9766
FIFA 06
-
#810 A közönség közzé sem szivesen dobnék 1 gyufát mert kigyulladna a sok karton szurkoló -
#809 Hát ja mindenben hoznak valami new-t csak pont a grafika marad mindig ilyen silány -
#808 az egész játékot amputálni kéne sztem :D -
#807 amputálni kéne deréktól lefele és ujat rakni :D -
#806 egy térdműtét nem ártana...sztem szörnyü a grafika.... -
#805 rosszul varták :P -
#804 -
#803 most nézem meg jobban elég érdekes a háló
sarkot nézzétek.... -
#802 Én hatalmas nagy Fifa rajongó voltam de mióta kipróbáltam a Pes4-et azóta nem tudok dönteni! Azért bizom benne hogy a fifa idén nagyot üt,bár minden évben ezt mondom -
#801 fura a fű,olyan mintha szönyeg lenne :D -
#800 -
#799 -
#798 -
#797 nekem az a véleményem hogy a pes szimulátor a fifa pedig arcade
mint egy autos gamenél :D -
#796 Na,visszaraktam egy új Juvésat. -
#795 Ez igaz,de nekem a winning eleven 7 van meg amiben japánul vannak a játékosok nevei.Licenc ide licenc oda én is Juvés vagyok(már sajnálom a juvés képemet,most cseréltem le) de amikor cserélni akarok nehéz kitalálnom-mármint mikor a mezszám már nem segit-hogy melyik macskakaparás kit relythet. -
fatallerror #794 nekem a PES4 volt az első PES-es élményem,de nemvolt gondom a licensz dolgokkal mert én az olaz focit szeretem(forza juve) és serie A meg van alapból is a PES-ben -
#793 Valóban.A PES nekem is jobban tetszik.Valójában a winning eleven 7-es van meg,de az ugyanaz.Abban nemtudok kétszer ugyanolyan gólt lőni de a FIFAban ezzel szemben egymás után többször is. -
fatallerror #792 én az életben is focizok és azt látom h a PES focizik a FIFA meg olyan mint a magyra foci, "vmi focira hasonlító sport" -
#791 Azért carier módban néha van idő nótákat hallgatni,főleg mikor átrendezem a cserepadot... -
fatallerror #790 nincs mese ide a source moci kell és akkor lesz foci virtuálisan :D -
#789 Mikor is jelenik meg ez a 06?Szeptember végén?Mer akkor már nagyon várom hogy végre kiderüljön hogy most sirni fogunk-e vagy őrjöngeni a fantasztikusan jó újitásoktól. -
#788 Ez igaz azért nekem is ki kellet szórni egy két gagyi nótát a 2005-ből,de ami megmaradt az nagyon jó!! -
fatallerror #787 hu de jó kommentjeid vannak -
fatallerror #786 csak az a baj h míg beállítok a menüben mindent az nemtöbb fél percnél és így hiába a jó zene :( -
Gabe18 #785 Akoor lehet audio cd-nek kéne árulni,nem focis játéknak... -
#784 Mondjuk azt el kell ismerni hogy a zenék azok mindig jól eltaláltak voltak.Főleg a FIFA streetben. -
fatallerror #783 lényegtelen mind a 2... -
Rudee #782 Hol volt fontos a zene? Azért raktam be a lisát, hogy hátha van akit érdekel. -
fatallerror #781 na azt várhatod h faxa kis gameplay legyen, szerintem addig nmelesz igazi a gamma amíg az EA látja h fogy mint a cukor a boltokban -
fatallerror #780 hát ha a zene fontos volt lejjebb akkor gondolom minden apróság dob vmit a játékon -
#779 Mondjuk az intro az engem sem érdekel.A gama legyen ütös ne az intro... -
#778 Team editor,mint a PES-ben.Miért nem igy kérdeztem elsőre?Mer ez a player creator elég harmat. -
Rudee #777 Az intro aztán marha fontos -
fatallerror #776 nagyon esik vissza a FIFA,már azoka a faxa kis introk sincsenek mint pl a 98-ban, a 2000-ben -
#775 Arra céloztam.Feldobná egy kicsit.
-
Rudee #774 Gondolom egy belső editorra céloztál, arról még nem tudni. -
#773 Nem tud valaki arról infót hogy a 06-ban lehet-e a csapatokat mezeket neveket átirni átfesteni stb??Azt tudom hogy mezszámokat lehet majd vűltoztatni.A 2001-et ezért szerettem.Ott lehetett a mzeket tetszés szerint buherálni.De jó volt! -
#772 szívemből beszélsz... -
fatallerror #771 ja még azis jó volt,ott szakadt el a játékos a labdától elöször ha jól emléxem