4874
-
#190 Tetszik és ,ha tényleg mostanában kijön kell!!!Mostmár hátha nem lesz 4-5 kamionnak ugyanolyan műszerfala,ugyanilyen időlimites megoldású lesz? -
#189 Marha jók ezek a képek!!!
Aróól nem tudtok valamit hogy a sebességérzet módosul e valamit a PTTM-hez képest?? Mert ott nem volt igazán jó, mert pl mikor mentem 60.nal nem úgy nézett ki mintha annyival mennék főleg belső nézetből!!
Ja és az a kép a legjobb amikor a parkolóban áll az a sok kamion!! -
#186 Hát ha gumikacsa elvállalja... -
#185 Szerintem egyértelmü lenne, ha Gmuikacsa lenne a házigazda. Meg valami banner is kéne szerintem. -
#184 Ez nem igaz! -
#183 csak a témainditó lehet ha minden igaz -
#182 Ki lesz a házigazda? Mert úgy látom lassan ide is kell. Én szívesen elvállalom. -
#181 ezek a beszélgetések -
#180 -
#179 -
#178 -
#177 -
#176 -
#175 Aszem ezt el is mentem valahova... -
#174 gondolom ez is időkorlátos demó lesz. -
rgida666 #173 All new truck game by SCS Software, coming September 2005
Download Free Demo of 18 Wheels of Steel Convoy - Coming Soon!
-
#172 szeptember 1 elvileg. -
Rolesz #171 Tehát ebben hónapban kijön? -
#170 A mod baráttabb szó alatt, remélem ezt értik, amit mondasz. -
#169 pont ettől félek én is. Mert ha ez megjelenik, akkor a térkép nem lesz folytatva.... illetve újat kezdek, csak a convoyhoz (bízom benne, hogy lehet majd térképet szerkeszteni, illetve ugyanígy be lehet majd tenni a tereptárgyakat, mint ebbe) -
#168 nohát nektekis? :)))) -
#167 jaja,első fuvarom nekem is a reptérre vezetett :) -
rgida666 #166 Ez szerintem is így van. Én az aa-val játszottam először, marhára teszett nagyon sokat nyomtam vele. Aztán jött a Pedal, jobb grafika, jobb játékmenet. Pl: Rögtön az első fuvarért a repülőtérre kellett mennem. Vagy az alvás ami az aa-ban nem volt, stb...
Most is ezt várnám, hogy legyen a két játék között olyan fejlődés ami miatt majd megint fél éjszakákat a gép előtt töltök. És itt főleg a játékmenetre gondolok, nem a grafikára.
-
#165 Mindannyian örülhettek, hogy ennyire széleskörû az internet és már bárhonnan le lehet tölteni ezeket a játékokat...
Annak idején még ez sem volt így... hónapokat vártunk a játékokra a megjelenés után, hogy egyáltalán megszerezzük, akkor még nagyobb értéke volt egy játéknak...
Még ki se élveztük teljesen a pedal to the metal, mert még várjuk hozzá a Kacsa és Cseno csodálatos mûvét, de nektek már új játék kell...
Ez már nem az én generációm... Emlékszem amikor még csak újságban olvastam a King of the Roadról, hogy meg fog jelenni majd egyszer... -
#164 Szintén truckpolról:
i didnt see this posted anywhere else, but i went to the scs website and found this PROJECT page(http://www.scssoft.com/projects.php), and it had this information to offer...
Over 40 cities, over 30 trucks, and much larger variety of cargo compared to the previous titles in the 18 Wheels of Steel franchise. Huge driving distances. New approach to real-time chrome reflections. Meet many trucks on the road to form long convoys on your way to fame and fortune.
Project Completed: August 2005. -
#163 jah, a rnr topikba a friss snfo, mi van a gammával. -
#162 ehem, a gyorsulást át lehet állítani ; )
nekem majdnem mindegyik kamion 'lassan gyorsul', így a feeling is jobb : D -
#161 ilyen gépen mind3 résznek tökéletesen kellene futnia..elvileg.. -
#160 igen az lehet...de attol nem lesz real-eb a game..ugyanugy 3mp alatt gyorsul ki a kamion 100-ra:DDDD meg bill-en lehetetlen a kormányzás....stb....stb..de remélem a convoyba nem igy lesz....bár van 1 lövésem hogy igen... -
#159 Én nagyon bízok benne. Meg abban, hogy mod barátabb lesz. -
#158 az előző részek csak nálam szaggattak, vagy másnál is? jó nem egy hatalmas a gépem (2.4es cerka, 640ram, gef3ti200), de azért ilyen konfigon is mennie kéne fullosan -
#157 el nekem, lesz változás -
#156 ennek is megvan az előnye... ha minden igaz, akkor a kamionok pótok ugyanúgy psm-ek lesznek, akkor első dolgom lesz teleszórni eu kamcsikkal.... hidd -
#155 ennek is megvan az előnye... ha minden igaz, akkor a kamionok pótok ugyanúgy psm-ek lesznek, akkor első dolgom lesz teleszórni eu kamcsikkal.... -
#154 talán...de a convoy meg a pedal.... -
#153 az aa és a pedal to the metal között szerintem igenis nagy volt a különbség.. -
#152 nem...nem vagyok negativ..csupán vélemény..de figyelj kiadnak 1000 részt....és szinte semmi különbség...ez miben lesz uj?még a kerekek is ugyanazok....képek alapján még a texturák is...ugyanaz lesz mint a pedal...csak 1-2 kamional több de maradnak a régiek ha yól láttom....legfeljebb annyit ujitanak rajtuk hogy uj skinek meg 1-2 uj alkatrész rája oszt mehet:D ja meg még annyi extra hogy több kamionos lesz az utakon...szal nem lesz nagy dur:S..ami sztem igazi kamionos gémnek mondthato az a kotr meg majd rig'n'roll lesz....talán még most a pedal ezzel az uj lengyel map-el.... -
#151 Egyszercsak majd kiadnak egy nagyon komolyat, csa ki kell várni.:D -
#150 Nem a gémmel semmi bajom, már várom, csak nem jön be a borító, tiszta ugyan olyan mint a régiek kicsit ujjíthattak volna rajta. Viszont igazad van. -
#149 Te nagyon negatív vagy ember!