9766
FIFA 06
  • báttyó02
    FIFA 06 DEMÓ közeleg... az új FIFA HUNGARY-val együtt

FIFA 06 demó közeleg Igaz hivatalos forrásból még nem erősített meg az EA, de több forrásból is olyan információkat kaptunk, hogy a FIFA 06 demót már holnap elérhető lesz. A tavalyi évet nézve ennek meg is van az esélye, hiszen ha emlékeztek még akkor a FIFA 2005 demonstárciós verziója is augusztus végén jelent meg. Persze mennek a tippelgetések a próba verzióban szereplő csapatokról is. Nagy a valószínűsége, hogy a Manchester UTD és a Barcelona páros biztos helyet kap, hiszen Rooney és Ronaldinho személyében e két szupercsapat adja az idei FIFA hivatalos reklámarcait. Egy biztos. Amint kézhez kapom a demót alapos tesztelésnek vetem alá és kanyarintok róla egy cikket. Természetesen ha új híreink vannak azonnal megírjuk őket. Addíg is tessék gyakran nézegetni az EA SPORTS Magyarország oldalát, hátha feltűnik a drága! Az új oldal pedig a beígért vasárnaphoz képest egy kicsit csúszva, de hamarosan elérhető lesz számotokra is. Aki szemfüles, az már elcsíphette a teszt verziót. Ha még nem láttad, akkor már kibírod... :D

info www.fifahungary.com
  • fatallerror
    reméljük...
  • Breki33
    There's official info in the EA community site that the demo is coming out any minute now.
  • dadek
    This is the folder where the Demo will be located, once it's uploaded to the server: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/2006/
    Be sore to visit this link and refresh it every 15-20 minutes, who knows, maybe you will be the first one to get the demo, because once its uploaded, it will be located there!
    Our hopes are very high... everyone is waiting for the demo today.My predictions are that the Demo will be availible around 17.00h and 18.00h GMT
  • dadek
    valószínű itt lesz majd
  • Rudee
    De van, csak nem azon az ftp-n ami tegnap be lett írva.
  • fatallerror
    énsem látom ott
  • asfa
    nem mér
  • Istencsászár
    nincs:)
  • Rudee
    Valami készül, a demok közt már ott a FIFA 2006 könyvtár.
  • Rudee
    Elgurult a gyógyszer?
  • gercse
    ma dél körül lesz sztem
  • fatallerror
    mind nekem csak legyen már az a demo...engem most jobban érdekel a gameplay mint h kivel játszok...majd a teljesben úgyis kiélhetem vágyaimat...
  • beerka666 #917
    ja valószínübb mint a LYON-PRAHA
  • asfa
    biztos de sztem ugyis manchester - barca lesz a demoban
  • Gabe18
    Persze,a demót én is a Sparta Praha-Lyon meccsel adnám ki...
  • asfa
    jo kabbe
  • bodesz
    azért a jobb alsó sarki logot kiszedhetted vóna akkor hihető lehetne hogy neked már megvan :D :D :D :D :D :D
  • Rudee
  • asfa
    Fantasztikus!!!
    Az Electronic Arts kiadta annak, a világ minden tájáról származó 39 dalnak a listáját, amely a 2006-os FIFA fociszezon zenei hátterét adja majd. Az EA SPORTS™ ősszel megjelenő FIFA 06 játékában szereplő számokat lüktető ritmusuk és a végső győzelemre való ösztönzőerejük alapján választották. A játék olyan nemzetközi slágereket tartalmazó, válogatott dalgyűjteménnyel büszkélkedhet, amelyben többek között megtalálhatók az Oasis (Anglia), Jamiroquai (Anglia), Röyksopp (Norvégia), Carlinhos Brown (Brazília), Subsonica (Itália), Boy (Kanada), Kinky (Mexico) and Damian "Jr. Gong" Marley (Jamaica) számai.
  • asfa
    ja bocs
  • Terminátor14
    Demó??? Ő már 2 hete a teljessel tolja...

:D
  • asfa
    megvan a demó?
  • fitutufi
    te már tolod mi
    ingame sceent nyomj
  • Breki33
  • gercse
    ja de az update a meggyőző
    azt irja h holnap dél körül kikell jönnie
  • dadek
    Demo still tomorrow? Fifapolonia got news from EA assistant Grzegorz Pocztarski again: Fifa 06 demo will be out tomorrow in 2 versions: one with English audio(218MB) and one with French audio(254mb). They published the Polish readme. Let us see if the news are true or not. I think it isn't true
  • dadek
    Fifa06 demo holnap?!
  • Gabe18
    De egy király nem gondolkodik,erőlteti magát.Megkérdezi az alattvalókat...
  • Kanál
    pécékirálynak illene tudni
  • fatallerror
    lehet h bevan baxva :DD
  • báttyó02
    rossz topik
  • gercse
    van topigja :P
  • pckiraly
    hogyan lehet LAN-on játszani az NFS U2-ben mert nem akar menni, pedig a hálózat jó.
  • gercse
    tehát ma biztos nem,de nelegyen igazam
  • gercse
    nem hiszem h ma jön, talán a héten
  • jAsOn VoOrHeEs
    Bázd egyből rácuppantam, azt hittem már felnyomták
  • dadek
    ftp://ftp.ea.com/pub/easports/demos/
  • báttyó02
    jöjjönmár
  • dadek
    ftp://ftp.ea.com/pub/easports/demos/