9766
FIFA 06
  • Sly06
    A közönség közzé sem szivesen dobnék 1 gyufát mert kigyulladna a sok karton szurkoló
  • Sly06
    Hát ja mindenben hoznak valami new-t csak pont a grafika marad mindig ilyen silány
  • Fyrex
    az egész játékot amputálni kéne sztem :D
  • gercse
    amputálni kéne deréktól lefele és ujat rakni :D
  • Fyrex
    egy térdműtét nem ártana...sztem szörnyü a grafika....
  • gercse
    rosszul varták :P
  • Breki33
  • Breki33
    most nézem meg jobban elég érdekes a háló

sarkot nézzétek....
  • Sly06
    Én hatalmas nagy Fifa rajongó voltam de mióta kipróbáltam a Pes4-et azóta nem tudok dönteni! Azért bizom benne hogy a fifa idén nagyot üt,bár minden évben ezt mondom
  • gercse
    fura a fű,olyan mintha szönyeg lenne :D
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • gercse
    nekem az a véleményem hogy a pes szimulátor a fifa pedig arcade
    mint egy autos gamenél :D
  • Solidus
    Na,visszaraktam egy új Juvésat.
  • Solidus
    Ez igaz,de nekem a winning eleven 7 van meg amiben japánul vannak a játékosok nevei.Licenc ide licenc oda én is Juvés vagyok(már sajnálom a juvés képemet,most cseréltem le) de amikor cserélni akarok nehéz kitalálnom-mármint mikor a mezszám már nem segit-hogy melyik macskakaparás kit relythet.
  • fatallerror
    nekem a PES4 volt az első PES-es élményem,de nemvolt gondom a licensz dolgokkal mert én az olaz focit szeretem(forza juve) és serie A meg van alapból is a PES-ben
  • Solidus
    Valóban.A PES nekem is jobban tetszik.Valójában a winning eleven 7-es van meg,de az ugyanaz.Abban nemtudok kétszer ugyanolyan gólt lőni de a FIFAban ezzel szemben egymás után többször is.
  • fatallerror
    én az életben is focizok és azt látom h a PES focizik a FIFA meg olyan mint a magyra foci, "vmi focira hasonlító sport"
  • Solidus
    Azért carier módban néha van idő nótákat hallgatni,főleg mikor átrendezem a cserepadot...
  • fatallerror
    nincs mese ide a source moci kell és akkor lesz foci virtuálisan :D
  • Solidus
    Mikor is jelenik meg ez a 06?Szeptember végén?Mer akkor már nagyon várom hogy végre kiderüljön hogy most sirni fogunk-e vagy őrjöngeni a fantasztikusan jó újitásoktól.
  • Solidus
    Ez igaz azért nekem is ki kellet szórni egy két gagyi nótát a 2005-ből,de ami megmaradt az nagyon jó!!
  • fatallerror
    hu de jó kommentjeid vannak
  • fatallerror
    csak az a baj h míg beállítok a menüben mindent az nemtöbb fél percnél és így hiába a jó zene :(
  • Gabe18
    Akoor lehet audio cd-nek kéne árulni,nem focis játéknak...
  • Solidus
    Mondjuk azt el kell ismerni hogy a zenék azok mindig jól eltaláltak voltak.Főleg a FIFA streetben.
  • fatallerror
    lényegtelen mind a 2...
  • Rudee
    Hol volt fontos a zene? Azért raktam be a lisát, hogy hátha van akit érdekel.
  • fatallerror
    na azt várhatod h faxa kis gameplay legyen, szerintem addig nmelesz igazi a gamma amíg az EA látja h fogy mint a cukor a boltokban
  • fatallerror
    hát ha a zene fontos volt lejjebb akkor gondolom minden apróság dob vmit a játékon
  • Solidus
    Mondjuk az intro az engem sem érdekel.A gama legyen ütös ne az intro...
  • Solidus
    Team editor,mint a PES-ben.Miért nem igy kérdeztem elsőre?Mer ez a player creator elég harmat.
  • Rudee
    Az intro aztán marha fontos
  • fatallerror
    nagyon esik vissza a FIFA,már azoka a faxa kis introk sincsenek mint pl a 98-ban, a 2000-ben
  • Solidus
    Arra céloztam.Feldobná egy kicsit.
  • Rudee
    Gondolom egy belső editorra céloztál, arról még nem tudni.
  • Solidus
    Nem tud valaki arról infót hogy a 06-ban lehet-e a csapatokat mezeket neveket átirni átfesteni stb??Azt tudom hogy mezszámokat lehet majd vűltoztatni.A 2001-et ezért szerettem.Ott lehetett a mzeket tetszés szerint buherálni.De jó volt!
  • The Hedgehog
    szívemből beszélsz...
  • fatallerror
    ja még azis jó volt,ott szakadt el a játékos a labdától elöször ha jól emléxem