1393
-
hát igen -
inkább utóbb :) -
előbbutóbb:) ha akarja ha nem...:) -
Győzi, nem győzi, elmúlik. :) -
hát az jó lenne, csak győzze kivárni az ember... -
Az sincs ott örökké. De ilyen a legtöbb késztetés, de amint nem engedelmeskedik neki az ember, rájön, hogy nincsenek ott örökké, elmúlnak. -
hát a visszatérő gondolat:) -
És melyik az a gondolat, ami nem múlik, vagy nem ürül ki? -
a vágyak is változnak. Sőt néha nincsenek. -
Szumédho írja: "20 évi gyakorlás után kijelenthetem, egyetéen vágy sincs, amely létrejönne, aztán újra létrejönne. Aki tud ilyenről, az kérem, szóljon!" -
ez jó, mert a avitaminból is van olyan ami nem ürül ki a szervezetből és sajnos a gondolatokban is...:( -
sok zöldséget ,gyümölcsöt beszélünk:) -
A gondolatokban van a vitamin... Van mikor finomak, van mikor nem. -
:DDD -
NAPOT MINDENNAP párt:) -
támogatom! -
JÓ -
szavazzuk meg.
demokrácia van. -
igen az jó lenne -
sokmindennek örülnék de annak is ha ígymaradna egy hónapig minden, ahogy most van :o -
őszölés -
meg a nyaralás. -
ma olyan tengerpartonnyaralós szellős nap van:) csak a tenger hiányzik:) -
szoktam, de hát szabad a gondolatoknak kalandozni nem? VAgy nagyon zavaró? Akkor vszínű neki kell menni a főgondnak ...? -
Majd egyszer figyeld meg, ha megint tengerparton leszel. -
Észre sem veszi az ember, már máshol jár ezek közben. De megfigyelheted akár mosogatás közben is már ha szoktál. -
a tengert? -
el tudod érni elég könnyen :DDD
néhány ezer forint :p -
a tengerparton, ez nálam nagyon működik.) -
Hát nem tom ez nálam is komolya probléma hogy nem bírom normálisan kikapcsolni az agyam, mindig jár vmi a fejemben....:( Pedig kajak jó volna egyszer úgy nézni ki a fejedből egy kicsit hogy nem gondolsz semmire nincs semmi gondod, csak úgy vagy és kész,....:) -
megszámolni egy tál lencsét?:)
kiskutyával/kisgyerekkel játszani? -
focizok. :) De én azt szeretném, ha egyszerű ülés közben nem ragadnának el a dolgok. Próbálj ülni akár csak fél órát úgy, hogy nem merülsz el a gondolatvilágba, miközben figyelsz valamit... Én is meglepődtem, mennyire gyenge a figyelmem. -
valami sport esetleg?az kikapcsol -
Attól lennék boldog, ha úgy tudnék ülni akár csak fél órát, hogy nem merülök el a gondolatokban. -
Sotero #959 Ááááá de jó neked én meg leginkább akkor lennék boldog ha a helyedben lennék és most kezdeném az elsőt:))) -
na persze mindenki ezt mondja, de a nyáron kívül nekem rohadt lassan telik az idő..:( -
el fog jönni ne aggódj:)hamar -
Én abszolút nem vok boldog hogy itt a suli, főleg tiszta szar hogy elsős vok középsuliba....:S bár lennék már 9 helyett 12.-es....:D -
najó de csak neked!!! -
a neved nem ezt mondja:)