Mitõl vagy boldog?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
ha megszereztem egy jó csajt
ha nem jött össze akkor a vadászat megnyutat és boldogít néhány lelõtt közönséges madár és már is jókedvem van
Walk the Talk.
Nem a méreten van a hangsúly.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én már kezdem túltenni magam a dolgon, nem könnyû, de nem roskadhatok magamba mert úgy nem fog sikerülni semmi, pesszimistán meg stb..:) Próbálom pozitívan felfogni a dolgokat és így sokkal könnyebb, bár van egykét idõszak amikor eléggé nehezemre esik ennyi rossz után, de ezután már azt hiszem csak jó jöhet, mindig így volt és így is lesz mindig jó követ minden rosszat....
Legalább is én eddig ezt tapasztaltam...mikor már kezdem elveszíteni a reményt történik vmi jó és feldobja a minden napjaimat.....
Hát most már megint ott tartok hogy alig reménykedem...De...majd csak lesz vmi...:)
xD
Én most attól lennék boldog ha a barátaimmal haverjaimmal lehetnék, ez tenne igazán boldoggá.....meg egy kis remény egy új kapcsolatra...:) ez minden...:)
xD
xD
"Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 11. 04. 00:35"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Elég lenne ha csak 1 szoba lenne ahol csak ketten vagyunk bent..:))
xD
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
viszlát :DDDDDD
viszlát :DDDDDD