-
Na akkor íme pár sor hűn szeretett, drága első, eredeti játékomról:
Kiköpött San Andreas. Semmi extra. Graf nem rossz, bár van benne pár elég érdekes megoldás, pl hajná, meg asszem sötétített ablaknál, de elmegy. Fegyverek nekem kicsit kevésnek tnnek, de kb az is anniy van, mint a GTAkban. TEtszett benne, hogy az elején teljes mértékben te formálod meg a karaktered és öltöztetés terén is elég sok lehetőség van, pl: nadrák mennyire legyen letolva, kabát be legyen-e húzva, gyr melyik ujjadon legyen, nyaklánc mennyire legyen hosszú, stb. Ebben nincsenek barátnők, viszont van egy fasza kis telefonod, amivel leeht hívni TAXI-t, segítséget, mentőt, stb... és van egy MP3 lejátszód is. Robbanás effektek neekm tetszenek és a kocsikis elég jól tuningolhatók, pl: texiról le lehet szedni/cserélni a feliratokat meg antennákat, leeht ablakot sötétíteni, spoiler, motorháztatő, kipufogó, festés (felnit, ülést meg mindent), nitro, hidraulika, stb. Kb annyi a lehetőség mint az NFS Carbonban. Nitro effekt is jól néz ki és a kocsik törése se rossz. Ha nagyot ütközöl, akkor még ki is repülhetsz belőle. A küldetések faszák, a mellékküldetések újrajátszhatók, meg aztán lehet mészárolni, meg lövöldözni, szóval nem nagyon lehet benne mit csinálni, de nekem egy idő után akkor is unalmas, de nem vészesen. Én hiányolom benne, hogy az egyetlen repülő dolog az a rendőrhelikopter, de abba se lehet beülni, szóval semmi légi, vizi közlekedés és sajna motorok sincsenek. Továbbá nincsenek benne ugratók, csak 1-2 és én kis vidéket is hiányolok. Az egész egy nagy város. Szerintem a karakter mozgásán is lenne mit javítani, de az se rossz. Lehet benne átszabatni magad a kórházban, lehet autót venni, tutsz boltot rabolni ésha kedved támad jól be is piálhatsz vagy beszívhatsz. A mellékküldetések változatosak: vagn, ahol bérgyilkolni kell, van ahol drogot szállítani, van ahol autókat szerezni, van ahol rongálni, stb. Elég hosszú játék. Összesen azt mondom, hogy jó játék. Pontozni nem tudnám, de ajánlom.