9766
FIFA 06
  • Rudee
    Demo már van, csak nem működik.
  • krisz21td
    vki nem tudja mikor lesz demo?
  • fatallerror
    PES4-nél rosszabb nemlesz az tuti ;)
  • zs0ltee17
    Nagyon remélem hogy a KONAMI egy nagyon jó PES 5-tel fog előrukkolni!
  • fatallerror
    ígyvan...ebből a motorból már sokat nemlehet kihozni...új kellene
  • breckinridge
    A FIFa utolsó években nagy-nagy kaki. Amíg az utolsó bitig újra nem írják az egészet, nincs esély, hogy játszható lesz. Azért meg fogom nézni, de nem várok sokat tőle (csak a PES-től)
  • beerka666 #1044
    ja:)
  • mike369
    a dolognak egy szépséghibája van: EDDIG MINDEN ÉVBEN EZT ÍRTÁK!
    de majd meglátjuk...
  • Gaba9
    Kiváncsian várom !!!
  • báttyó02
    AZ EA SPORTS FIFA 06™
    A TÖKÉLETES FUTBALL JÁTÉKÉLMÉNY!

A program a támadó játék, a teljes személyre szabhatóság, tökéletes élethűség és a valaha látott legrészletesebb menedzser-mód kombinációjából született.

Az intuitív játékvezérlés segítségével játékosod minden mozdulatát sebészi pontossággal irányíthatod. A passzolás, lövés és szerelés irányítása minden eddiginél érzékenyebb, és segítségükkel most már egy igazi világklasszis futballista ügyességével védekezhetsz és támadhatsz.

Átélhetsz 90 percnyi szívdobogtató futballt, átélheted csapatod hangulatát, és érezheted a lendület alakulását, miközben a pályán küzdötök a dominanciáért. Középpályás tábornokként irányíthatod a meccsen átívelő stratégiát, és menet közben meghozott, taktikai játék-gombjaid lenyomásával aktivált stratégiai döntéseiddel diktálhatod játékosaid iramát és teljesítményét.

Elsajátíthatod a valaha látott legalaposabb menedzser-mód mesterfogásait. Szponzorokkal szerződhetsz, felderítheted az átigazolási piacot és játékosok megvásárlásával alakíthatod ki a tökéletes csapatot. Felfedezheted a jövő nagy tehetségeit, vagy némi extra bevételért megválhatsz gyengébb játékosaidtól. A Saját FIFA segítségével most létrehozhatod saját sztárjátékosaidat, személyre szabhatod a FIFA 06 minden beállítását, hogy az megfeleljen saját játékstílusodnak és kedvednek.

A FIFA 06-ban találhatod meg a futball-világ minden tájából származó, hivatalos engedéllyel szerepeltetett ligák legátfogóbb listáját. Példátlan mennyiségű valódi klub, mez, stadion és játékos szerepel a játékban.

A FIFA 06 annyi és olyan minőségű futballt ad neked, amennyire és amilyenre csak vágysz.

Főbb jellemzők:
    Támadó játék
    Középpályás tábornokként fizikumoddal és labdaérzékeddel kell leküzdened riválisaidat. Az új szerelés, labdavezetés és védekezés segítségével tökéletesen uralhatod a pályát.

Új Manager mód
    15 évet felölelő karrier-mód során dönthetsz klubod sorsáról. Kezelned kell a költségvetést, menedzselned kell az edzőcsapatot, taktikai döntéseket kell hoznod, és tájékozódnod kell az új átigazolási piacon, hogy megtaláld a jövő sztárjátékosait.

Tökéletes élethűség
    A FIFA 06, több, mint 21 licenszelt ligájával és 10,000 világklasszis játékosával a 2005/2006-os szezon meghatározó futball-játéka. Az új multimédia-videókon megtekintheted a futballtörténelem múltjának és jelenének legszebb pillanatait.

Új FIFA LOUNGE
    Offline játékban maximum 8 játékos játszhat a FIFA LOUNGE kihívási rendszerében. A versenyeket a Meccs-központban állíthatod be, majd összemérhetitek erődet barátaiddal, hogy kiderüljön, ki az örökös bajnok. Ha elég magas minősítést szerzel, különleges jutalmakat kapsz, melyekkel némi előnyt biztosíthatsz magadnak a következő mérkőzésre.

