176876
banner
  • DanielT
    Nem lesz fullscreen, mert most egy torz, nyújtott képet nézel. Állítsd be ahogy Arty mondta, akkor lesz mérethelyes a kijelződhöz.
  • mrmilan
    Egy oldalon néztem ki ezt az 1280x720-as felbontást, ezt ajánlotta az illető 19"-es wide monitorhoz, "box" üzemmódban :). Nem gondoltam, hogy feljebb is lehet menni ezzel az értékkel. Bocs a hülye kérdésért, de fullscreen lesz akkor is, ugye? Üdv.
  • mrmilan
    Úgy is menni fognak a játékok mint atom???
  • arty
    Dashboard átállit 1440x900-ra és áll tovább esik.
  • mrmilan
    Végre megjött a HD VGA kábelem a boxhoz. Azért van némi különbség az 50HZ-es (640x480) CRT TV-hez képest, mert miután rákötöttem a 19"-es wide ASUS-ra (1280x720) majdnem leesett az állam. Azt hiszem, amíg nem lesz megfelelő LCD vagy PLAZMA tv-m addig csak monitoron fogom nyomni.
  • arty
    nincs 720p dvd-film. 720p MKV vagy WMV szokott létezni ...

de dual layert mindenféle szutyok wmv-re pazarolni pedig hülyeség, ahoz drága a korong, MKV-t pedig nem játszik le a gép. ha hd-t akarsz nézni, kösd a pécét a megjelenítődre ;)
  • EasyLife
    Valaki feltudna most jönni játszani az army of two val? csak egyszer végig nyomni a demot. :) mindig kilép akivel játszanék...
  • DöflingR
    jap, sajnos nem olvassa :'(
  • deep
    mkv kiterjesztésű? Akkor ne is próbálkozz.
  • EasyLife
    sztem simán írd ki, box sima adat lemezként ismeri fel akkor letudja játszani a tartalmát ehez nem kell layerbreaket állítani.
  • Slayer256
    Szevasztok!

Ki szeretnék írni egy dvd filmet(720p). A box ugyanúgy viszi ha DL lemezre írom? Layerbreak-et meg nem kell beállítani mint a játékoknál? Vagy hogy van ez?
  • trogerzsiger
    Huh ha kiprobálonád azt megköszönném :-)
  • Amse
    lövéS gombbal, ha közel vagy hozzá és nem célzol.
  • tyrant71
    szerintem nem müködik a GH-val, de majd kipróbálom
    nem véletlenül vezetékes a GH mikrofon
    az lenne az 5. wireless cucc, amit már nem kezel a box
    2 gitár, dob, kontroller
    a mikrofonon nincsenek gombok, hogy navigálj a menüben, mindenképp kell a kontroller hozzá

• EasyLife
    az :D
    előszőr nyomtam :P
    ott akadtunk el hogy egy doboz hoz kellett slide olnunk ott mindig átugrottunk aztán megunta és elkezdett engem ölni aztán kiléptem. (hozzzá teszem ő se tudta mit kell csinálni)
  • arty
    tutorial? ;)
  • EasyLife
    army of twoban hogy lehet taslit adni?
    demoval játszottam és a játékos társam már szinte agyon gyepált én meg csak kezet fogni tudtam vele...
  • Apus
    poén, hogy ugyanitt az army of two mindkét verziója egy árban van :)(3745Ft)
  • trogerzsiger
    Spec én 2006 februári gépet vettem :D nem flasheltet, de bírja..
  • tesó07
    Én használtat nem vennék a helyedben,de ha veszel akkor sztem 2008-as gépet mindenképp,a flashelt gépre meg ugyanúgy feltudod rakni az új dash-t,csak a live már nem biztos hogy működni fog.
  • Anubys
    Kérdéseim volnának, ha szeretnék venni használtan 360-at, mire kell figyeljek?
    A régi széria gázos-e annyira, hogy inkább ne is törődjek vele, akkor sem, ha olcsón adják?
    Ha flash-elt a gép, tudom-e update-elni a dashboard-ot, hogy vincsire tudjam pakolni a játékokat, vagy alapból az új dashboard-os legyen, ha ilyet akarok?

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Tobacco
    köszi. akkor 3000 párszáz forintért benevezek egyre.
  • Lateralus
    Nem, kettő.
    Mert egy BO Paradise és egy BO Paradise Classics.
    Az már kettő, csak ugyanaz :)
  • sapkafej
    egy játék
  • Lateralus
    A Classic más borítóval és füzettel jelenik meg és talán a korong nyomása is más.
    Csontra ugyanaz a két játék.
  • Tobacco
    mia különbség a Burnout Paradise XBox 360
    és a Burnout Paradise Classic XBox 360 közt mert árban majdnem 11 ezer forint?

???
  • Grizzly4x4
    szerintem lehet hogy még GH -val működik de nem biztos nekem az nincs meg. Én a mikrofonokat leginkább főleg a pc-mmel hoznám össze mert ott jobb karaoke programom van mint a lips, mármint a lips is jó csak ugye az full angol.
  • Apus
    :D:D:D:D:D:D:D
  • trogerzsiger
    jajj bakker leesett vazze :D Xboxos játékokra gondoltam.. :D
  • DöflingR
    LOLD:D:D:D:D:D
  • trogerzsiger
    miva?:D
  • deep
    Jah, jók még a "Stick it to your ass" címűhöz is:DDDD
  • trogerzsiger
    Hallod ezek a mikrofonok jók más játékokhoz is?
  • Grizzly4x4
    nekem is megvan de nagyon nem vágtam töle magam hanyatt egyedül a mikrofonok jók de normális hangcucc nélkül alig adja vissza a hangodat
  • trogerzsiger
    Gyerekek kurva a jó a lips :D
  • tojas1
    Hali!!

Sajna a Bad Company nincs leárazva.Az EA elbaszta.
    Ma voltam kettő 576-ban és ott mondták.
    Majd csak márciustól lesz olcsóbb,akkor teszik bele a "classic" sorozatokba.
  • Grizzly4x4
    Army of two nem rossz coop-ban. Mondjuk nem egy Gears of war de ebbe legalább most a változatosság végett katonákat kell halomra lőni nem a sáskákat :) Haverral Live-on nem unalmas de egyébként singlebe megunhato
  • Apus
    óhoppá. köszi, hogy beírtad, akkor nem is megyek el. bár az Army of Two lehet, hogy kellene.
  • laslandes
    Én ezt a választ kaptam a megrendelésre:

Üdv!
    Nem kaptuk meg ezt a címet.
    Az EA mai értesítése szerint a BBC-t kivette az akcióból.

( már Mi is kivettük)
    Elnézést kérünk!
  • aricsi
    Burnout Revenge-et haverom adja szal mind1,neki nincs boxa csak nyerte a gamet. A Darkness demoját próbáltam,a temetős részen volt kicsit fura,mert ha egy bizonyos ponton áthaladtál nézelődésnél akkor belassult,kicsit bugos,de máshol jó,sztem ezt patchben javították.(belevok habarodva a gamebe nem tehetek róla:)) CoD3-ról viszont még sose hallottam hogy lemegy a frame-je,ezt nehezen hiszem el. Csak a ps3 verziónál szar. Más fórumokon se írnak ilyenről,meg nagy felbontású gameplay videókon is érezhető lenne sztem,de nem vettem észre.Pont ez az előnye a box verziónak cod3-ban,a stabil fps,ezt olvasom minden reviewban.Kár hogy nincs demo.