Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Mi a baja amúgy az Eidos-sal meg az EA-val mindenkinek? Lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan, de nem értem ezt, ami 1-2 éve megy most. Persze SOE is mekkora szar mert nerfelték az SWG-t meg az EQ2-t. Ok SOE-nek télleg szar húzásai voltak, azt aláírom.
Egyébként meg a grafikára aztán tényleg nem lehet panasz. Ennél szebb gamet nem nagyon látni mostanában. Minek a DX10... hát nem tudom pontosan az miben fog újat hozni, de pl nézd meg ezt a képet: ezt itt 😛
Egyszerûnek tûnik, mert már szinte tökéletes ilyen távból 😄
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Hardwiredet meg ne olvassatok, csak fikázni tudnak folyton. Testen átcsúszó fegyver... úristen. Én már jó ideje nem olvasom, mert az ilyenek miatt ölni támadt kedvem akárhányszor olvastam.
Szal Vanguard most nem jött be, igaz már régebben is gondoltam rá, hogy hagyni kéne, és inkább a Conanban bízni, de most már akkor tuti, hogy ez lesz 😄
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Gamespy: January 1, 2007
Gamespot: TBA 2007
IGN: January 1, 2007
3D Gamers: Spring 2007
Next PC upgrade: 2022
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
http://www.jeuxvideo.fr/video-age-of-conan-hyborian-adventures-1801-0-0.html
A képeken valahogy kurvára nem jön át minek DX10 ehhez mikor DX9 is lazán hozza ezt a minõséget!
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
info: Hardwired
Az, hogy x szintig solo játék, ezt kifejezetten szarnak tartom, miért nem lehet simán egyedül is szintezni? max nem groupolsz, de hogy eleve elveszik alacsony szinten is a közös kalandozás élményeit, ez überfaszság szvsz..
No mind1, ha jól láttam akkor ezévi megjelenés van tervezve, negy esélyt adok neki..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Itt az Age of Conan bétája
<2006. július 03. @ 08:39 - Berkenye>2006. július 03. @ 08:39 - Berkenye>
A Funcom bejelentette, hogy az Age of Conan címû "újgenerációs" MMORPG belépett az elsõ béta teszt fázisba. Ez annyit tesz, hogy a kiadó saját tesztelõ csoportja, illetve a külsõ jelentkezõk közül jó néhányan részt vehetnek a játék tesztelésén, ám kizárólag titoktartási nyilatkozat aláírása után. Az ígéretek szerint õsszel újabb adag külsõ teszter csatlakozhat a "családhoz", úgyhogy aki még nem kapott értesítõt, ne adja fel a reményt!
info: Gamestar
Nekem az egészbe ez tetszik a legjobban:
"A Conan képében két játékot kapunk. Egy 10-15 órányi mókát nyújtó egyjátékos kalandot (ez havidíj mentes, a fejlesztõk online solo RPG-nek definiálják), ennek a végén elérjük a 20. szintet és mehetünk végre MMO-hentelni."
Az Age of Conan egy Online akció szerepjáték. A készítõk mély, történetközpontú szingli és masszív, brutális többjátékos módot ígérnek. Mocskos, erõszakos és bûnös univerzumban kószálhatunk, élvezhetjük a szenzációs grafikát (?) és a lebilincselõ 7.1-es térhatású hangokat. Gyors eszmélés után máris nyakonvághatjuk a gonosz isteneket, a misztikus szörnyeket, az elveszett civilizációkat inkább felkutathatjuk és segítõ jubbunkat nyújthatjuk a szenvedõ emberiségnek. Aquilonia királyaként a trónhoz láncolt élet nem Conanhoz méltó, így hát felkerekedünk, hogy átdöfjük az õsi gonosz szívét apánk legendás kardjával.
info: Hardwired
Lesz benne single megnyugodtam.
Amúgy szépek a képek, a videó is jó, az elképzelés úgyszintén. Bár biztos lesz egy gépigénye meg (a funcomot ismerve) ára is.
Remélem lesz trial....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu