9766
FIFA 06
-
Rudee #1050 Demo már van, csak nem működik. -
krisz21td #1049 vki nem tudja mikor lesz demo? -
fatallerror #1048 PES4-nél rosszabb nemlesz az tuti ;) -
zs0ltee17 #1047 Nagyon remélem hogy a KONAMI egy nagyon jó PES 5-tel fog előrukkolni! -
fatallerror #1046 ígyvan...ebből a motorból már sokat nemlehet kihozni...új kellene -
breckinridge #1045 A FIFa utolsó években nagy-nagy kaki. Amíg az utolsó bitig újra nem írják az egészet, nincs esély, hogy játszható lesz. Azért meg fogom nézni, de nem várok sokat tőle (csak a PES-től) -
beerka666 #1044 ja:) -
mike369 #1043 a dolognak egy szépséghibája van: EDDIG MINDEN ÉVBEN EZT ÍRTÁK!
de majd meglátjuk... -
#1042 Kiváncsian várom !!! -
#1041 AZ EA SPORTS FIFA 06™
A TÖKÉLETES FUTBALL JÁTÉKÉLMÉNY!
A program a támadó játék, a teljes személyre szabhatóság, tökéletes élethűség és a valaha látott legrészletesebb menedzser-mód kombinációjából született.
Az intuitív játékvezérlés segítségével játékosod minden mozdulatát sebészi pontossággal irányíthatod. A passzolás, lövés és szerelés irányítása minden eddiginél érzékenyebb, és segítségükkel most már egy igazi világklasszis futballista ügyességével védekezhetsz és támadhatsz.
Átélhetsz 90 percnyi szívdobogtató futballt, átélheted csapatod hangulatát, és érezheted a lendület alakulását, miközben a pályán küzdötök a dominanciáért. Középpályás tábornokként irányíthatod a meccsen átívelő stratégiát, és menet közben meghozott, taktikai játék-gombjaid lenyomásával aktivált stratégiai döntéseiddel diktálhatod játékosaid iramát és teljesítményét.
Elsajátíthatod a valaha látott legalaposabb menedzser-mód mesterfogásait. Szponzorokkal szerződhetsz, felderítheted az átigazolási piacot és játékosok megvásárlásával alakíthatod ki a tökéletes csapatot. Felfedezheted a jövő nagy tehetségeit, vagy némi extra bevételért megválhatsz gyengébb játékosaidtól. A Saját FIFA segítségével most létrehozhatod saját sztárjátékosaidat, személyre szabhatod a FIFA 06 minden beállítását, hogy az megfeleljen saját játékstílusodnak és kedvednek.
A FIFA 06-ban találhatod meg a futball-világ minden tájából származó, hivatalos engedéllyel szerepeltetett ligák legátfogóbb listáját. Példátlan mennyiségű valódi klub, mez, stadion és játékos szerepel a játékban.
A FIFA 06 annyi és olyan minőségű futballt ad neked, amennyire és amilyenre csak vágysz.
Főbb jellemzők:
Támadó játék
Középpályás tábornokként fizikumoddal és labdaérzékeddel kell leküzdened riválisaidat. Az új szerelés, labdavezetés és védekezés segítségével tökéletesen uralhatod a pályát.
Új Manager mód
15 évet felölelő karrier-mód során dönthetsz klubod sorsáról. Kezelned kell a költségvetést, menedzselned kell az edzőcsapatot, taktikai döntéseket kell hoznod, és tájékozódnod kell az új átigazolási piacon, hogy megtaláld a jövő sztárjátékosait.
Tökéletes élethűség
A FIFA 06, több, mint 21 licenszelt ligájával és 10,000 világklasszis játékosával a 2005/2006-os szezon meghatározó futball-játéka. Az új multimédia-videókon megtekintheted a futballtörténelem múltjának és jelenének legszebb pillanatait.
Új FIFA LOUNGE
Offline játékban maximum 8 játékos játszhat a FIFA LOUNGE kihívási rendszerében. A versenyeket a Meccs-központban állíthatod be, majd összemérhetitek erődet barátaiddal, hogy kiderüljön, ki az örökös bajnok. Ha elég magas minősítést szerzel, különleges jutalmakat kapsz, melyekkel némi előnyt biztosíthatsz magadnak a következő mérkőzésre.
