176892

-
kjozsef056 #176892 Hidegen hagy ki mit gondol. Ha nekik így olcsóbb és gyorsabb csinálni valamit felőlem mehet.
Egy dolgot tegyen meg és lábai előtt fog heverni a fél világ. Mind MS játékba toljanak AI nyelvet ( ha már emberi erőforrást nem akarnak rááldozni) -
Az is beszédes, hogy az első szavuk az volt a kinevezéskor, hogy "de nem lesz tele minden AI szeméttel"... Hát persze. A helyzet az, hogy minden tele lesz AI szeméttel és egy percig ne gondoljuk, hogy a sonynál nem ez lesz. -
kjozsef056 #176890 Phil Spencer Retiring, Sarah Bond Out, Matt Booty Promoted as Microsoft AI Exec Asha Sharma Named New Xbox Boss -
Itt van pár:
egyik oldal és g2a a másik oldal -
kjozsef056 #176888 Mivel "szürke" pc-set még sose láttam így nincs mással összevetési alap
-
De még ezzel a logikával is hülyeség a hasonlatod, mert amíg az ultimate-nél a szürkezónás key boltos árakat veszed, addig a pc game pass-nél maradsz a MS hivatalos árainál.
Nem, almát almához, körtét körtéhez.
És végül, ahogy már sokan leírták itt: amikor árakról beszélünk, akkor a MS hivatalos árairól beszélünk. Nem a kibulizott árakról. Hanem a hivatalos árakról. Mert a MS azon az áron kínálja neked, ebből tudsz levonni következtetést az értékére. Amiről beszéltem is. -
kjozsef056 #176886 Az a hivatalos ár amihez hivatalosan bárki hozzájut. Mivel a MS-tól szerzik ezeket totál legit. . kész . pont.
Ez olyan mint a hülye emberek akik a coopban vásárolnak ami a létező legdrágább az országban miközben 200 méterre van a sokkal olcsóbb lidl... erre mondják a hülyeség ellen nincs orvosság :)
Warez meg ponz ezért halott mert fillérekért hozzájut az ember mindenhez EREDETIBEN -
Az ncore-on meg fent van minden játék, ami pc game pass-on plusz még ezer más szóval, akkor 0 ft-ért is meg lehet ugyanazt venni és még többet is. Igen, az illegális, a te példáid meg szürkezónásak. Wow.
Szerintem, ha árakról beszélünk, akkor a hivatalos árakról beszéljünk. Ultimate 10 890, PC 5 990. -
kjozsef056 #176884 Hatalmas érték pl hogy pc-n is használhatod az ultimate-et pc-set meg nem xboxon... Eleve aki home-ol valakivel sokkal jobban járnak... Egyébként pc-s 5990ft ultimate pedig 6100ft/hóért vehető jelenleg
-
Mármint kicsit drágább csak az ultimate ... ha szürkén veszed és nem hivatalosan. De akkor is drágább, aztán hol a value? Én azt hiányolom leginkább. Mikor jön az első first party AAA zero day játék? Májusban? Első négy hónapban közel nulla értéke van az ultimate-nek az alacsonyabb csomagokhoz képest. Most pl ez a college football képviseli ezt a hatalmas értéket ... wow. -
kjozsef056 #176882 Nincs különbség árban kicsit olcsóbb az ultimate így nem kell sokat agyalni továbbra sem... tudom tudom neked csak a legdrágább verzió létezik az ultimateből :) -
Hehe. Nem bántásból, de akkor Ultimate exkluzív tartalom az egyedül az ... EA College Football ? :DDD Minden más PC game pass vagy premium legalább.
A következő generációban nem veszek box konzolt és megyek át PC game passra. Ez így elég egyértelmű, hogy a MS sem akarja, hogy ultimate előfizető legyen valaki, akkor meg én minek eröltessem? -
kjozsef056 #176880 Game pass február wave 2
Death Howl — February 19 (Cloud, Xbox Series X/S, Handheld, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
EA Sports College Football 26 — February 19 (Cloud and Xbox Series X/S) – Game Pass Ultimate
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition — February 19 (Cloud and Console) – Game Pass Ultimate, Premium
TCG Card Shop Simulator (Game Preview) — February 24 (Cloud, Xbox Series X/S, Handheld, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
Dice A Million — February 25 (PC) Game Pass Ultimate, PC Game Pass
Towerborne (Full Game Release) — February 26 (Console, Handheld, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
Final Fantasy 3 — March 3 (Cloud, Xbox Series X/S, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
Kingdom Come: Deliverance 2 — March 3 (Cloud, Xbox Series X/S, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass -
Megvettem újan még azt is. Az 1 most jött, de mondjuk az azért, mert kapott nexgen upgrade-et konzolra. -
kjozsef056 #176878 Egy kis szösszenet okán mennek a találgatások, hogy hamarsan bekerül majd a GP-ba a Kingdom Come: Deliverance II (mondjuk engem sajnos nem érint mert nem tudok velük játszani) -
kjozsef056 #176877 Szépen megemlték az izlandi árakat..gondolom a félg világ ott rendelte elő... Premiumra rádobtak 10K-t így már 46K -
Hát, nem volt shadowdrop Fallout remake ... -
kjozsef056 #176875 Game Pass Február Wave 1
Ezek sose hagynak nyugodni.. királyság :) -
Ja, úgy gondoltam, hogy amerikai 3-án, az nálunk már 4-e hajnal lesz. -
Nálunk holnap lesz a következő rész a fallout sorozatból. -
Hát most lenne rá jó alkalom: a Fallout S2 finale ma van, óriási a hype a sorozat körül. Már egy hét múlva sem lesz ekkora a hype. Ez most tökéletes alkalom lenne és rendesen megtolná a bevételeket / előfizetéseket GPU-ra. -
. -
Oblivionnál sem volt semmi látható szervezkedés. Suttogások,leakek voltak, hogy shadowdrop lesz,sokan nem hitték el, aztán tényleg az lett. Reménykedem. Mondjuk ráér, mert most Nioh 3 aztán meg Resi9, Crimson Desert, szóval van mivel játszani. Valószínűleg amúgy is csak a nosztalgia miatt kipróbálnám pár órára, aztán annyi, mint Oblinál :) -
Nem tudni, mi lesz és milyen lesz, ha lesz egyáltalán. Ha tippelnem kéne, akkor kottára olyan lesz, mint az Oblivion remake, adná is magát a dolog ugye.
