A NASA csapást mér a holdraszállást tagadókra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több hatalmas különbség is van:
1. Az emberek rosszul viselik a 3K hõmérsékletet, a vákuumot, az oxigén hiányt és a kozmikus sugárzást. Ráadásul, enni és inni is akarnak, amilyen telhesetlenek. Gondold el, mennyi plusz berendezést(súlyt) igényel mindez.
2. A Holdra egy nagy csomó cuccost vittek fel (pl. autót is), meg egy komplett visszatérõ egységet. Ez nagyon nagy súly egy maximum 1-2 tonnás, de inkább néhány száz kilós szondához képest.
3. A szondák ráérnek, az emberek nem. Tehát a szondákat energia takarékos pályán küldik, az embereket meg a lehetõ leggyorsabb pályán.
4. Ha egy szonda elpusztul, az kellemetlen, de pótolható. Ha egy ember meghal, az katasztrófa. Tehát még komoly biztonsági rendszerek is kelelnek (+költség, +súly). Például alapkövetelmény a kritikus rendszerek duplázása (vagy háromszorozása, mint a repülõgépeknél a hidraulika, meg a giroszkóp (+sok más)).
5. A nagy súly és a biztonság miatt nagyobb és bonyolultabb rakéta is kell, ami nagyobb irányító központot és földi személyzetet jelent (még + költség). A Holdra Saturn-V rakétával mentek, ami iszonyatos nagy és drága egyedi építésû cucc, a mûholdakat sokszor kis, sorozatgyártott rakéták viszik fel, amiket a hadsereg fejlesztett ki nukleáris töltetek célbajuttatására (tehát a kifejlesztés költségét nem a NASA fizeti).
1. a világ amatõr rádiósainak nem lett gyanús?
2. a NASA teljes személyzete és a több ezer külsõs bedolgózó lakatott tett a szájára mindmáig?
3. ahogy már említették mások, a ruszkik haygták volna a kamubabért?
és még sorohlanám.
Végtelenül szánalmas, hogy olyanokba kötnek bele, mint a lobogó zászló, vagy hogy a meteorok keresztüljuggaták volna õket. Ezeket mind olyanok terjesztik, akik hiányos termeészettudományos ismeretekkel rendelkeznek (meg valami nagyon fáj nekik). A technikai feltételeknél meg olyanokba kötnek, hogy a holdjáró nem fért volna bele a leszállóegységbe... Könyöröm, nem menjünk le kutyába.
Nekem a kétkedõkkel egy nagy bajom van. Miért olyanok kétkednek akiknek alapvetõ fizikai ismereteik hiányosak. Megkérdezte egy illetõ tõlem hogyan ugrándozhatott a nagy súlyú szkafanderben úgy az ûrhajós? Érdekes módon nekem meg ez volt az egyik döntõ bizonyíték arra hogy egy jóval kisebb gravitációban mozog az ûrhajós mint a földön.
Attól függ ... mi van ráírva az ûrhajóra :
Made in China - akkor ocso <#banplz>#banplz>
A fotonsugárzás alatt nem tudom mit értessz. A fénnyomást? Az iszonyú gyenge.
A napszél se elég ahhoz, hogy megmozgasson egy tárgyat. Nézd meg a napvitorlák tolóerõ/felület arányát.
"Láttál te már fotonsugárzással elfújt gyertyát? Mert én igen."
Csak tippelek, de szerintem amire gondolsz az az elektromos szél. Ahhoz meg levegõ kell. Az a zászló egyserû mechanikus rezgésektõl mozgott. Ha jól megnézed a filmeket, látszik is, hogy abbahagyja a mozgást, ha nem piszkálják.
amúgy ez a zászlólobogós mit bizonyít, erõsít ? Nem tudtak elég jól hamisítnai mert huzatos volt a mûterem ? Nem volt annyi eszük a NASA-nál hogy egy ilyen alapvetõ dolgot hogy nincs légkür jól leutánozzanak mûteremben ? (ezt fejtsd meg 😊
Magánvéleményem szerint úgy mozgott az a kis mocsok zászló ahogy kell ... <#hehe>#hehe>
Pedig pontosan a kis gravitáció miatt volt könnyû a holdról a felszállás,mivel veszélyesen kevés maradt az üzemanyag, és az még kellett mire is? Miért vannak olyan érzéseim hogy nem tudod.
1.: Az utolsó ember az Apollo-17-el 1972-ben volt a Holdon.
2.: Az Apollo programot nagyon jól archiválták, kismillió fénykép és video készült...
3.: Az, hogy az ember azóta nem járt a Holdon, az politikai döntés. Az Apollo-program mai áron több, mint 100 milliárd $-ba került. 1970-ben a költségek miatt döntöttek úgy, hogy leállítják az Apollo-Holdprogramot az Apollo-17-el bezárólag (pedig ekkor már készültek az Apollo-18/-19 és -20 repülésekre!) - a célt elérték, a Holdra Amerikai ember lépett elõször, az Apollo-program politikai hátszele csaknem teljesen megszünt ezzel.
Ma egy Holdutazáshoz szükséges ûrhajó kifejlesztése 10-20 milliárd $ lehet. A Bush által felvázolt CEV kifejlesztése a becslések szerint 16 milliárd $ körül lesz, és 2020 körülre jutatthat el embert a Holdra.
