XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Volt valakinek már ilyen hibája?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Többször is rákérdeztem és nem volt válasz.Nem volt kellemes dl lemezért kocsikáznom összevissza a City-ben,hogy csekkoljam ProStreet-et még az éjjel😞Persze a semmiért😊
Na de nagy levegõ és nekiugrok az új mûködõ verzió beszerzésének!
★ 汤姆 李
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az a lényeg, hogy ez már jó 😊
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Most próbáltam az Assassin's Creed sztem nagyszerû játék!
Mass Effect hát elég vérszegény de a hibáit már leírták elöttem úgy látom de egyszer még beteszem hátha megfog benne valami bár kétlem!
Soldier of Fortune: Payback na ez az amire még azt a 400ft-ot sem érdemes álldozni!VAlami förtelem!Nincs rá szó mennyire elavult és ócska!
Tényleg rettenet magasra tette a Call of Duty 4 a mércét!
AMi érdekelne aki próbálta a Beowulf: The Game és az BlackSite: Area 51
kérem írjon róluk pár szót!Köszi!
Thx!
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nálam pl. a COD 4 ugy szalad hogy a hajam lobog az Area 51 meg majdnem hogy lefagyott. Itt a programok irása, nem kellöképpen optimalizálása a hiba.
Szal: észrevettem,hogy az újjabb játékok néhol elég szépen bedöcögnek.
Én arra gondolok,hogy kihasználták már a box adottságait a játékfejlesztõk.Ennél szebb graf-ra(persze nekem ez is bõven jó)nem lesz kilátás.
Nálam például Mass Effect elég szépen akad néha😞Pont a kedvencem.
Nálatok megy rendesen??
★ 汤姆 李
Nem tudtok valami logikai játékot Xbox360-ra!
Öcsém már mióta nyaggat hogy neki ilyen kellene!!
Tudtok segíteni!!!
ELõrre is köszi!
További szép napot!!
Üdv,
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
http://xxldvd.hu
http://www.mediadepo.eu/ (épp nem megy)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
És még csak kedd van.
Sebaj a jobb játékokon nincs ez a sz..ság😊
Thx!
★ 汤姆 李
Ez nem a multi részére vonatkozik?
★ 汤姆 李
a lovesnek nincs sulya.. a cod 4 ben latni hogy meglosz valakit itt meg lovod az ellent es moccanas nelkul benyel 8-10 golyot..........
hang budos.. DolbyDigitallban jatszom es legtobbszor terhangzasban jon a beszed de van egy fajta beszelgetes amikor tokmindegy merre fordulsz a haverjaid beszedje csak centerbol jon...
meg zaj forrasnak hatat forditottam es ha eleg kozel mentem hozza ( hattal) akkor a hang elolrol jott... lol...
a demo palya elott betoltes kozepette bejon a csako hangja akadozva.. vattafak????????
fegyverek, tarak neha a levegoben csungenek...
meg egy csomo ilyen hulyeseg... ugy erzem mintha valami beta verzio lenne meg nekem!
a lovoldozos resze azert komolyabb mint a timeshiftben levo lovoldozes... de csak addig amig meg nem jon az elso szorny.. utanna valahogy elvesztette a varazst a dolog.... lehet csak embereket szeretek gyilkolaszni?????????? 😄
ja es szvsz a demo jobban nezett ki.. emlekszem hogy a tablan is folyt az eso. halal kiralyul nezett ki.. hat a full jatekban ez sincs benne.. masra nem emlexem de ez azonal feltunt.
amugy jol nez ki a jatek.. unreal engine.. de az arnyek borzalmas.. pixeles mint allat.
ocsem nezte ahogy jatszom... gondoltam elmegyek enni.. lementettem.. ocsem meg is jegyezte hogy en mindig uj mentest csinalok? sosem mentem el regebbi mentesre az ujat? mondtam neki hogy engem nem zaklat en ujat csinalok mindig.. erre most visszaulok a gep ele es sehol sincs a mentesem.............. persze mikor betoltottem ugy voltam vele hogy jo.. ez kb ket ora jatekido amit elbaszhatok ujra a semmivel.. hat nem fogom megtenni... kurvara nem egy nagy durranas a jatek hogy ket orat szarakodjak vele..
★ 汤姆 李
El sem indul.
★ 汤姆 李
Irjátok le szájbarágósan, hogy kell reggelni. 3 napja sz*pok vele és elegem van... Megvan a netkapcsolat-->felcsatlakozok xbox live-ra--> nevet megadom(e-mail nélkül és elfogadja)-->
(Tudom, hogy angol kell... 3 napja próbálgatok minden félét faq-ról faq-ra járok, de semmi légyszives valaki segitsen kitölteni.)
Bank kártyaszám:
Név:
Telefonszám:
Posta szám(Irányitószám):
találtam egy csomot
itt
meg itt
Ezeken kivül 10-20 0870-es számmal próbálkoztam...
Elõre is kösz a segitséget.
Használja valaki a cdcovers.cc-t borító és cd kép letöltésre? A következõ lenne a problémám. Bejön az oldal rákeresek a játékcímére, és amikor nyitná meg a képet egyszerûen nem jelenik meg. Se az IE se a Firefox nem jeleníti meg a képeket. Mi lehet a gáz? Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ezért én még normalon is csak ritkábban játszom, ugyis van annyi game, h a felét sem tudom negyedéig kijátszani 😊 pláne konzolon FPS, az majd mindig easy, kicsit még mindig bénázok a kontrollerrel, bár nem minden játékban, de soxor nem merem bevállalni a komolyabb fokozatot, mert hátha jön egy BOSS ... 😊
csocso: nekem timeshift bejön, cod4 is, de ha a tv elé ülök, egyelõre a timeshift elé teszem - nem annyira tucathent, mint a cod, ahol számolatlanul irtod az ellent 😊 talán nem annyira pörgõs, ill. ez az idömegállitos/visszapörgetõs dolog is jo ötlet... persze, nem zavarna, ha félorán belül végigtolnám és kezdhetném a COD-ot 😄
Forza.
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409