176884
banner
  • greco
    Nem akarlak elkeseríteni,de valszeg te is úgy fogsz járni mint én. Nekem is így kezdődött és most már ha berakok bármilyen játékot,az első pár perc után kifagy(szintén samsung drive). A menüben nem fagyott még 1x sem és piros led sem volt még.Vihetem a szervízbe.Más megoldás nincs.
  • Gabe18
    Akkor a te gépedben más flash van biztos.
  • Jak16
    nekem kinyitja a tálcát.
  • Jak16
    ez komoly, readinginél nyissam ki és lehet hogy megy majd?
    kipróbálom :D
  • Gabe18
    Hát nem tudom,nálam is vegyes az elinditás.Van amikor elviszi elsőre,van hogy 3-4x is meg kell probálni.De nekem ez igy van mióta megvettem a gépet.
    Viszont van egy tuti elinditási módszer,én kisérleteztem ki...
    Gép bekapcsol,lemez berak,tálca becsuk.Gép kirja hogy "Reading",várok 1-2 másodpercet,és újra megnyomom a tálca nyitó-csuko gombot.Erre kirja hogy "opening" de már nem nyilik ki a tálca,hanem némi szöszmötölés után elindul.
    Mondjuk ez kissé nekem ilyen megerőszakolásnak tünik,ugyhogy én kivárom azt az 1-2-3 próbát mire elkapja és megy magától.De igy tuti mindig elmegy ha akarom.
  • KILLER2
    Esetleg régi a flash. De nem tudom. Fogalmam sincs mi baja lehet.
  • Jak16
    ez is egy példa :D
    hát mkor hogy, a rosz tipusú DVD-éknél kell még 10 perc is , de egy ridiscnél vagy verbánál elég néhány perc is.
  • Jak16
    Samsung
  • KILLER2
    Milyen meghajtó van benne?
  • Ewergo
    Nézd meg hogy kell e neki az a 3 perc. És lemez cserénél kapcsold ki majd be...ha igy müxik, akkor igy müxik...! :)
  • Jak16
    na mégegyszer leírom, tömören a prolémám: a játkokat nagyon nehez olvassa be, bármiféle márka (a Fuji-t nem is említem oylat az életbe nem veszek mégegyszer) elkezdi tekerni a lemezt aztán eláll és kiirja hogy open tray. 4 hónapos a gépem, nem tudom mi baja lehet, ha kikapcsolo ma gépet a lemezzel együtt kb 3 perce, mindig egyből betölti...na most akkor mi a helyzet? Kezd bedögleni az olvasófej, vagy azért ennyire nem komoly???
  • KILLER2
    A Premium csak annyi, hogy ott több mindent adnak hozzá. De ha igaz ez az új 360, akkor abban már elvileg jó lesz alapból is.
  • syscoHUN
    Nemtudom,az elejen iszonyu hamar bemelegszik,de utanna eleg stabilan tartja.
  • Jimanszky
    és a hűtéssel mi a helyzet?a premium packban esetleg nem javították ki?
  • syscoHUN
    Csatlakozok Killer-hez.Hetfon vettem a box-ot,es egy kis sz*ros philips tv-n nezem,ami eppenhogy nagyobb a 17"-os moncsimnal,de a GOW meg a TDU allatira szep ezen is.Ugyhogy hajra box.
  • sector512
    Állítólag a PS3 nagyon halk, de szerintem se döntő tényező. Annyira azért nem hangos a box se :)
  • KILLER2
    Hát szeritnem a PS3 sem lesz túl halk. A hangja engem nem zavar. A hangszóró úgyis hangosabb :D
  • Jimanszky
    egyébként simán vennék 360at ha nem lenne hangos és a hűtése is rendben volna:(
  • Jimanszky
    köszi Killer!!amúgy hogy vagy?gyere msn-re ha ráérsz picit.köszi.üdv
  • KILLER2
    Grafika akkor is ó, ha 10 cm-es fekete-fehér TVn nézed. A modellek ugyanolyan részeltesek minden TVn, csak nem olyan szép a kép.
  • Jimanszky
    sziasztok!!
    egy kérdésem volna hozzátok?egy crt tv-n azért élvezhető a játék?vagy úgy mennyire rossz a grafika?lécci válaszoljatok.köszi
  • KILLER2
    Akkor koszosodik vagy valami, de akkor is cask az olvasó hibája lehet. Amúgy a gép karcolja olvasás közben néha a lemezt nem?
  • Szeszmester
    Ember, ez nem bakelit :D