Teljes személyre szabhatóság
Alakítsd a FIFA 06-ot a saját, személyes futball-világoddá! Az új Játékos-alkotás segítségével a semmiből is létrehozhatsz egy futballcsillagot, meghatározva minden jellemzőjét, passzolási képességétől megjelenéséig és testalkatáig. Majd a My FIFA és a Csapatmenedzsment segítségével meghatározhatod egyéni játékstílusodat és beállításaidat.
Online játék
Online módban maximum 2 másik játékos ellen játszhatsz, vagy csatlakozhatsz a FIFA Interaktív Világkupához, és kihívhatod a világ bármely tájának futball-rajongóit. Most kiderül, hogy ki a legjobb.
-
#1040 Fifa 06 előzetes a HCG oldalán
" A grafika nagyon-nagyon picit változott csak, tuljadonképpen kizárólag a stadion reflektorainak megjelenítése lett látványosabb � természetes hogy ez, hiszen ez az egyetlen része a pályának, melyet játék közben egyszer sem látunk. " -
fatallerror #1039 okk -
#1038 tudom,de beirtam eztis ennyi -
fatallerror #1037 kicsit olvass lejjebb ;) -
#1036 télleg -
fatallerror #1035 télleg csúszik a demo? :DDD -
#1034 Csúszik a FIFA 06 DEMÓ
Egy csöppnyi homokszem került az EA Sports gépezetébe, így sajnálatosan a FIFA 2006 demója csúszik! Ez a hír hivatalos forrásból származik, de semmi ok az aggodalomra, nemhivatalos forrásból viszont az is kiszivárgott, hogy ez a csúszás nem sok (általában ez pár nap szokott lenni...)! -
Udo81 #1033 Sziasztok!
-
beerka666 #1032 Hmmm...mindjárt előveszem a PESem és jáccok vele , jah és felteszem hozzá a HEP-et vgay a WOLF-ot vagy mittomén valamit.Mindegy a lényeg hogy jó és kész. -
fatallerror #1031 lol énis így jártam mint Te,csak én 2 héttel ezelött -
#1030 na kiprobáltam ujra az euro 2004 et, hát fos,se grafika se gameplay
nemtom,hát pes után nézve ehhhh
fifa 2005 is megvolt de elveszett :D 2006 remélem nem lesz ennyire szintelen -
Rudee #1029 UEFAval is ez volt, nem nem merik megmutatni, hanem megin elbasztak valamit amitől nem működik. -
#1028 Ja, meg hogy nem lesz benne a török liga. -
#1027 Én nem sejtek semmit. Eddig mindig nagyon vártam a fifákat, ennek csak a grafikájával nem vagyok megelégedve igy elsőre. -
Gabe18 #1026 Nem merik a nagyközönség elé tárni...Rosszat sejtek... (bár Fifával kapcsolatban én már rég sejtettem jót,az is igaz) -
#1025 Ja ok, sry -
#1024 #1010 vazzeg -
#1023 csak a demo -
#1022 Csak a demo nem? Vagy már a teljes játék? -
#1021 h nincs még és ma vagy holnap jön -
#1020 Hogy ez eddig miért nem volt nekem fav. Egyébként mi a legfrissebb info róla? Nincs kedvem visszaolvasgatni. -
zs0ltee17 #1019 csak az a kááár hogy ilyet nem csinálnak a játékkészítők! -
zs0ltee17 #1018 jah! vhogy én is így vok vele! én sztem meg fogom szrezni az egész fifa 06-ot, de nálam a PES a király! szóval megnézem milyen aztán kijön a PES 5 és akkor a fifa 06 hanyagolv lesz! -
fatallerror #1017 LOOL, lefordulnék a székről az biztos..csak az a bibi h én ki akarom próbálni a FIFA-t is,mertha a PES meglenik akkor hozzá nem nyúlnék a FIFÁhoz -
zs0ltee17 #1016 az lenne a legdurvább hogy a KONAMI kapna az alkalmon és kiadná ma vagy holnap a PES 5 demóját! mekkora lenne! mellékesen: én örülnék neki! -
fatallerror #1015 még azért csak kedd van reménykedhetünk,csak örültem volna ha suli elött jól kiélhettem volna a vágyaima demoban.. -
#1014 a megprobálják szó az ami zavar,ezért mondtam hogy sztem csak jövöhét -
#1013 ez az EA egy NAGY szánalomkupac fos -
fatallerror #1012 nembiztos..aztmondja az EA h még a héten megpróbálják kiadni -
#1011 tehát akkor jövöhéten jön,mindenestre één megtaláltam az euro 2004-et,most azt instalálom,emléxem nem volt az annyira rossz