XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ööömvárj,én azt olvastam,hogy e hétvégén,nov.23.-a és 26.-a között lesz ez az Xtival07 néven futó Live-"rendezvény".De ezek szerint te feltudtál menni😊

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Alwares
Nemtom én felmentem és nem volt arany, így mentem is le róla...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Hát ez olyan mint a kotor, csak más környezetben és minden "kicsit" next-genebb ;-)

Sziasztok!1 gémeroldalon azt olvastam,hogy e hétvégén ingyen lehet nyomulni a Live-on,sõt,az online gémerek 3 hét grátisz gold-státusszal lesznek gazdagabbak😊 Vajon ez együttjár egy újabb banolás-hullámmal is]<#wow1>?

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Gideon Wieth
és beszélgetés story mászkálás meg ilyenek milyen? Nekem a Kotor-ok tetszettek..*magyarul* de az nagyon jók voltak 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Alwares
Hát eleinte nagyon fura lesz, azon se csodálkoznék ha az elsõ pár óra után letennéd a játékot. Viszont amit meglesz a saját kis taktikád és a némileg már felfejlesztett karid, a jó fegyver-összeállítással akkor már élvezetes a harc is. Eleinte fura lesz. Fõleg mivel néha az AI elég érdekes dolgokat mûvel. Érdemes normal-on játszani, nehezebben már nagyon nem sétagalopp. Engem igazából az zavart, hogy a társaidat annyira nem tudod irányítani mint pl a kotorban, azaz közvetlenül. Viszont a képességeiket te is beoszthatod így eléggé nagy hatással leszel a harcok kimenetelére, jah és van egy egész jó kis fedezék rendszer is ami nagyon hasznos tud lenni.

Gideon Wieth
Mindkettõt 😄 Tps a kedvenc második hely fps és rpg...öszintén szólva engem a mass effect harc-a érdekel, mert elég hm...érdekesnek tûnik...

Milyen pontosan? fegyverek ,,erõk" és mennyire vagyok eleme a harcnak ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Alwares
Hát ha jó single élményre vágysz és érdekes történetre akkor a Mass Effect-et válaszd mert az mégis RPG. Ha meg inkább egy kis akcióra vágysz akkor meg Halo 3 egyértelmû és ott van még a remek multi. Nem mintha ME-ben nem lenne izgalmas a harc. Mass Effect-ben nincs multi viszont az is tartós mert nagyon hosszú, én eddig 12 órát játszottam vele (mentés szerint, szal +/- 2-3 óra) és még nagyon az elején tartok... Viszont Halo 3 az meg FPS, talán az egyik legjobb. Dönsd el melyik stílust szereted ;-)

TVelvet
Hali 😊 Bekötöttem a 360-at monitorra, csak az baj, hogy hangom nincs, egyébként a monitornak van beépített hangszorója, de sajna nemmegy, és csak digitálisan jönne a jel, van valakinek 5lete, hogy lehetne megoldani hogy legyen hangom? Igy gyönyörü a képe, de hang nélkül elég szar😊

Kaplan
Ugyan már nem emlékszem ki volt az (ezért is elnézést kérek) aki azt állította, õ azért játszik, hogy szórakozzon és ne szenvedjen. Teljes mértékben érthetõ, viszont nálam egy játék szavatosságán nagyot dob, ha újabb kihívások elé tesz (ezek jelen esetben a Gamerscore-k.) Szóval úgy gondolom az egyik oldal és a másik oldal is megérthetõ.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BONO
Én Halo 3-at választanám de ez az én véleményem!<#kuss>

Gideon Wieth
az 1 nél túl könnyû volt
a 2 nél pedig az volt a bajom, hogy szinte alig volt valami jó kis terep rész... Erdõ, vagy kihalt sivatag vagy bármi...végig a város...bár azzal csak vistan gameltem de nem volt nagy szám :S a három meg jónak tûnik de nem tom melyik lenne a jobb Mass Effekt vagy Halo 3

Nincs nagy Angol tudásom, de azért nagyon sok mindent megértek...De nem mindent...

üdv. tudom nem most adták ki ezeket a játékokat, de ha van rá lehetõségetek, lehet valaki már végigjátszotta, de a GRAW2-õt és a FORZA2-õt ne hagyjátok ki, mert nagyon király játékok.

BONO
Mass Effectet akkor ajánlom ha komoly angol tudással rendelkezel mert nagyon sok a párbeszéd majdnem több mint az aktív játék rész. Azt meg nem értem, hogy a Halora hogy lehet ráunni mondjuk én csak az 1-et toltam végig.

