215
-
#15 mondjuk a napszél nem lehet akkora, hogy megmozgassa azt a viszonlyag kicsi zászlót. amúgy meg a szép is baromság, ha egyszer elötte azt mondták, hogy müteremben vették fel. ott honnan lenne szél? tüsszentett a producer? :D -
babajaga #14 A holdraszállás tagadói a TV -ben azt hozták fel hogy a zászlót mozgatja a "szél". Ez a szerencsétlen ember nem hallott a fotonsugárzásról, a napszélről? Mivel a holdnak nincs légköre a napszél beleütközik a felületekbe. Neki mer állni egy ember ilyen ilyen ismerethiánnyal valamit cáfolni? -
pepe003 #13 Én elhiszem, hogy volt Holdraszállás, viszont ahányszor már átverték az embereket, nem csodálom, hogy vannak olyanok, akik nem hisznek benne -
nickname #12 ha már itt tartunk... tud vki vmit a kinai űrhajósról? -
mrzool #11 ViperNet: Biztosan nem lehet látni, ha nem hiszed, számold ki.
NEXUS: nem csak a ruszkik figyelték őket, nem tudom kinek a pártján állsz, de ha tényleg összeesküvés lett volna az egész (6x, mi?:))), akkor az egész világot be kellett volna vonni. -
#10 Persze hogy nem kürtölték világgá, mert akkor meg az amcsik kürtölték volna világgá, hogy az oroszok űrhajósai sorban haltak meg, és nem is Gagarin volt az első űrhajós. Az első űrhajós ugyan is sajnos nem sajtóképes állapotban érkezett vissza!
Az összeesküvés elméletben az a szép, hogy mindenre van magyarázat, még arra is amire nincs;))) -
ViperNet #9 Annyit fűznék hozzá, hogy valami csillagász azt mondta, jó távcsővel (teleszkóppal) is lehet látni a leszállás helyét, a zászlót...
Aki nem hiszi, nézze meg! -
enrico #8 Ezek hülyék! Most is vannak a Holdon! Hiszen minden este ki van világítva! -
mmocus #7 Ha az Amcsik nem szálltak volna a Holdra akkor szerintetek a Szovjetek az Amerikaiak nagy ellenségei, aki akkor nem egy műholdal figyelték a holdraszállást nem kürtölték volna szét a világban hogy nem volt holdraszállás. Én nem kedvelem amerikát (de nem vagyok terrorista) inkább oroszpárti vagyok, de szerintem volt holdraszállás. -
#6 Meglehetősen lassan halad ez a holdbázis-project. -
Fiok #5 Persze,ezt nem is kétli senki h voltak a holdon,csak az a kérdés hogy mikor sikerült először eljutni oda.Tudod annak idején nagy volt a verseny a szovjetúnióval...
és hát az emberek a tvben látottakból sokmindent elhisznek. -
#4 Megjegyzem en hiszek benne, hogy jartak emberek a holdon. Nem is hiszem, hogy ezt el lehetett volna tusolni csak sima foldi fenykepezessel.
De a tukroket helyeztek el a holdon dolog semmit nem bizonyitana, hiszen azt robot is letehette volna.
De iszonyat kivancsi leszek majd a kepekre.
De az is biztos, hogy azok akik most azt mondjak, hogy nem is jart ember a holdon, azok azutan is azt fogjak mondani. Hiszen azokra a kepekre is mondhatjak, hogy hamisitvanyok nem? -
mrzool #3 Ostoba... -
Zedas #2 Jaj, menjél már el kapálni. Már 1000x bebizonyították hogy voltak a holdon, miért kell újra és újra?
A holdon tökröket helyeztek el, melyek meglétét bármikor ma is ellenőrizheted, lévén lézerrel még most is méréseket végeznek velül. Ennyi. -
katz #1 2008?
Addig robotszondákkal simán legyártják a "bizonyítékokat"...