9766
FIFA 06
  • The Hedgehog
    na! hivatalos megjelenés: SZEPTEMBER 30.

FIFA 06 will be on UK store shelves on the 30th of September for PlayStation®2, Xbox®, PC and NINTENDO GAMECUBE™ and GameBoy Advance™. FIFA 06 for Nintendo DS will follow on the 6th of October and PSP™ on the 21st of October.
  • Sheva
    hát egy újabb PES sarabig :DDDDD
  • gercse
    anélkül is visszaálltam volna,az lesz a érdés h mennyi ideig maradok nála
  • Sheva
    jaja én is váltottam de most h a Fifa 2006-ban nem kell várakozni egy nagycsapatra ismét visszatérek majd a Fifa világába :)
  • gercse
    tényleg,ahogy mondod,most már rájöttem miért álltam át a pesre :D
  • The Hedgehog
    ja de mire a nagy csapathoz értél egy csomó sztár visszavonult... és ugyanolyan fejjel kamu néven, új értékekkel fiatal játékosként rakta őket a vissza a szabadlistára a gép! Hülye megoldás volt és illúzióromboló!
  • gercse
    végre, inkább kezdek a nagyokkal aztán ha már pár évet letoltam, akkor elvállalok egy kis csapatot és sztárcsapatot csinálok belőlük
  • Sheva
    nekem tetszett a 2005-ös... gyenge csapattal kezdtél aztán jöühettek a nagyok persze ha jó manager vállt belőled :)
  • The Hedgehog
    hát én megnéztem pár videót és azért ott vannak még a scriptelt cuccok a meccsekben, de tény, hogy a mozgás és a játék képe javult... én még mindíg sok "irreális" passzot látok és valahogy az az érzésem néha a bejátszásokat nézve, hogy a labdának nincs súlya amikor a játékos belerúg. Frász tudja! Ezt csak akkor tudom megmondani, amikor tesztelem!
  • The Hedgehog
    Manager Mode-ban (Career Mode) immár bármilyen csapattal indulhatsz, akár egyből a ManU-val vagy a RealM-el is.
  • The Hedgehog
    nem kapunk... EA-hez megyünk tesztelni! Ígérem alapos és kíméletlen leszek a játékkal, de ha minden igaz kikönyörgök egy PC-s tesztpéldányt is, bár ahhoz szerződést kell kötni velük, de megoldjuk lehet.
  • fatallerror
    ha megcsinálnak 1 stadiont, pl. a Delle Alpit akkor elvárható lenne h a kapu is az legyen mint ami a valóságban (nemlenne bonyolult megcsinálni)
  • Rudee
    Én csak azt hiányolom, hogy egy fél kapu van. Pl a portugál stadionokban lévő "mély" kapu tök jól néz ki. Meg szinte minden országban más fajta van.
  • gercse
    a chelsea manchester video nem is annyira rossz, a meztemplate-ek elég gagyik,de szerencsére azt majd lehet cserélni
  • Rudee
    Lesz 30 új válogatott, gondolom a hollandok megin kimaradnak.
  • gercse
    szerintem is jobb lesz ez a fifa mint az elözö az biztos,
    csak a karriert is csinálják meg jóra, gondolok arra hogy mire eljut az ember egy nagycsapathoz addigra ne menjenek el onnan a sztárok,vagy csinálják meg azt h ha valaki jól teljesített,akkor a köv. karrierben kezdhet rögtön nagy csapattal
  • fatallerror
    ha ígyvan ahogy Te mondod h nemlesznek scriptek akkor valóban hosszabb távra is jó lesz
  • Rudee
    Mitől lehetne monoton? Nincsenek fix pontrúgások és az abból kialakítható helyzetek, nincs OTB és ahogy elnéztem nem egyszerű 2 egyformát rúgni a labdába.
  • gercse
    ja, meg mintha a mozgások is jobbak lennének
  • fatallerror
    és a gameplay is javult,szerintem lehet majd jókis meccseket játszani ezzel is csak 1 idő után monoton lesz
  • gercse
    szerintem a grafika mintha javult volna egy csöppet,nézők legalábbis szebbnek tűnnek,meg a mezek sem annyira rondák,de még azok csak nem annyira(szerintem)
  • Rudee
    Na megnéztem egymás után majdnem mindet, kettőt nem sikerült letölteni.

Sok újdonságot nem látni, igaz ezek leginkább a portugálokról szólnak. Igazából letölteni is csak annak érdemes, aki kiváncsi a Porto-Benfica vagy épp Benfica-Porto meccsek jeleneteire
  • Rudee
    Elkezdtem megnézni a #691ben lévő videókat, nem is rosszak. Írok róluk bővebben ha a végére érek.
  • Rudee
    Be vagy rúgva? Rossz hozzászólást idéztél
  • Rudee
    2004ben és 2005ben én nem vettem észre, csak anno a 2003ban.
  • fatallerror
    mikor kapjátok meg a tesztpéldányt?
  • The Hedgehog
    megnyugtatlak...sztem tuti csak látványelem! :) egyébként ez a stadion szánalmasan randa. Ezek a textúrák! JUUUJ!
  • fatallerror
    én még arra is h ez milyen minőségben lesz megcsinálva :)
  • The Hedgehog
    ja és még egyvalamit ne felejtsenek el... CSEREANIMÁCIÓ... hajlamosak elfelejteni. Igaz a UEFA CL-ben volt, de ott sem az igazi. Valami PES szintűt elviselnék. Ott baromi látványos és valóságszagú!
  • The Hedgehog
    eddíg is voltak eltérő nagyságú zászlók... vagyis a textúra méret ugyanakkora, csak nagyobbra vannak húzva a stadion modellben :D
  • The Hedgehog
    hát fene tudja... én még örülnék annak is ha közönség valamivel "színesebb" és változatosabb lenne, mert a képek alapján még mindíg nagyon egységes a lelátó. Lehetnének kisebb foltokban a csapat színeiben pompázó szurkolói tömegek... illetve a PES mintájára (és a World Cup 2002-ben már egyszer használt) hatalmas kifeszített transzparensek sem lennének rosszak!
  • The Hedgehog
    hmm ennek már ideje volt...
  • Rudee
    Kiváncsi leszek, hogy mennyire tud ezzel zavarni a kapus :)
  • gercse
    ez marha jó
    elöttem van ahogy Lehmann táncol :D
  • Rudee
    Ez nagyon odabasz:

New FIFA 06 Penalty Kick System
    Some more details of FIFA 06 have been passed our way. This time we have been told that the penalty kick system has been vastly expanded.

You can now move your GK along the line before the kick is taken. The GK will move his arms and jump as he moves (think Dudek in the UCL final).

Taking a penalty kick now offers more as well. You can choose between 3 different types of shots. You can pass the ball in with the inside of your foot, you can drive the ball in with a firm strike, or you can choose to delicately chip the ball in.

PK saves are now more realistic as well, with not every save going directly out, meaning follow up rebound goals are also possible.

As soon as we hear more about the game we'll be posting it right here. Stay tuned.
  • fatallerror
    köszi tanárbácsi :)
  • Rudee
    Ott a registo a bal oldali menü alatt.
  • fatallerror
    ha tudnáma nyelvet regelnék és letölteném a videókat :D
  • Rudee
    A #687-ben lévőszöveg bizonyítéka, az eltérő nagyságú zászlók.
  • Rudee
    Néhány új kép és videó.