1393
-
patiang #1193 Te láttál-e már angyalt? Nem a tükrödben.:))
Mert én "igen".
Kb 3-4 éves lehettem, amikor fateromék nem engedtek be a szobába, mert azt mondták, hogy most díszítik a fát az angyalok. Egyszer csak azt mondták, gyorsan menjek be, mert még láthatok egyet az ablakból. Faterom felemelt, és hidd el "láttam" ahogy fehér csillogó ruhában elrepült az égen.
No nem vagyok gógyis, tudom, hogy csak elképzeltem, de szép volt.:)) -
#1192 Hm....az is nagyon fincsi én is imádom! :))
Tényleg egyezik az ízlésünk ebben..:P
-
patiang #1191 És tudod mit szeretek még? A szilvalekváros gombócot.:D -
patiang #1190 Hát az izlésünk tökre1 / legalább is ebben /!:)) -
#1189 olyat is soxor csináltam már...:) meg palcsi tortát..:P csoki, meg vanilia, meg eper pudingot kentem közé így felválltva és a tetejére csoki...:P hmm....nagyon fini volt..:)) mondjuk nekem a kakaós palacsinta a kedvenc..:)) -
patiang #1188 Süss palacsintát.
Az nagyon finom, főleg a rakottpalacsinta.:D -
#1187 köszönöm..:)) -
patiang #1186 Hát ha Te tudsz sütni, és főzni, eleve nyerő csaj vagy!
Gratula, mert kevesen dicsekedhetnek ezzel.:) -
#1185 nincs nekem arra pénzem....meg ma itthon rohadok....sütit sütök nemsokára....úgy 5körül sztem neki kezdek....amint felébredtek anyámék...:)
Tod itt az ideje a karácsonyi sütögetésnek!
tegnap vittem be osztálykarácsonyra egy kis mézeskalács sütit....5 perc alatt elfogyott az 50 darab csodálkoztak rajta hogy én csináltam..:DD
és mondták húúú nagyon finom meg minden..:D
Most meg majd islert csinálok..:D -
patiang #1184 Ingyenlottó nem nyerő!
Valamit valamiért. Kockáztass.:)) -
#1183 hát ingyenlottón megtehetem..:D -
patiang #1182 Aki mer az /vagyis TE / nyer!!!:) -
#1181 honnan tod? vagy gondolod? :)) -
patiang #1180 Egy tipp: ezen a héten tedd meg a szüliszámaidat !
Figyeld meg bejön!
Még lehet, hogy nekem kell félni az inkvizíciótól /ez hosszú volt/.:)) -
#1179 nem, azt sajna nem tom..:) -
patiang #1178 Tudod a lotto számokat??
Légyszi!!:)) -
#1177 :DDD -
#1176 az inkvizícióval vigyázz :D -
#1175 :P ááá azt azok tudják akik megérdemlik..:P csak nekik mutatom meg tudományomat,....:P -
#1174 igen??
bemutathatnád :P -
#1173 én mást tok jól...:P:DDD -
#1172 de mennyit gyakorolhatja :)
ha megtanulod, akármit elérsz egy férfinál :D -
#1171 az aztán komoly hogy rezegteti a picsáját..:DDD -
#1170 ettől :DDDD -
#1169 így van..:) Én igazán boldog kb féléve voltam...:) Azota csak jó kedvem van...(mondjuk nálam ez alap) vannak jó és rossz napok, de igazán felszabadultan boldog április és július eleje között voltam..:) -
#1168 heyo..:):P -
Vrahno #1167 Helló. :) És én is köszönök. Boldogság a téma, hmm? Én már... nem is emlékszem, mikor voltam utoljára igazán boldog. Tán egy éve és egy hete. Az engem körülvevő emberek abszolút ostobasága, logikátlan gondolkodása, hülye érvelése, és egyeseknek csupán a puszta közelléte az őrületbe kerget. Hát, nem igazán jó alapok egy boldog élethez, azt megmondhatom. :/ -
#1166 heló ?:) -
#1165 szija
bye..:)) -
#1164 sziasztok
helló
bye -
#1163 jó az mikor volt már...:D igazából most is boldog vagyok...nem rázott meg hogy ennek a kapcsolatnak vége lett....1 hét után furi is lenne....:D
Meg köcsögök miatt nem kell padlótfogni, most egy ilyen miatt legyek szomorú?! Na neeem...:) Úgy se leszek sokáig egyedül, teszek én róla..:D -
#1162 nem is kell már meneküljek..:D háhh szakítottunk a csávókával...közös megegyezés alapján, neki se meg nekem se volt így jó..... -
#1161 Kedves echinacea!
Olyan boldog vagyok, hogy el sem tudod képzelni (én meg nem tudom szavakba foglalni)!!!
Kár, hogy sose írsz... :))) -
#1160 im so happy... -
patiang #1159 De azért ne feledd, drukkolok, hogy megtaláld, aki igazán szeret Téged!
-
patiang #1158 Nem igazán értelek. Miért akarsz erővel ahhoz kapcsolódni, aki nem édemel meg Téged. Nincs választási lehetőséged? Azért erősen durvának találom, ha valakinek / akit szeretek/ megigérek valamit, és utána tojok rá. Körülöttem vannak, akik bele tudnak merülni a piába. És még arra büszkék, hogy be tudnak okádni. Hát ahhoz nem kell sok gógyi. Addig iszok míg holt taj nem leszek. Szerintem / nem fontos az én véleményem / menekülj az erősen vedelő hapiktól, mert ez még csak a kezdet. Elég sok példát látok magam körül.
-
n3whous3 #1157 Fúúú! Itt aztán mindenki tudja, hogy mit akar! Csak így tovább -
#1156 A #1148ban írod, h a tegnapi nap jó volt, itt meg.. -
#1155 jó még se...:DDD nagggyon keméééény....:D -
#1154 Hát asszem ennyi volt, kész vége ennek a "hosszú" kapcsolatnak....
rohadt köcsög hogy fulladna meg....:@