Nyisd ki a tálcát és fújj a lyukba egy nagyot :) Egyébként nem tudod kipucolni, de nem is szokott porosodni, nem tudom, honnan szedted ezt.

A gép hátulján, a csatlakozó felett van egy matrica, azon rajta van, h mikori a gép.
  • Jak16
    az lehet hogy annyira koszos a fej hogy karcolja a lemzet a gép? És ha koszos a fej, mert szeirntem CSAK ez lehet, én ki tudnám oucolni? valaki segítsen ebben, mert feleslegesen nem szedem szét a gépet (eléggé poros helyen vot sajnos, 4 hónapig)

Szal hogy tudom kitisztítani az olvasó fejet?
  • KILLER2
    Szerintem koszos az olvasó vagy talán a lemezek karcoltak, de annak, hogy az összes ennyire, annak nem sok esélye van, szóval marad az első ötlet.
  • Jak16
    segítsetek , ugye nem halt be a gépem????
  • Attila8805
    Na srácok megvolt az első fagyásom:-(
    Most Wantednél a menüben 15-20 perc játék után.
    Azt hol lehet megnézni mikori a gép?
  • Jak16
    Helló.
    Nekem most olyan problémám van a boxommal, hogy nagyon nehezen olvas be mindenjátékot: amik nekem beváltak a Ricoh (de csak két játékom van ebből, szal ez felejtős) Verba (3db van) és Ridisc (ebből van a legtöbb eddig midnig bejött elsőre

Most oylan bajom van, hogyha berakok egy DVD-ét elkezdi pörgetni, de nem olvassa be, hanem kiirja hogy Open Tray.
    Nehezen jönnek be, van oylan amikor egyáltalán nem jön be. Iylenkor bennehagyom a DVD-ét a gépbe, 5 percre kikapcsolom a boxot és inditás után elsőre beolvassa, nem is kell kivenni a gépből a lemezt már kiirja hogy Play Game.

Ez lehet csak simán attól hogy poros a DVD olvasóm? Mert minden játék bejön, nem volt sose piros led...
  • MoLc
    helló ! a media center futtatásához kell a gépre sp2 meg wmp11 ugye? valakinek van valami wmp11-ese mert nekem nem rakja fel mert kalóznak mondja a windows-om..
  • sztomy69
    Am ez télleg műxik, nem átverés, mondjuk teljesen pontosan nemtom mi a kreditszerzés menete =/
  • Szeszmester
    Igen, de ezt már az előző hszemben is leírtam. Én is rakattam bele egy plussz ventit, 3000ért, kb fél éve. Még mindig működik. Ha tönkremegy a box, veszek egy újat, Core csomagban. Ennyi.
  • 22Barna22
    honnét tudtad? :O

jó voltál! 4 fölé alá
  • Kaplan
    ne vegye magára! :D
  • 22Barna22
    akinek nem inge...
  • 22Barna22
    OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF
  • CSOCSO
    kivancsi vagyok hogy te talaltad ezt ki vagy te egy faszlama vagy aki ezt elhitte es most embereket keres
  • CSOCSO
    he??
    winchesternek hivni egy merevlemezt kb akkora hulyeseg mint le- Ford-ozni az osszes autot.
  • 22Barna22
    emberek ezt az XPango-t én is csinálgatom és nem átverés ;) jah és nem úgy megy h 1 E-mail=1 credit... bonyolultabb... de már ment neki privát :)
  • sector512
    Van aki még elhiszi az ilyeneket?
  • james69holden
    takarodj!!!!!4