XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Milyen pontosan? fegyverek ,,erõk" és mennyire vagyok eleme a harcnak ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a 2 nél pedig az volt a bajom, hogy szinte alig volt valami jó kis terep rész... Erdõ, vagy kihalt sivatag vagy bármi...végig a város...bár azzal csak vistan gameltem de nem volt nagy szám :S a három meg jónak tûnik de nem tom melyik lenne a jobb Mass Effekt vagy Halo 3
Nincs nagy Angol tudásom, de azért nagyon sok mindent megértek...De nem mindent...
1. átlagosan mekkora egy játékmentés?
2. kíméli e az olvasót ha van winchester a gépre csatlakoztatva?
BAD Boys
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
lehet szarul lett osszerakva de a garanciat elvesztetted... fogd fel igy a dolgot: meg ha nem is flasheltetted de szetnyitottad a gepet.. mar emiatt sem fogjak megcsinaltatni neked.. nem kell ehhez flash..
flashelni se sportszeru.....
ennek az egesz dolognak ket vegkimenete lehet:
kov gen gepeknel penzbuntetes lesz ha eszreveszik hogy moddoltad a cuccost avagy emiatt fog bejonni a gep halala😄
esetleg tonkremegy az egesz ipar mert mindenki csak masoltat es nem eri meg jatekot csinalni.
mielott valaki beugatna hogy kussoljak mert nekem is moddingolva van a gepem annak annyit mondanek hogy te meg addig kussolj amig nem szoksz le a cigirol jarsz biciklivel es ne egyel hust se me hasznalj szappant se , stb stb stb stb mert a vilag tonkre fog menni miattad.. tudod te is mi lesz ha igy halad tovabb a vilag megsem teszel ellene semmit..
ha esetleg vegetarianus vagy, meg greenpeaces es toyota priusod van.. ezesetben jogod van leanyazni😄
Ha a LIVE-os accountom UK-s és nemtudok leszedni egy demo-t,mert azt irja ki,hogy nem vagyok jo lokácioban (pl. Bioshock demo),akkor mi a teendõ ??
Létrehozni egy US accountot, v. mi?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Bár lehet az a baj hogy közvetlenül a cod4 után játszottam vele, az pedig igen magasra tettte fel a mércét"
en a TimeShiftel vagyok igy... unalmas fika... de valszeg a cod4 tehet rola........
(3 ledes a gépe és oda van prágában, immáron 3 hete 😞 )
Egy kis segítség kellene.
Betettem a boxba az alábbi játékot Assassins Creed PAL X360-Allstars, ami elsõ alkalommal frissített, majd újraindult a box, de a játék nem. Fekete képernyõ és csak elõre hátra ugrál a DVD feje. Ixtreme firmware van benne benq meghajtó.
Elvileg ez az iso Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es tehát mennie kéne, de nem megy.
CloneCD-vel írtam ki. Verbatim lemezre. NEC íróval.
A Soldier_of_Fortune_Pay_Back-USA-XBOX360-DAGGER megy.
Ez az iso is Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es.
CloneCD-vel írtam ki. Verbatim lemezre. NEC íróval.
Kipróbáltam az Assassins_Creed_USA_XBOX360-USA -t, de ugyan az a jelenség mint fent, annyi hogy ez már nem akart frissíteni.
Lehet hogy valamit rosszul tett fel és esetleg formázni kéne a vinyót, vagy semmi köze hozzá?
Remélem valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma.
Behoztam netre, rádugom, Bioshock indít, kérdezi akarok-e frissíteni. Szóval bann után is simán tudsz offline játszani. Persze sajnálnám a Live-ot nagyon. CoD4 multira nagyon rákattantam.
Sajnos már megtörtént.😄
RDI forumról. Errõl van valakinek bõvebb infója? Mert ha ez így van, akkor már megy is a gép overcool meg hûtésmodra.