9766
FIFA 06
-
#770 a 2000 is hangulatos. retro csapatok.:) no meg hogy csak fickát lehetett lőni azok voltak a szép idők. mostmár nem is emléxem mikor lőttem kapufa-fickás gólt fifában utoljára...mindig azok a sablon gólok Henry kiugrasztása, 1-csel,2csel, laposan gól...bezzeg a pesben -
#769 nekem személy szerint a 2003 volt amivel a legtöbbet játszottam
az volt az egyetlen fifa amivel annyit toltam hogy world classon vertem az ellenfelet,de a többi részt hamar meguntam ahhoz hogy semi pro szintnél feljebb menjek -
#768 nekem a 2003 megvan,és idén is játszottam vele,nem annyira rossz -
Gabe18 #767 Bocs hogy beleszólok,de a véleményem a következő.Hiába raknának minden játékosnak igazi arcot,lenne csodálatos stadion,meg reklémtábala a Fifa xy részében,amig a gameplay-en nem változtatnak.Az EA kitalált valamit gameplay területén,még a 97-98 idején,és azóta azt tákolja évről évre egy minimálissan jobbra.Csak hogy az már nem működik (illetve működik,csak van már nála sokkal jobb).Nem hinném hogy a grafika vagy a (Fifáéhoz képest gyenge) licenc miatt tértek át tömegek,arra a bizonyos másik focis sorozatra.Jóval inkább a játékélményban nyújt az többet mint bármi másban.Amig az EA nem kezdi el az alapjairól ujracsinálni a játékát addig az már csak veszteni fog a táborából.Mert biztos van akinek a teljes körű licenc a fontosabb,és ezért számára csak a Fifa a játék,de azért ilyen egyre kevesebb van.
A baj az (ha baj egyáltalán,nekem mindegy amúgy),hogy a 2006-ot is vezetni fogja egy darabig az eladási listákat,igy semmi érdeke nem fűződik az EA-nek ahhoz drasztikus változtatásokat csináljon.Igy majd a 07 sem lesz más,mint egy toldott-foldott 06... -
Kanál #766 naja teremfoci nagy istenség volt -
fatallerror #765 még a FIFA 200 is jó volt meg a 2001 és onnantól pfff -
#764 és csak annyit mondok,hogy a legutolsó használható a 98as volt...akkor hihetetlen jónak számított,teremfocitól kezdve minden benne volt. Azóta csak lefele a lejtőn.... -
#763 az az igazság, hogy én már 3-4 éve nem nagyon nyomom 2 hónapnál többet az aktuális FIFA-t. Van szerencsém azt mondani, hogy ismerem annyira a mostani FIFA alatt futó motort, hogy azt mondhassam amíg ezt nem cserélik le nem kapunk normálisan "gondolkodó" és "focizó", változatos FIFA játékot. Sajnos a motor felett eljárt az idő. Hiába... -
#762 így igaz.
egyébként az arcok szerintem nem nem férnek a DVDre, hanem cask lusták megcsinálni. NBA-ben is van vagy párszáz arc és ott mindenkinek saját van.. -
Beepee #761 demo mikor gyün? -
#760 Azér elismerem hogy biztos az hogy beszerzem a 06-ot amint megjelenik de fenntartom azt hogy én TÖBBET várok tőle.Lehet elhamarkodottan elitélem hiszen tavaly mikor megnéztem a 2005 előzetes videjóját,akkor is csak hümmögve tapasztaltam hogy sajnos mégsem tévedtem,és ez ténleg nem a 2004(Pedig dettó ua a grafika)??!!Szép-szép hogy jobb lett 11-es,meg ha jól láttam a szöglet is más lesz,a career mód is talán javára változik,de ez nem kárpotólja a JÁTÉKOT.Már unom a legó hajú játékosokat(bár biztató hogy az UEFA CHAMPIONS LEAGE 04/05-ben Morientes haja a tarkóján mintha hullámzott volna),nameg hogy a nem sztár játékosok ugyanúgy néznek ki mint az elöző FIFAkban.Nézd meg mondjuk valamelyik nagyon kis csapatot 15-20 ugyanolyan fejü játékos.Jó tudom hogy nem lehet egy DVD-re többet karcolni,de akkor legalább szépen dolgozzák ki őket és ne úgy nézzenek ki mint a szomszéd Janika(Most nem akarom a PESt reklámozni de:).Ne legyenek annyira feltünőek a kidolgozott sztárjátékosok a kevésbé jegyzettekhez képest.Elég fura amikor mondjuk kifut a gyepre D'Alessandro meg 10 Janika.Remélem ebből érthető mit akartam kifejezni.Hát a stadionokat is remélem hogy átdolgozzák,a képek alapján volt rá némi halovány kisérlet.Meg a gól utánni informácios tábla se volt valami ötletes,ha olyan lesz mint az UCL 04/05-ben akkor elsirom magam.A rest of worldbe pedig már igazán beférhetne egy két jobb csapat,meg néhány magyar is...De azé jókat küzdök még a 2005-el is de ha nem lesz jobb a 06 akkor csak átirom a boritót 2005-ről 2006ra. -
#759 najó nektek van igazatok annyiból, hogy nem itt kellene gyaláznom a FIFÁ-t de igenis gyalázni kell, mert SZVSZ ez botrány. Az EA miatt marketing+stb annyira sokan megveszik a játékukat, hogy sajnos megtehetik hogy évről évre előállnak a rókabőrrel...
Mindegy ez csak a képek alapján tűnik így, de szerintem tuti hogy ez fog történni, majd meglátjuk 1-2 hónapon bellűl.
