1393
-
Myron #1273 én is de csak 3 doboz után :D -
#1272 én az dinitrogén-oxiddol vagyok boldog -
#1271 nah jól van ;) -
#1270 akkor sajnos egyedül kell autóznod -
#1269 peeeeersze, ha ezt felveszed :D -
#1268 elviszel egy körre? -
#1267 most mit ki nem találnak.... -
Golodin #1266 http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=28668
-
#1265 áh, lehet ebből mindent kihozni.. sajnos :C -
#1264 és ez neked hol virág? :o -
#1263 nagyon szép rózsaszín macskafigura @@ :)
mostmár aztán te is képeljél :))) -
#1262 miket? :O
képet -.- -
#1261 :) -
#1260 te már növesztettél hello kittys virágokat ??D?D?D:D: -
#1259 gyökérkönyvtár, lool :D
kivirágoznak a lányok, mi? -
#1258 vicctopikból frissen :):
"- Tavaszodik. Kivirágzott a gyökérkönyvtáram. "
-
#1257 :D
tudjuk mitől vagy te boldog :D -
#1256 kivirágoznak a lányok :o -
#1255 hajaj, már itt van :)) -
#1254 jön a nyár? -
#1253 eddig -
#1252 Én attól vagyok most boldog hogy rámtalált a szerelem azthiszem....:))))
és egy hónapja ilyen boldog vagyok....és remélem még nagyon sokáig így lesz....ami nagyon úgy tűnik hogy így lesz sokáig...:))))))))))))))))) -
K.András #1251 Én attól vagyok most nagyon nagyon boldog hogy rájöttem, az élet szebb mint azt valaha is gondoltam volna! -
qper #1250 két hete nem vagyok boldog.
Elváltak útjaim attól a lánytól akit nagyon szerettem és akivel együtt majdnem egy évig együtt éltem... -
#1249 rülök persze hogy van mindegyikből....de azért vannak nem egyszerű problémák
-
#1248 inkább örülnél hogy van mindegyikből. -
#1247 én jelenleg semmitől sem....összejött az élet mindentéren van miért ideges legyek...de kajak.....család, suli, barát, barátnők....ááááá....káosz -
#1246 Tőled! -
#1245 én is teljesen így vagyok ezzel....amikor a barátommal vok megszűnik az idő és örülök hogy vele lehetek és senkimással...:) Tegnap is vele voltam és nagyon jó volt....:) -
#1244 Akkor vagyok a legboldogabb,mikor a barátommal vagyok.Sztem nincs annál jobb mikor hozzábújhatok.Akkor nem érdekel semmi más,csak az hogy szép az élet:)
Baba -
zsgaby #1243 Attól hogyha másokat boldoggá tehetek. -
#1242 „Megszülettél, és amikor eljön a pillanat, vendégeskedésed befejeződik e bolygón. E két pillanatot nem határozhatod meg, ám amit közöttük teszel, abban az Idő lehet a barátod és lehet az ellenséged. Intézd úgy, hogy a barátod legyen!”
Frank Crane
-
#1241 én is:) -
#1240 én a maesti bulitól vok boldog..:) -
#1239 A barátnőm tesz boldoggá, nemsokára félévesek leszünk. -
#1238 a zsonglőrködéstől -
#1237 Én attól vok boldog hogy buli van ma! :DD -
#1236 az eb és a karó esete! -
#1235 igekötözködés -
univerzális ige, mindent ki lehet vele fejezni :DDd
abba-, agyon-, alá-, át-, be-, bele-, benn-, egybe-, el-, ellen-, elő-, előre-, fel- v. föl-, félbe-, félre-, felül- v. fölül-, fenn- v. fönn-, hátra-, haza-, helyre-, hozzá-, ide-, keresztül-, ketté-, ki-, körül-, közbe-, közre-, külön-, le-, meg-, mellé-, neki-, oda-, össze-, rá-, rajta-, széjjel-, szembe-, szerte-, szét-, tele-, tova-, tovább-, tönkre-, túl-, újjá-, újra-, utána-, végbe-, végig-, vissza-