9766
FIFA 06
-
fatallerror #1010 Az EA Sports jogi kérdésekre hivatkozva elhalasztotta a FIFA 06 kipróbálható verziójának kiadását. A demó megjelenésére a mai nap második felében került volna sor, ám egyelőre kérdéses, hogy mindez mikor történik meg. Az EA magyarországi ágazata úgy nyilatkozott, reményeik szerint még ezen a héten lehetőségük lesz a demó kiadására.
-
fatallerror #1009 np,nemrajtad múlt -
Grusi #1008 Oh, most kaptam énis az infót, valóban nem lesz... Sry... -
fatallerror #1007 EA RulZ!!! -
#1006 fax kivan -
fatallerror #1005 viszont elértük az 1000-ik kommentet :) -
dadek #1004 NO DEMO TODAY. "The FIFA 06 PC demo is currently awaiting the final stages of preparation and will not be released today."
-
#1003 TÉK:D 1el lecsusztam de a fifbáa esélyed se lesz ellenem:D -
fatallerror #1002 de ha átversz minket leverjük rajtad :DDD -
#1001 akkor hiszme el ha már feltettem és jáccok vele! -
beerka666 #1000 és hétfő óta csak várunk és várunk:) -
Grusi #999 Ugyanazt, amit Bubus, és ugyanabból a forrásból. -
Rudee #998 Anno az UEFACL demoját is az EA máig nem ismert problémái miatt nem tudták elsőre feltenni. Jövőre készülhetnek előre -
fatallerror #997 tudsz vmi amit Mi nem? -
fatallerror #996 csak az a baj h hétfő óta csak az megy h majd holnap lesz,majd holnap lesz.. -
Grusi #995 Nem, ma TÉNYLEG lesz demó. Majd elhiszitek cirka 4 óra múlva :) -
#994 a fifa demó
jó lenne ha már itt lenne,de szerintem csak holnap bár fenn maradok,de max 10ig gépezek -
#993 Má minden fan várja azé várom hogy mielőtt kijön a full má kész legyek a netes warra:D -
fatallerror #992 a FIFA hungarys Bubustól idézek: "Lesz demó még ma. Exluzív infó azoknak akik nézik ezt a fórumot. Lesz demó hamarosan.".Ezt a dumát már mintha hallottam volna hétfő este is... -
beerka666 #991 NYUGI VAN SKACOK MÉG MA LESSZ DEMÓ! -
Grusi #990 Lesz ma demó, csak este, érdemes fennmaradni. Nem kacsa. :) -
beerka666 #989 máskor figyelj oda:) -
fatallerror #988 nem poén volt komolyan csak olyan izgatott voltam h megláttam a linket és még mielött rányomtam volna már linkeltem is ide...ezerbocsi -
beerka666 #987 no problem fatallerror:) -
beerka666 #986 hát még jó hogy ráklikkeltem :D -
fatallerror #985 nincs semmi azon a linken amit adtak nekem...kamu volt, ne is próbálgassátok :( -
#984 -
Rudee #983 Nem klikkeltem rá, másik ablakban megy az ftp és percenként frissül is. Ha van valami akkor ott látom. -
fatallerror #982 de azért akármennyire is utálsz azért szerintem Te is ráklikkeltél ;) -
beerka666 #981 Mi a f**z van már?Nemértem hogy minek kell hülyíteni az embereket hogy na most azt mégse semmi. -
fatallerror #980 sehogy... gyenge dolog volt... -
beerka666 #979 fatallerror
ez neked hogy jött be nekem még mindig nincs ott semmi? -
fatallerror #978 vazze akkor jól átvertek engem (mondjuk gyanus is volt :)), belinkelte ezt 1 srác nekem csak nemnyitottam meg nehogy én essek pofára :) -
Kanál #977 Not Found
The requested URL /pub/demos/Fifa/2006/fifa06_PC_DEMO.exe was not found on this server nápoén -
Rudee #976 Topikot tévesztettél, a gumiszoba kicsit odébb van. -
fatallerror #975 fifa06 demo,nos megjelent a várva várt demo!! -
dadek #974 Demo today? Demo not today? Nobody knows... What we do know is that it has one final step to clear before it can be released, and that this step is being dealt with right now and it''s uncertain how long it takes. Unfortunately, a fixed timeline isn''t viable at the moment.
And regrettably, from 19-21 (CET) I''m away again.
-
Rudee #973 Szeirntem nem lesz ma demo, 30 nappal a teljes játék megjelenése előtt elég korai lenne. -
fatallerror #972 szerintem nemlesz ebből semmi,hülyítik itt a népet... -
#971 Lezs ma még demo mit josolnak a fejesek?