Gideon Wieth
Szerintetek Mass Effect vagy a Halo 3 a jobb ? Melyiket érdemesebb megvenni ? nekem tetszik mindkettõ, de pl a Halo 2re 2 óra alatt ráuntam, az 1nek meg elég volt fél óra...

Gideon Wieth
én Londoni címet adtam, meg eddig minden lejött Bioshock is vele... kivéve crackdown és Jericho

Naxos
lenne 2 kérdésem amit faq-ban nem találtam.
1. átlagosan mekkora egy játékmentés?
2. kíméli e az olvasót ha van winchester a gépre csatlakoztatva?

DanielT
Az érdekes, mert az új gépeken nincs ledhiba jelzés. Kikapcsolták. Így hogy azonosítsam be ha beszarik?
TVelvet
Na megvan a kicsike, flottul megy, COD4et toltam rajta egy kicsit, assára várnom kell holnapig mig veszek dupla rétegût😊
tejföl
A supporton nekem is ezt mondtak. A kibovitett garancia csak a harom ledes hibara vonatkozik.

BAD Boys

CSOCSOnak jo napja van...
Kandurex
hm,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
3 ev gari.. a garancia nem a 3 ledrol szol hanem barmirol.. barmi bajod van 3 ev gari miatt megjavitjak.
Kandurex
nem, én úgytudom a 3 év, a 3 ledre szól?!, vagy nem?

kosz... es mikor van ez a "frissites"dolog?
Johnny23
ezexerint senkinek nincs meg a Bioshock demo??<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
vazz<#wilting>

CSOCSO
? ha jol tudom meg nincs garanciatlan gep.... valszeg te arrol beszelsz mikor meg nem volt 3 eves garancia..
CSOCSO
nem tul sportszeru? el vagy tevedve!!!!!!!!!!!!!

lehet szarul lett osszerakva de a garanciat elvesztetted... fogd fel igy a dolgot: meg ha nem is flasheltetted de szetnyitottad a gepet.. mar emiatt sem fogjak megcsinaltatni neked.. nem kell ehhez flash..

flashelni se sportszeru.....

ennek az egesz dolognak ket vegkimenete lehet:
kov gen gepeknel penzbuntetes lesz ha eszreveszik hogy moddoltad a cuccost avagy emiatt fog bejonni a gep halala😄
esetleg tonkremegy az egesz ipar mert mindenki csak masoltat es nem eri meg jatekot csinalni.

mielott valaki beugatna hogy kussoljak mert nekem is moddingolva van a gepem annak annyit mondanek hogy te meg addig kussolj amig nem szoksz le a cigirol jarsz biciklivel es ne egyel hust se me hasznalj szappant se , stb stb stb stb mert a vilag tonkre fog menni miattad.. tudod te is mi lesz ha igy halad tovabb a vilag megsem teszel ellene semmit..

ha esetleg vegetarianus vagy, meg greenpeaces es toyota priusod van.. ezesetben jogod van leanyazni😄
Kandurex
búcsúzz el tõle, majd leszeded jövõre, ha lesz live itthon is (próbálkozhatsz 100 felé accal)

Johnny23
hali!

Ha a LIVE-os accountom UK-s és nemtudok leszedni egy demo-t,mert azt irja ki,hogy nem vagyok jo lokácioban (pl. Bioshock demo),akkor mi a teendõ ??

Létrehozni egy US accountot, v. mi?<#fejvakaras><#nemtudom>

Kandurex
na, 3 éven belül csak a 3 piros led van, minden másra az általános garancia él, azaz, ha 1 év múlva tönkre megy mondjuk a DVD olvasó, az bizony 100 dodo az ms -nél (igaz, akkor full generált csinálnak, ami pozitív)

DanielT
3 éven belül viszont ingyen van, nem úgy ahogy írta a srác, hogy a kiterjesztett gari pénzbe kerül.
CSOCSO
"Igazad van, az area 51-ben én is hatalmasat csalódtam, Én sem ajánlanám senkinek!
Bár lehet az a baj hogy közvetlenül a cod4 után játszottam vele, az pedig igen magasra tettte fel a mércét"

en a TimeShiftel vagyok igy... unalmas fika... de valszeg a cod4 tehet rola........
Alwares
Na én még pár napot várok és akkor vonok le messzemenõ következtetéseket errõl a dologról. Mert ha minden igaz akkor végleg pá-pá Live és némi pénzt mindenképpen félreteszek javítatásra. Nem is tudom a világon bármi más komolyabb termékkel történhetett volna egyáltalán ilyesmi, mint a 360-nál a 3led... Régen vettél egy konzolt és örök darab volt, még a hamisított sárgakazis lószarok is tovább bírták. Kiábrándító... De majd meglátom, minden esetre én még várok valami hivatalosabb hírre is...

torrente
Vedd meg eredetiben, az a legtutibb! És lesz egy jó játékod cserealapnak! Még 500-800 Ft-ot sem kell kiadnod üres dl-lemezre, ha ésszel csereberélsz.

