12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Voodoo71
    haat nekem 620 ra sem indul :(
  • Sáska
    Ha Tortage-ból kiutazunk, lehet valasztani, hogy epic avagy normal mod-ban akarjuk-e az adott teruletet jatszani.
    Gondolom az epic mod groupoknak jo, viszont mivel még nem voltam partiban, kérdezem, h ilyenkor több xp/ jobb dropok vannak?
  • [HUN]Crassus
    nemtudom mennyire tudtátok,de atom jó kék chest-et egykezes és kétkezes fegyókat lehet venni/lvl 10 minimum és ahogy néztem még 16-18-on is jók!/az éjszakai Tortage-ban a mólónál van egy öreg kereskedő,de csak az éjszakai Tortage-ban!
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    Én is csak meg szeretném kérdezni hogy ki lehet-e próbálni valahogy ugy hogy ne kelljen fizetni ? Ha tetszik ugyis megveszem :) Szóval ?? Bocs ha már volt
  • [HUN]Crassus
    c2d6600, ati 2900pro és 4g ram
  • Mr_no_NaMe
    Milyen géped van?
  • [HUN]Crassus
    Nos hálistennek idág nem ez a tapasztalat!Igaz ma "Youtube":S és másik 2 hasonló gyökérnevű haverja 8x ölte meg a 12-13-as karimat/gank közben lupoltam:P/ ök 20-17-18-as szintüek voltak és csak arra mentek,hogy a questelőket öljék......,de a többség normális,nem provokál,nem árt be sőt még segít is ha bajban vagy.../ez az elmúlt "pár" óra játék tapasztalat.Igaz véletlen már én is gyaktam le player-t,mert odajött "segíteni" mikor 3 mobot öltem,de ugye beleért a suhintásba én meg annyira koncentráltam,hogy fel sem tűnt őt is ölöm igaz neki sem:)

Amúgy az open bétához képest ég és föld a grafikai különbség!Átlag 30-35fps-em van míg bétában sokszor 10 alá is lement folyamatosan!
  • warbar
    nyirj ki mindenkit aki mozog :)
  • kerek1224
    van valahol leírás a pvp serverek szabályairól?
  • JohnnySmith
    huhu de szépen bebuggolt AoC (vagy csak nálam)
    win xp , 8800 GTS alatt valami eszméletlen texturázási bug van (játszhatatlan)
  • rawenwoods
    Ha Downloadingot ír, indítsd újra a klienst(ne várj). Nekem van h 20*ra indul el.
  • JohnnySmith
    hmm megint jött egy 150mb-s patch....
  • Voodoo71
    Downloading patch information... es nem lep tovabb :p...tegnap mar jatszottam ma meg nemtok bejelntkezni..masnal is van ez igy?

GRRR ... meg mindig semmi !!!!
  • Tombi
    Igen, én is arra gondoltam, köszi
  • [NST]Cifu
    Az 1366x768 nem szabvány felbontás, az 1360x768-at biztos támogatja (HD LCD TV-ken ez a szokásos).
  • Fenrir
    Még a játék nem jelent meg, csak egy úgynevezetett Early Access van ahol limitált számú előrendelő lehet. 23-án jelenik meg hivatalosan.
  • Tombi
    kérdés: van a játékban 1366 x 768-as felbontás ?
    utoljára megemlitem a triál kulcsot, bár biztos fejemet veszi valaki ezért :)
  • Davidus
  • TDC Geronimo
    1 max 2 óra és kész a guild, majd kapjátok invet.
  • [HUN]Crassus
  • [HUN]Crassus
    viszont csináltam egy rakás SS-ot,de az AOC könyvtárban nincs screenshot tároló mappa/most néztem/:S így mind elveszett:(
    csak ez maradt....

• [HUN]Crassus
    jaja már megvolt lvl 13-on ott vagyok..Crassus néven ofc
  • JohnnySmith
    Én előbb jöttem ki... most már nem tudok visszamenni.....
  • Arwenke
    Mert a masik pvp serveren van a masodik orosz hadtest, azert.:)
  • Nethyrrea
    mér pont fury-n?

a nyomorult knightsofshadow is ott fogja tolni....oda én nemmegyek.
  • Arwenke
    Apophis az en karim, necro.
  • raziel.
    sikerült? nekem még mindig nem, tüzfalakat kasperskyt kinyomtam már , nincs ötletem
  • raziel.
    most akartam irni én is...ugyanez, tegnap játszottam ma baszik továbmenni, 9 óta probálgatom
  • Voodoo71
    Downloading patch information... es nem lep tovabb :p...tegnap mar jatszottam ma meg nemtok bejelntkezni..masnal is van ez igy?
  • Magh
    Megvan, köszi. Akkor ezen nem stresszelem magam :). Autocastot hogyan kapcsolom be (protection of set)? Demo esetében mennyit kell törődni a pajzsok helyzetével? Kaptam egy Shrink nevő spellt, nem értem, mire jó (a petem nélküle is engedelmeskedik).
  • TDC Geronimo
    Na és milyen? :)
  • TDC Geronimo
    Lehet, ott írja is hogy ctrl+bal klikk
  • JohnnySmith
    Mi simán a Fury-n (pvp) idítottunk karikat.
  • Torzonborz
    áhh 1kor feküdtem mert ma kis meló van .
  • ReTeK
    nah ki mennyire kockult reggelig, huszonötös szint megvan ?
  • Torzonborz
    az már nem closed béta , inkább test server csak nem írták át.
  • Sáska
    K, thx.
    Amugy érdekes, hogy már megy a hivatalos early access, de vele fut párhuzamosan a closed beta...
  • Magh
    Hmm a skillpontokat lehet később resetelni? Mire tegyek demoként (gondolom cast interrupt és mana, de azon kívül)?

Jaja Apophis foglalt, de már láttam Apaphist is :D
  • Chris
    Apophis foglalt? Pedig vki ezen a néven még fel is vett friendlistre.
  • TDC Geronimo
    Fórumon írtam, hogy mi a probléma ezzel. Próbálj csinálni megint.