Mellesleg az eddigieknél koraibb megjelenés is arra enged következtetni, hogy igazam lesz. aminek nem örülök persze de majd meglátjátok:
1-2 új mozgás, új animáció, új csapatok, de lényegében ua... -
Rudee #758 Úgy írjátok, mintha már próbáltátok volna. Képek alapján abszolút nemlehet megítélni, hogy milyen lesz. A videók alapján inkább bizakodni kellene, hogy télleg legalább olyan lesz mint amit azokban láttunk. -
#757 Ugye? -
#756 van benne valami sajnos -
Rudee #755 Jézusom -
#754 Bocs ha valakit megsértettem ezzel a véleményemmel de nagyon mérges vagyok.Játszottam sokat a FIFA sorozatokkal,a 2005-öt mostanában is sokat tolom,de elegem lett abból hogy csak várok és csak várok egy igazán jó FIFA 06-ot ami mégse lesz olyan mint amit én elképzeltem,de hát semmi sem lehet tökéletes. -
#753 Bárki bármit mondd,nekem elegem van az EA-ból.Azt gondoltam,végre újitanak és nem lesz olyan gagyi a FIFA sorozat következő része mint az eddigiek,de ez a "06" is egy rakás szemétnek tűnik a képek alapján(már ha ilyen lesz) semmit sem újitottak,ez a 2005 csak 06 néven.Példát vehetnének a Konamiról,a PES(avagy Winning Eleven,kinek hogy tetszik) sorozat ennél sokkal jobban leköt,lehet hogy nincs licenc de legalább a játék élvezetes.Nekem ez a véleményem,de jobban örültem volna egy sokkal több új dolgot(Pl:grafika,mezek,gyep,arcok,stadionok) felvonultató FIFA 06-nak.Kit érdekel a lengyel bajnokság. -
#752 jajj, inkább ne is beszélj,mert csak az értelmiszintedet tükrözöd vele -
Rudee #751 Tudsz olvasni? Nem azt írtam, hogy több óra míg a játék elkészül. -
#750 huuu többórát dolgoznak mig kiadnak egy uj fifát? na ne bele ne szakadjanak -
Rudee #749 Több óra, míg normálisan rögzítenek 3-4 kapus mozgást... -
#748 ezek olyan javítások amit félora alatt meg lehet csinálni... -
Steve16 #747 nekem ez a mozgás még mindig nem tetszik :S, meg pl. Rooney gólja is eléggé érdekes!! örülök, hogy végre javítanak a 11-esen, meg hogy nem lesz mindig teltház stb.! -
Rudee #746 NATIONAL LEAGUES
Austria T-Mobile Bundesliga
Belgium Jupiler League
Brazil Campeonato Brasileiro
Denmark SAS Ligaen
England League Championship
England League One
England League Two
England Premiership
France Ligue 1 Orange
France Ligue 2 Orange
Germany 1. Bundesliga
Germany 2. Bundesliga
Holland Eredivisie
Italy Serie A
Italy Serie B
K-League
Major League Soccer
Mexico Primera Division
Norway Tippeligaen
Poland Idea Ekstraklasa
Portugal Superliga
Scotland Premier League
Spain Primera Division
Spain Segunda A
Sweden Allsvenskan
Switzerland Super League
REST OF THE WORLD TEAMS
AC Sparta Praha
Boca Juniors
Fenerbahce
Galatasaray
Kaizer Chiefs
Olympiakos
Orlando Pirates
Panathinaikos
River Plate
Shakhtar Donetsk
Thessaloniki -
#745 :DDD -
Rudee #744 Andorra meg San Marino még jobb -
Kanál #743 Kuvait oda fog baszni :c -
Rudee #742 A játékban szereplő válogatottak, vastaggal írva az újak.
-
#741 zsir -
#740 én 2éve pes-ezek,mégis mindig várom a fifa következö részét,és szeretem is a fifát,attol függetlenül hogy a pes sokkal jobb,de másasbb szemszögböl is közeliti a focit -
#739 nyugi van,én már 3-4 honapja nem fifázom, pesezek én is és éppen ezért várom,mert szeretem az "ujdonságokat",ugyis megszerzem majd valahonnan aztán eldöntöm hogy mennyi időt szánok rá,amugy sem lesz szeptembertől sok időm gamelni,szal lehet annyit fogok játszani mint a valóságban,1 hétvége 1 mecs -
#738 én is így vagyok vele két hete PES-ezek jobb meg minden de várom a FIFA-t mert mióta van gépem minden Fifa megvolt. -
#737 erről valami megjelenési info van? -
#736 hát ti tudjátok, én fél éve nagyon nagy FIFÁs voltam, nem is ismertem a PES-t, még fejlődött valamit a játék. Azóta áttértem a PES-re szerintem érdemes lenne mindenkinek kipróbálni. Emlékszem, amikor nekem is ezt mondták, és persze nem érdekelt, de azóta elismerem h jobb a PES. ma is szoktam FIFÁzni de csak mert szebb a mozgás, és azt többen ismerik, jobban tudok másokkal gyakorolni.
Amiket most láttam képeket viszon az közel botrány ha tényleg ilyen lesz. mindegy eddig sem vettem meg, most is csak letöltöm valahonnan... -
#735 jó akkor tedd azt -
#734 jó de a játékos adatbankot te frissíted, ok? -
#733 nahát én már most kiadom nektek: vegyél egy Fifa 05-öt, írd át a dobozán az 5öst 6osra és kész is van... -
#732 ja ez kúúúúúl -
#731 az mindjárt itt lesz :)