt el lehet venni az ember boldogságát....:(
most csak egyet kívánok hogy pénteki napom jó legyen....(vagyis hogy jöjjön el velem a Norbi) és ennyi.....
de ezt a megalázást amit hétvégén átéltem, hát kész....:( -
patiang #1084 Brigi!!!
TEDD azt, amit múltkor: "amit kívántam mind teljesült", "hiszem szerencsés lesz előre láthatólag, és remélem nem rontja el semmi és senki.."
Egy olyan levelet #1059 NEM ronthat el senki és semmi!!!
NEM vagy elátkozva.
-
#1083 köszi, de sajna mára sem múlt el....hát faszom....el vok átkozva komolyan..... -
patiang #1082 Őszintén kívánom, hogy az a rossz ami most történt Veled múlandó legyen !! -
#1081 hát sikerült, csak beadni nem mert mire bevittem elmaradt azzal a tanárnővel az órám..:S
Levették műsorrol azt a dalt amelyiket szerettem, bár tényleg eléggé felbújtó szövege van szal megértem hogy miért nem énekelhetjük.....
áprilisban vagy mikor szólózni fogok..:D
Amúgy meg mainapom szar volt....nem úgy sikerült ahogy terveztem tisztára össze vok zuhanva..:((( -
TheTerminator #1080 Tudtam!!!!! És mi a helyzet veled? Milyen volt a fogalmazás a folyókrol a vizekről? -
#1079 Aham...:)) -
TheTerminator #1078 Nem vagyok mérges!!!! Brigi cicus te az a Brigi cicus vagy akivel mindig elkerültük egymást msnen -
patiang #1077 Az előző The Terminátornak szólt. -
patiang #1076 Ne légy morci. Persze, hogy igazad van!! -
#1075 Nagyon édes vagy! Köszönöm még 1x..:) -
TheTerminator #1074 Lehet hogy ilyen vicces de gondolj bele!!!!!!!!!!!!!