176890
banner
  • Zsoltika 007
    Nekem ilyen még soha nem volt. Valószínű az a baj hogy túl sok cuccot viszel magaddal. A felesleges dolgokat dobd el az x gombbal. (ki is írja hogy you are over encoumbered vagy vmi ilyesmi)
  • Adi
    1366 x 768 tudja azt írták ki a lapra.
    HDMI bement is van rajta. HD READY
    ne vegyél olyant. 150ért már kapsz normális samsungot!
  • ThugEdge
    sztem túl sok a cuccod, ki is írja hogy túl vagy terhelve
    nem ez lehet?
    el kell dobálni pár dolgot
    az itemjeidnél mutatja mennyit bírsz el és mennyi van nálad
  • Bendy
    Minden van rajta, sőt még DVB-T tuner is....nekem is gyanúsan olcsó
  • Zenty
    Öh nembiztos,hogy gagyi bár elég olcsó...
    Valszeg nincs rajta hdmi bemenett ,és nem hd readys ( meg kell nézni milyen felbontásba nyomja)
  • Zenty
    Ne tedd! Dobd ki inkább!
  • Kissjuni
    Hát azért vetted nem?
  • MoLc
    Megvettem 10 darab RICOH DVD+DL lemezt,kérdés az hogy nekiálljak az LG dvd irommal pörkölni öket ?
  • Adi
    Nem tudom jártatok mostanába MM-be?
    Voltam minap az árkádba és láttam egy brüders nevezetű LCD TV-t 82cm-set 130vhány ezerért! Tudtok ti erről vmit?
    Van van egy sungood is olcson. Vagy ezek ilyen gagyik mi?
  • Zenty
    tölds le egy 720p movit meg egy 1080 ,és ugy megtudom mi a látvány különbség :D
  • KILLER2
    Szerintem ilyen szinten már nem sokat számít. Az Oblivion fasza játék, csak nekem a karakterek nem igazán bejövősek, meg most itt vagyok a barlangban vagy hol (az elején) és gyakran beragadok. Egyszerűen nem tudok menni és ez már eléggé idegesítő, ha már vagy ötödszörre fordul elő és mindig mentett állástól kell folytatni.
  • tobias88
    Büdös haverom most vett HDTV-t, hogy pusztuljon meg, az Oblivion isten lett rajta, nagyon jól néz ki, amúgy ha nem tud 1080at, csak 720at meg 1080i-t, akkor az sokkal csúnyább? vagy annyira nem számít?
  • ThugEdge
    első bad company screenek, van benne ingém is, igaz ps3
  • Zsoltika 007
    Csak wmv, dvd, svcd. Media center pc-ről viszont tud a transcode 360 segítségével bármit.
  • KILLER2
    DIvxet asszem nem.
  • Sabcsee
    Az xbox 360 tud lejátszani divx-es dvd-t?
  • quack
    ó, kellemetlen, el is vette a kedvem ettől
    ilyen hűtésmodot vállalnak valahol budán? akar garanciaval?
  • Bendy
    Szó volt róla, hogy CloneCD ajánlott vagy nem...nos ma olvastam a Kreon hekkelt firmware (samsung pc dvdolvasóhoz xbox360 rippeléshez) readme-jében a következőket:

" CloneCD is no longer recommended for burning, as some issues have been reported, that can cause a game to fail from booting.
    As an alternative ImgBurn is a free and simple to use application that does the job every time. "

Szóval tényleg nem ajánlott már a CloneCD! És valószínűleg az emberünk nem a levegőbe beszél...
  • deep
    Tény. Csak én már úgy várom a játékot hogy hihetetlen. Minden egyes képet napokig nézegetek:D
  • Zsoltika 007
    Az nem baj. A lényeg hogy ki lehet próbálni. Vakon nem szeretek játékot venni.
  • deep
    De lehet hogy csak megjelenés után
    Egyébként lehet nyálat csorgatni:
  • Zsoltika 007
    Forza 2 demo közeleg.
  • Zsoltika 007
    A küldetés lemez kiadásakor az oblivionhoz kiadtak 1 patchet. Azóta nem volt olvasási hiba. Tehát ha valakit ez tartott vissza eddig, az mostmár nyugodtan megveheti mert fantasztikusan jó játék és megéri az árát!
  • Gabe18
    De a DX10-es videokártya eladásoknak majd jót tesz a Crysis,hisz ki ne akarná úgy játszani.Majd megveszik a sok lebutított 8600-as kártyát (jó hát mihez képest buta,végülis biztos jó egy ideig),csak hogy Dx10 legyen,amit majd fél év múlva lehet lecserélni...
  • guardian hero
    Ki mondta, hogy a Crysis Vista exkluzív lesz? Tudtommal XP alatt is fut majd DX9-el.
  • NEXUS6
    Szerintem, meg nem akar a M$ a DX10-es Vistának konkurenciát. A Crysis ugye Vista "exluzív" és ezzel lehet a HC gamereket rávenni a váltásra az XP-ről.
    Az Ati annakidején már tett olyan nyilatkozatot, hogy a Crysis nincs olyan szinten, hogy ne bírná el a Box.

Szal valszeg politika az egész. A M$ egy kézben próbálja tartani a piacot, miközben szegmentálja is.
  • Gabe18
    Hát ez az,és ez szerintem elég karcsú.
    De hát ők most beadták a népnek hogy ez nem számit,és egyenlőre úgy tünik sikeressen.
  • Zenty
    xbox 1-nél valamivel erösebb,de igazán nem lehet tudni ,mert nincs hivatalos spec info...
  • Zenty
    Azt ugy értik,hogy a full max nem menne a game,és ugy nem bírná(mert nincs dx 10 vga a konzolokba)
    Egyébként szerintem simán ki lehetne adni csak hát büdös a meló :D
  • Gabe18
    Igen gyengécske a két riválishoz képest...
  • Zsoltika 007
    Már a bejelentéskor tudni lehetett hogy nem technikai oka van.
  • tobias88
    a wiinek amúgy milyen a konfigja?? mert azt sehol se találom, nem mintha kellene, de érdekel
  • Adi
    Alapból updeteli magát a crackdown például
  • tobias88
    már 2.a amikor írtad
  • tobias88
    amúgy is ahogy nézem, sztem 2 év mulva az lessz a konfig, mint most az xbox 360, mert bevalva őszintén, az az 512 ram, ami van benne, az nagyon gyönge, meg a vkari se annyira jó, azt simán behozza a pc világ! ("csak nem ilyen áron")
  • KILLER2
    A Crysis konzolos témája nevetséges. A mostani álláspont szerint a min konfig egy átlag gép, az ajánlott meg úgyszint nem annyira nagy szám (én azt vártam, hogy 8800as videókártyát ajánlanak, erre 7600 GT-t), aztán meg mondják, hogy a PS3 gyenge lenne hozzá. Nevetséges.
  • Gabe18
    Mert már össze vissza kavartak hogy nem lesz,lesz,nem lesz mert nem tudná a gép,de lesz,aztána végén ott álltunk meg hogy nem lesz.
    Most megint ott van,de hát április 1. van...
  • tobias88
    itt ezen az oldalon van olyan, hogy top 5 games, ott mit jelenthet az hogy now playing a játék alatt?
  • tobias88
    mért, ez most mért nem hihető? és mi benne a nagy szám?