Teljes személyre szabhatóság
    Alakítsd a FIFA 06-ot a saját, személyes futball-világoddá! Az új Játékos-alkotás segítségével a semmiből is létrehozhatsz egy futballcsillagot, meghatározva minden jellemzőjét, passzolási képességétől megjelenéséig és testalkatáig. Majd a My FIFA és a Csapatmenedzsment segítségével meghatározhatod egyéni játékstílusodat és beállításaidat.

Online játék
    Online módban maximum 2 másik játékos ellen játszhatsz, vagy csatlakozhatsz a FIFA Interaktív Világkupához, és kihívhatod a világ bármely tájának futball-rajongóit. Most kiderül, hogy ki a legjobb.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Fifa 06 előzetes a HCG oldalán

" A grafika nagyon-nagyon picit változott csak, tuljadonképpen kizárólag a stadion reflektorainak megjelenítése lett látványosabb � természetes hogy ez, hiszen ez az egyetlen része a pályának, melyet játék közben egyszer sem látunk. "
  • fatallerror
    okk
  • báttyó02
    tudom,de beirtam eztis ennyi
  • fatallerror
    kicsit olvass lejjebb ;)
  • báttyó02
    télleg
  • fatallerror
    télleg csúszik a demo? :DDD
  • báttyó02
    Csúszik a FIFA 06 DEMÓ

Egy csöppnyi homokszem került az EA Sports gépezetébe, így sajnálatosan a FIFA 2006 demója csúszik! Ez a hír hivatalos forrásból származik, de semmi ok az aggodalomra, nemhivatalos forrásból viszont az is kiszivárgott, hogy ez a csúszás nem sok (általában ez pár nap szokott lenni...)!
  • Udo81
    Sziasztok!
  • beerka666 #1032
    Hmmm...mindjárt előveszem a PESem és jáccok vele , jah és felteszem hozzá a HEP-et vgay a WOLF-ot vagy mittomén valamit.Mindegy a lényeg hogy jó és kész.
  • fatallerror
    lol énis így jártam mint Te,csak én 2 héttel ezelött
  • gercse
    na kiprobáltam ujra az euro 2004 et, hát fos,se grafika se gameplay
    nemtom,hát pes után nézve ehhhh
    fifa 2005 is megvolt de elveszett :D 2006 remélem nem lesz ennyire szintelen
  • Rudee
    UEFAval is ez volt, nem nem merik megmutatni, hanem megin elbasztak valamit amitől nem működik.
  • Falconer
    Ja, meg hogy nem lesz benne a török liga.
  • Falconer
    Én nem sejtek semmit. Eddig mindig nagyon vártam a fifákat, ennek csak a grafikájával nem vagyok megelégedve igy elsőre.
  • Gabe18
    Nem merik a nagyközönség elé tárni...Rosszat sejtek... (bár Fifával kapcsolatban én már rég sejtettem jót,az is igaz)
  • Falconer
    Ja ok, sry
  • gercse
    #1010 vazzeg
  • Sheva
    csak a demo
  • Falconer
    Csak a demo nem? Vagy már a teljes játék?
  • fitutufi
    h nincs még és ma vagy holnap jön
  • Falconer
    Hogy ez eddig miért nem volt nekem fav. Egyébként mi a legfrissebb info róla? Nincs kedvem visszaolvasgatni.
  • zs0ltee17
    csak az a kááár hogy ilyet nem csinálnak a játékkészítők!
  • zs0ltee17
    jah! vhogy én is így vok vele! én sztem meg fogom szrezni az egész fifa 06-ot, de nálam a PES a király! szóval megnézem milyen aztán kijön a PES 5 és akkor a fifa 06 hanyagolv lesz!
  • fatallerror
    LOOL, lefordulnék a székről az biztos..csak az a bibi h én ki akarom próbálni a FIFA-t is,mertha a PES meglenik akkor hozzá nem nyúlnék a FIFÁhoz
  • zs0ltee17
    az lenne a legdurvább hogy a KONAMI kapna az alkalmon és kiadná ma vagy holnap a PES 5 demóját! mekkora lenne! mellékesen: én örülnék neki!
  • fatallerror
    még azért csak kedd van reménykedhetünk,csak örültem volna ha suli elött jól kiélhettem volna a vágyaima demoban..
  • gercse
    a megprobálják szó az ami zavar,ezért mondtam hogy sztem csak jövöhét
  • Istencsászár
    ez az EA egy NAGY szánalomkupac fos
  • fatallerror
    nembiztos..aztmondja az EA h még a héten megpróbálják kiadni
  • gercse
    tehát akkor jövöhéten jön,mindenestre één megtaláltam az euro 2004-et,most azt instalálom,emléxem nem volt az annyira rossz