12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#2535 1) Arra. 2) Elő. 3) Innen 4) Jó. 5) Ezt nem tom, nem vagyok early access-es.
Van még kérdés? :) -
Chris #2534 Ezzel teljes mértékben egyetértek. Már egy jópont béta óta, hogy némelyik feat kiírja, hogy min és mennyit változtat, de a részletesebb info tényleg nagyon hiányzik. Épp tegnapi tapasztalat, hogy felvettem a gyűjtögető tradeskilleket, de ezeknek a szintje vagy egyáltalán bármilyen említése, hogy egyáltalán megvannak, teljesen hiányzik. (leszámítva a rájuk vonatkozó kezdő kvesztet) -
geristar #2533 A mamut kód arra jó, hogy mamut mountom lesz majd lvl40-en?
Ha igen, elő tudom még rendelni úgy a játékot, hogy megkapjam?
Honnan rendelhetném elő így a játékot? Esetleg a cdgalaxisban adnak még ilyen kódot hozzá?
Milyen a tapasztalat a játék harcrendszeréről?
Melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos? Hányan vagytok most a guild-ben? -
#2532 18,8 mega patch in da móning. -
#2531 Jövő hét pénteken akkor megveszem cdgalaxisba. Elő van rendelve meg minden. Kb hány giga patchet fog letölteni szerintetek? Mert a closedbeta és az EA között voltak gigás pecsek azért.. -
#2530 Akkor jó ^^ -
sleepwalker77 #2529 Az biztos, hogy a küldetésekből nincs hiány, folyamatosan csinálom őket, de már a fele zöld a maradéknak. :) -
#2528 Fejlodessel semmi baj, tolod a Q.kat es szepen fejlodsz, es mellette kapsz neha vmi jobb cuccot. A fejlodest kb a wowhoz hasonlitanam. Csak a feeling nem kicsit jobb, sztem. -
#2527 A fejlődés milyen gyors? Azért nincs meg fél óra alatt a lvl 20-25 igaz? -
#2526 megkérdeztem, hogy tudnak-e küldeni, még nem válaszoltak... -
Maksi #2525 Rendelt valaki játékot a game.co.uk -ról?
Mikor küldik vajon a mammut kódot a Pre order-es AoC-hoz? -
#2524 ja az jó lenne.. -
Arwenke #2523 Nem tudok rola, hogy lehetne. -
#2522 Itt lehet használni külső addonokat vagy makrókat? -
sleepwalker77 #2521 Nekem pont ez tetszik benne, hogy nem lehet mindent előre kiszámítani, mint a wowban, ahol már szinte csak matematika volt egy idő után az egész. :) -
#2520 jah és én keveslem a statisztikát....nem egészen egyértelmű pl,hogy mennyit sebzek:S mennyit sebeznek rajtam....erő+atack rating+fegyó sebzésének összege? ezt csökkenti a def rating+az immunok?
mennyi pl a kritem:P ,mert elég gyakorta kritelek,de nem értem miért és mikor....20-ast dobok Crit?:P:)
jó lenne ha többet tudnánk matekozni rajta:P:)
-
Bhalage #2519 majd meglattyatok ;o)
na <3 -
#2518 mert ha akkor kellene varnom elaludnek -
#2517 Inkább: miért nem hajnali 3-tól csinálják a karbantartást? :) -
Arwenke #2516 A francba, mindig ez van.:(( Miert nem birjak akkor kiirni, hogy 3 ora. -
#2515 olvasd el a sárgabetűs részt :( -
Arwenke #2514 Nem 22tol lesz server? Azt irja a patcher 18:00 lottek les 2ora hosszara. -
#2513 23:00tól lesz szerver elvileg. Kapsz igen. -
#2512 este kapok invite-ot? háromnegyed 23 fele leszek gépnél.... -
#2511 Igen az elblamázott szerverstart ellenére nagyon profi munka az AOC! A béta után nemgondoltam volna,hogy ennyire szépen fog futni a játék!Mint írtam azt korábban az optimalizálás profin sikerűlt!/ majd "fotózok" még/ A hangulat tényleg varázslatos! Ma voltam egy "ősi templomban" a fehér homok szigeten /hehe/ lepadlóztam ahogy a hatalmas oszlopok közt beszűrődött a fény,és sejtelmes zene szólt!Ezek az alap területek is elég nagyok és ez még semmi ugye,mert ez csak a bevezető!
A töltéseket insta/map váltáskor szinte észre sem veszed annyira jól belőtték,ugye ez volt sokunkban a legnagyobb félelmek egyike,de ezidáig jól szuperál.
A harc önmagáért beszél ,fröcsög a vér,röpülnek a fejek!:)
A questek jópofák igaz van 1-2 elcseszett: pl. ölj meg 50 Xmobot hozz 40 krokodílbőrt stb. ezek azért uncsik és farm jellegűek,de tök jó videóanimos questek is vannak amik életet visznek a játékba.
Kicsit többet interaktolhatnának az NPC-k magukkal vagy a többi NPC-vel, környezettel....
Buggal nemsokkal találkoztam.
Játékostársak meglepően normálisak/van azért 1-2 kivétel/ pedig pvp szerveren vagyok.
A chates kommunikáció és az emoteok viszonylag bonyolúltan hozhatók elő,de remélem ezen változtatnak majd.
Röviden: odabax a játék!:) -
#2510 Van tradepost. ott lehet levelet küldeni, van AH meg guildbank. -
#2509 és van AH? vagy ahhoz hasonló vmi?:) -
aphex #2508 Pénzrendszer milyen a játékban? Úgy tudom itt is 40-es szinten lehet mountot venni. Ez olyan szintű kiadás, mint wowban? -
#2507 Mi leszel? -.-
game az <3 -
Bhalage #2506 jovo heten csatlakozom, asszem ;o) -
#2505 Akkor kezdem én a sort :d
Én toltam bétát is, engem már ott is megfogott, de amit az utolsó hétbe műveltek a fejlesztők...hát le a kalappal. Szvsz az egyik legjobb MMO startot tudhatják maguk mögött. A játék csodálatos, hangulata fantasztikus. Amin dolgozhatnának még az a chat rendszer és a guild GUI. Na az elég tré egyelőre :) -
sleepwalker77 #2504 15ös szintig jutottam barbárral.
Amit kicsit hiányolok, nincs túl nagy választék páncélokból és fegyverekből, remélem ez 20 után változni fog. :)
De ezen kívül tetszik a játék. :) -
#2503 jaja írjatok, kíváncsi vagyok:) -
#2502 Na most meg lehet vitatni, hogy kinek mi a véleménye így majdnem 1 napnyi játék után :) -
#2501 lvl20 :) És most jöjjön 2 órás szerverleállás. :) -
#2500 nem azt mondta, h most akarja kipróbálni, hanem hogy úgy, h ne kelljen fizetni érte. -
#2499 Nem. A régi fórumhoz való felhasználónév/jelszó nem jó neki, újat meg nem lehet regelni még... -
#2498 A Trial Key-el is csak a rendes startkor tud játszani, odáig még van pár nap... -
#2497 A hivatalos fórumok nektek bejönnek? -
#2496 szerezz egy havert, akinek megvette, s még nem adta oda senkinek a 10 napos trial key-t..