Kandurex
sajnos kiokosodtam ms garancia ügyben :/ végig kérdeztem az ügyfélszolgálatot

(3 ledes a gépe és oda van prágában, immáron 3 hete 😞 )

Kandurex
100 dollárért javítja az MS a gépeket, persze ez nem érvényes a módosított gépekre, azaz ha lejár a garid, akkor is javít némi pénzmagért, de soha nem javítja a módosított gépet

Sziasztok!!!

Egy kis segítség kellene.
Betettem a boxba az alábbi játékot Assassins Creed PAL X360-Allstars, ami elsõ alkalommal frissített, majd újraindult a box, de a játék nem. Fekete képernyõ és csak elõre hátra ugrál a DVD feje. Ixtreme firmware van benne benq meghajtó.
Elvileg ez az iso Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es tehát mennie kéne, de nem megy.
CloneCD-vel írtam ki. Verbatim lemezre. NEC íróval.

A Soldier_of_Fortune_Pay_Back-USA-XBOX360-DAGGER megy.
Ez az iso is Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es.
CloneCD-vel írtam ki. Verbatim lemezre. NEC íróval.

Kipróbáltam az Assassins_Creed_USA_XBOX360-USA -t, de ugyan az a jelenség mint fent, annyi hogy ez már nem akart frissíteni.

Lehet hogy valamit rosszul tett fel és esetleg formázni kéne a vinyót, vagy semmi köze hozzá?

Remélem valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma.
BONO
És ahoz, hogy olyan FW-ket szedjek le mint amilyen pl. December 4.-én is megjelenik ahoz ugyebár mindenféle képpen kell live gondolom biztos szükséges hozzá?! Mert én akkor csak az ilyen frissitésekre használnám a live-ot ugy is fix idõpontban jelenik meg egy ilyen FW és aznap felnéznék lekapnám ugye ennyibõl is tudja már az MS, hogy moddolt a gépem? <#nemtudom>

joshua
A játékok lemezén is rajta van az a frissítés ami a játéknak kell.

BONO
Tudok játszani offline az rendben de ha nincs beállítva live a gépre akkor ugyebár nem fog nekem frissiteni? Mert ha nem frissit ugy akkor érdemes beállítani a livot csak azért, hogy frissitsen a gép csak kérdés, hogy ha flashelt a gép és csak frissitésre használom a liveot nem gammázok rajta akkor is bannolhatnak vajon?

Emlékszem elõször nappaliban nyomattan Bioshock-al, net nem volt rákötve. Indult nyomattam vele 1 órát asszem.
Behoztam netre, rádugom, Bioshock indít, kérdezi akarok-e frissíteni. Szóval bann után is simán tudsz offline játszani. Persze sajnálnám a Live-ot nagyon. CoD4 multira nagyon rákattantam.

BONO
Az elképzelhetõ, hogy frissités nélkül marad!

Nem hinném. Akkor akinek nincs internete az mégis mit csinál?

BONO
Ha nem megyek fel live-ra akkor az aktuális FW-ket sem tudom leszedni ezért elképzelhetõ, hogy némelyik újabb játék nem lesz hajlandó elindulni single player módban sem valóban igy van ez???

Bocs, hogy én is linkeltem.

Sajnos már megtörtént.😄

TVelvet
ne lájvozz 😊 Ha nem vagy fent 1x sem liveon, nem történhet meg ilyesmi
BONO
#30144 <#confused>

"A mai nap egyik LIVE-os barátomnak lehalt 3 leddel a gépe. Semmi baj, hívjuk az MS supportot. Miután megtörtént a sorozatszám bediktálása, a kedves hangú hölgy közölte vele, hogy mostantól nem áll módjukban megjavítani a gépét, mivel azon "módosítás" van végrehajtva, amit nem az MS eszközölt. Magyarul qrvára be van flashelve a gépe. Átálltak egy új rendszerre, ami már kiszûri az ilyen gépeket már a javítás elõtt. Innentõl a 3 éves garinak lõttek matricával együtt és várhatjuk a dec. 4-ikei bannhullámot ismételeten. Akinek van a szervíz ilyen irányú kijelentéseivel kapcsolatosan mondandója, észrevétele kérem ne tartasa magába, írja le ide. Sokba lesz a döglött gépek javítása.:S"

RDI forumról. Errõl van valakinek bõvebb infója? Mert ha ez így van, akkor már megy is a gép overcool meg hûtésmodra.