176890
banner
  • Adi
    Ma vettem egy pio 111D-t:), letöltötem a GOW-ot, kiírtam sikeresen az első X360 dvd-met elsőre!:)
    Mivel az előző verzio szar volt amit vettem, hatalmas izgalommal vártam, h saját müködni fog -e. és minő csoda végig is nyomtam a GOW-ot kb.. 10 perce. Persze a legkönnyebb fokozaton...
    Amúgy írásnál ez az Image.dvd mindig kell nekem?
    DECRYPTER-rel írok!
  • syscoHUN
    Na az mar tuti.Haver elhozta nekem a multkor,elkezdtem vele nyomni,bemagyaritva,de 10 perc utan le kelett tegyem,mert a rohogestol majd kifordultam.
    Piritott ugynok.
  • Adi
    Tök mindegy melyiket veszed, mert minden forintott megér a játék.. kurva jóó
  • TrIp
    bp
  • 22Barna22
    az szfvár? vagy BP?
  • guardian hero
    Az Asia verizónak más a borítója (mangásabb a rajz), amúgy tökugyanaz, még a magyar szinkron is rajta van. Nekem is Asia verzióm van, tökéletesen, magyarul fut a PAL gépemen.
  • TrIp
    hunyadi tér, konzolok szervize :)
  • Attila8805
    Hi all mi a különbség a kettőközt és érdemes megrendelni az olcsóbbat?
    Crackdown US$ 39.92 (~30.23 EUR)
    Microsoft
    Compatible with Xbox360™
    US, No Region Protection / Action
    In stock, usually ships within 24hrs
    Crackdown US$ 35.92 (~27.20 Euro)
    Microsoft
    Compatible with Xbox360™
    Asia, No Region Protection / Action
    In stock, usually ships within 24hrs
  • 22Barna22
    hello...

hol kapni annyiért a premiumot?
  • Theodoric
    Na, tegnap megjött a szervizből a boxom, végre megy a dög... Azthittem várhatok még vagy 2 hetet rá... :)
    Ugyan azt irták, hogy alaplapot cseréltek, de sztem egy full újjat adtak vissza, mert a védőfoliák újra rajta voltak... vagyafenetudja lényeg hogy megy... Viszont asszem a tv állvány hátuljára szerelek vagy 2 pc ventit, hogy nyomják kifele a meleg levegőt, ami esetleg megreked, mert igy a nyár elég necces lesz.
  • Decooy
    srácok van egy xbox live 1 éves gold eladó,csak amcsi reg.-el müxik,európaival nem sajna,pedig régió függetlennek kéne lennie....kipróbáltam,csak nem aktiváltam persze.....11000,-Ft az ára....
  • Jak16
    Bocs előb járt a szám mint az agyam.
  • Jak16
    Valaki játszott már a Shivering Islessel??? Ha igen ,hogy tudok eljutni oda????
  • Attila8805
    Hehe pc-n nem próbáltam de a telómhoz jó:D
    Csak attól a batár műanyagtól nem megy be teljesen de azért nem töröm le.
    Bárt mondjuk én azt se tom hogy boxon hogy kell használni úgyhogy ha már feljött a téma akkor valaki leírhatná.
  • syscoHUN
    Siman atlehet,de nem egy egezseges embernek valo dolog.Valahogy olyen mint a nyitott szivmutet,dehat valahol marcsak ez segit.
  • KILLER2
    Szeritnem még senki sem próbálta.
  • MoLc
    valakinek sikerült az xbox fejhallgatót pc-n használni ??
  • WOW
    Meg karcoltam a DVD-t. És nem mindíg indul a game.
  • KILLER2
    Nem. De ha lehetne is, mit kezdenél vele?
  • WOW
    Sziasztok! A DVD tartalmát valahogy át lehet tenni a vinora? Már mint a játékot.
  • turho
    Ricoh-t mindegyik jobban szereti a Verbánál...
  • Adi
    Ricoh jobban szereti a hitachi
  • TrIp
    ááá már 78ért is van zsírúj premium pack, 1 év garral :D
    2 hét mulva biztos veszek egyet mostmár
  • syscoHUN
    Verbat,az a legjobb a box-nak es neked is hogy ne legyenek rancaid a kesobbiekben.Mert megerdemlitek.
  • Olcsi2
    EU premierrol meg szo sem volt. Hivatalosan nem beszelnek semmifele csuszasrol. Eleve az csuszhat csak, amire mar hivatalos datumot is kommunikaltak. A MS Europe nem hajlando semmit nyilatkozni hogy mikor lesz EUban Elite es arrol sem, hog ymennyibe fog kerulni. Gyanitom, megint felreforditottak valamit. Sztem siman lesz az nyar vege, osz is, mire az eljut ide. Szepen megnezik majd, milyen fogadtatasa lesz Amerikaban, aztan ha nem egnek be vele, akkor valami nagyobb cimmel itt is bevezetik.
  • athlon7
    Nem hinném, hogy egy HDMI csati miatt érdemes lenne megvenni...

"Az Elite ára $479 lesz, amerikai megjelenése pedig április 29-re datálható. Az AfroBox európai premierje várhatóan néhány hetet fog csúszni." ( Részlet a GameKapocs hírekből )
  • Zsoltika 007
    Keresőbe alul beírod hogy ricoh.
  • Adi
    még fél hónapig van live!
    De utána úgy is veszek.
    Kérdés még?
    Milyen dvd lemezt vegyek??
    Ricoh kénne nekem de abból pontosan milyen kell a boxhoz és hol a legolcsob??
  • Zsoltika 007
    Ha van live akkor vegast. Ha nincs akkor pgr3 tovább élvezhető single módban. Egyébként mindkettőt :D
  • Adi
    ajj nem tudom mit vegyek.. vegast vagy pgr3-mat!:)
  • syscoHUN
    Na egy ilyen majd lehet erdekel,ha lemegy a mostani 1 honaposom.
  • Olcsi2
    Rengeteg, en 13500ert adok Neked evest... ;)
  • David88
    Sziasztok, megtudja valaki mondani mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az XBOX360 Elite-et???
  • Zsoltika 007
    Na most akkor hogy is van ez a pc vs konzol player 1 gameben? Nem mintha bánnám.
  • NEXUS6
    Hoppá, sajna igaz lett a hír az Elite CPU-ja még a régi csíkszélességgel készült!
  • kisaba
    Semmi?? Még valami új demó sincs?
  • Zsoltika 007
    Na ennyit a dashboard update-ről. Nem jött semmi. Még jó hogy egyesek milyen jól informált ismerősökkel rendelkeznek. Látszik mennyire...
  • Unreal1942
    XBox360 Elite
  • TrIp
    http://www.konzolvilag.hu/
    például itt
  • 22Barna22
    hol találok ilyen boltot személyesen? :o