Ha biztosítasz ennyi pénzt, akár én is nekiállnék megszervezni szivesen a következõ emberes Holdutazást. <#vigyor>#vigyor>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Igen csak rövid idõ után abbamarad. Én 4 perces videót láttam és 2,5ik percben, és 3 perc után kétszer is megrázkódott
Látod ilyen az emberek egy részének az agya. Tök fizikából és állít olyan dolgokat amirõl fogalma nincs.Én profi szinten fotózom, és volt olyan emberke aki meg akarta mondani hogyan csináljam pedig azt se tudta hol van a saját gépének a keresõje, mindig úgy fényképezett hogy a gépet maga elé tartotta.
Talán nincs is napszél? Ez az egyik amit laboratóriumban 1%-os pontossággal lehet modellezni.A zászló nem lobogott hanem többször megrázkódott mert a napról nem egyforma intenzitással érkeznek a fotonok.Meg azért se loboghatott mert dróttal merevítve volt.
Akkor hülyeséget magyaráznak, egyszer miért csinálnának húsz évvel korábbi szinten felvételt? Másodszor aki magyaráz tudja -e hogy milyen légkör nélküli részen felvételt csinálni, csak nem azt hiszi olyan mint a földön?Nem tudja mi az a fényszóródás?
Milyen korongról beszélsz? Ha nem tudod milyen a látóhatár egy légkör nélküli bolygón akkor minek mondasz fals dolgot?
Apollo összeesküvés-elmélet TOP 10
http://www.space.com/missionlaunches/050304_moon_landing.html
Népvakítás az egész ûrutazás, hogy így nyúljanak le hatalmas pénzeket fegyverkezésre, mert az ufók fegyvereit próbálják lemásolni, tudom.
Na majd estére keresek egy linket errõl a témáról
Holdraszállás tagadók ?? 😊 És mi van a Hold Tagadókkal ? 😊
Csak hogy ne beszéljünk a levegõbe. Köszönöm.
Ezért azt gondolom, valahogy megsemmisültek a fotok, és ott álltak az amcsik egy árva kép nélkül! Ugy gondolom pár foto az eredetire alapozva müteremben készülhetett el.
De, persze ez nem biztos.... de el tudnám képzelni ..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Egyébként nem tud valaki olyan oldalt ahonnan képeket vagy még inkább videókat lehet letölteni a Holdra szállásról?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szó sincs hiteles történetrõl....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<#worship>#worship><#taps>#taps>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Amikor Neil Armstrong amerikai ûrhajós a Holdon járt nem csak híres
mondását - "kis lépés egy embernek, de nagy lépés az emberiségnek" -
mondta el, hanem mást is. A sok technikai jellegû szöveg között
elhangzott a "Sok szerencsét, Mr. Gorsky" is. A NASA szakemberei elõször
azt gondolták, hogy valamelyik rivális szovjet asztronautának üzent így,
ám amikor utána néztek kiderült, hogy nincs ilyen nevû ûrhajós az
ellenségnél, de még a saját csapatukban sem. Az évek során sokan
kérdezték meg Neil Armstrongtól, hogy kinek is szólt ez a bizonyos
"Sok szerencsét Mr. Gorsky!", de az ûrhajós néma maradt. 26 évvel az
események után egy floridai beszélgetés alkalmával az egyik újságíró
újra feltette a kérdést, amelyre Armstrong végre válaszolt is! Talán
azért mert az a bizonyos Mr. Gorsky már meghalt, így a válasz senkit
sem sérthet meg.
Íme: Gyermekként Neil éppen baseballozott bátyjával a kertben, amikor a
labda véletlenül átrepült a szomszédba, éppen a hálószoba ablaka elé. A
szomszédok Mr. és Mrs. Gorsky voltak. Mikor Neil átmászott, hogy a
labdát visszaszerezze, meghallotta Mrs. Gorsky hangját, amint a
következõket mondja élete párjának:
- Orális szex? Azt akarod?? Orális szexet?? Majd akkor lesz itt orális
szex drágám, ha a szomszéd gyerek a Holdon sétál!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hogy mersz nekiállni ilyen sületlenséget állítani? A zászló 'lobogásának' köze sincs a napszélhez, egyszerû rezgõmozgásról van szó! Ha megnézed még egyszer a videót, csak akkor mozog, mikor az ûrhajós leszúrja a rudat -> a mozgás a zászlómerevítõn már elég jól látszik.
De szerintem még korántsem ismerjük az ûrkutatás teljes történetét.
Amit írtam, csak poénnak szántam, ez persze nem zárja ki azt hogy valami igazság esetleg még is csak volt benne.
Nem tudni mi a teljes igazság. Csak nagyon kevesen tudják, ami azért egyfajta alapot adhat az összesküvés elméletnek.
De a világon mindennel így van, a média feldob egy sztorit egy csomó embert megkérdeznek, fõleg olyanokat akiknek semmi köze a dologhoz. A szakemberek a fejüket fogják, ha még ráadásul még nem is monthatják el nyílvánosan a dolgokat, akkor már kész is az ikszatkák következõ része, pedig lehet hogy csak egy iskola költségvetésének anomáliáiról van szó.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://science.nasa.gov/headlines/y2004/21jul_llr.htm
http://www.lpi.usra.edu/expmoon/Apollo11/A11_Experiments_LRRR.html
Láttál te már fotonsugárzással elfújt gyertyát? Mert én igen.
Megjegyzem, az apollo program alatt volt egy elnökválasztás, és a demokrata kormányzatot felváltotta a republikánus, Nixon-al. A NASA vezetõje is cserélõdött (biztosan kihasználták volna a csalást a demokraták ellen).
És talán a startoló Saturn rakéta is kamu volt? A fellövéseket sokan nézték akkoriban...
Ûrhajósok pedig meghaltak mindkét oldalon. Komarov, Szojuz 11 teljes személyzet, Apollo-1 tûz...