Azt azért nehezen elképzelhetőnek tartom, hogy ma jönne ki. Tuti rászervezne valamit a MS vagy a Bethesda, ha így lenne ... -
Még egy nap van hátra a visszaszámlálóból, szóval ez február 4 lesz. -
Reméljük! -
Én bízom benne, hogy igaz,mert szerettem mindkettőt, bár sokakkal ellentétben nekem a 3 jobban tetszett. Már csak az érdekel, hogy ugyanolyan ráncfelvarrást kap, mint az Oblivion, eredeti engine főlé az unreal 5, vagy csak sima remaster 4k meg 60 fps? -
Na, tippek egy Fallout 3 - FNV remaster shadowdropra? Az volt a pletyka, hogy a sorozat második évadának zárására időzítik ezt. Ez holnap lesz, 3-án. -
Zóanagyvarázsló #176864 És ez bevétel, az emelés mellett, tehát az előfizetők száma jobban csökkent, miközben már a radiátor és a mézeskalács is Xbox. Ez így még kevésbé hangzik jól. -
kjozsef056 #176863 Itt mivel 3-an irogatunk nem erről beszélek... a sírás az netszerte volt,vergődött rajtam kivül kb mindenki. Azt látom kemény 5% = divatvergődés volt ez is -
Már az se jó hír egyébként, hogy nem növekedtek, csak szólok. Az 5%-os visszaesés az kb tragédia ezen a piacon. -
Sírásról szó se volt, egyszerűen jeleztük, hogy csökken és csökkeni fog, te jöttél a tényekkel és valóban jöttek a tények és -5% az csökkenés.
Még akkor is csökkenés, ha messziről hunyorogva úgy látszik, hogy annyira kicsi a csökkenés, hogy az szinte már növekedés is lehetne, de nem az. Csökkenés. És ez nem öröm. -
kjozsef056 #176860 Bár tévedtem és nem nőtt,de ennyit a rinyagépekről hogy mindenki sírdogál... 5% sírjatok még kicsit hátha megérzi a ms :) -
. -
-5% a bevétel változás a tények alapján a gamepass előfizetésekből. -
A GoW nem ilyen, az egy cover based shooter. Sőt, az A cover based shooter, lényegében ők csinálták ezt a genre-t. Jön új Gears egyébként, az E-day. MS nem ilyeneket csinált, de másban meg jó volt nagyon: a legjobb konzol fps-franchise-t csinálták a Haloval pl, de a Mass Effect is xbox exkluzív volt az elején még.
De én arra gondolok, hogy talán nem akkora baj, ha nincs sok ilyen sony-féle 3rd person akciójáték, mint a spiderman vagy mint kb minden más, amit kiadnak. Ghost of izék, minden a Naughty Dogtól stb. Ezekből ennyi pont elég is. -
kjozsef056 #176856 "A 3rd person action adventure játékot, ami a tipikus sony játék lett az évtizedek alatt." Hát valakinek muszáj ha már más nem igen képes alkotni.. MS-tól mi is van ilyen? Ja semmi. A csoffadt gears of war max de az már régen is csak egy átlagos cucc volt. -
De ma még a cloud nem annyira jó. Vagy a felbontás gatya, ahogy a kommenttárs mondta (1080p) vagy a teljesítmény nem jó (30 fps), vagy mindkettő. Ma is opció, de ma még nem annyira vonzó opció. Meg nem is minden játék érhető el felhőben még MS-nál sem. Ez változni, fejlődni fog, ahogy pár évvel ezelőtt konkrétan használhatatlan volt a felhős játék, ma meg már nem az. Türelem, itt lesz majd nagy áttörés igen rövid időn belül.
A Spidermannél félreértettél. Nem az a bajom, ohogy a játékmenet unalmas, ezt nem is tudom, mert nem játszottam vele (megvan pedig PS5-ön, de családban a gyerekek játszanak vele, nem én), hanem ezt a stílust értem alatta. A 3rd person action adventure játékot, ami a tipikus sony játék lett az évtizedek alatt. Ez mára kicsit uncsi lett. -
kjozsef056 #176854 A cloud most is opció mégis a béke segge alatt van a használati aránya. Pedig ugy csak net kell + kontroller.
"Spiderman? Hát ... Nem tudom. Nekem ezek az egykaptafára készülő 3rd person action-adventure ps játékok eléggé unalmasak lettek az évtizedek alatt" Nem igen tudnak 20 + órás BÁRMIT csinálni amibe ne lenne rengeteg egy kaptafa ismétlés és válna nem unalmassá. Pókember se azért "über" mert oscar díjas a story hanem mert látod a beleölt minőséget pl ilyen a MS-nál a MS Flight Sim ami munka abban van beszarás. Cska kár hogy más studiójuk ilyet nem tud.
Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2026.01.27. 09:14:58 -
Azért nem gondolom, hogy tökmindegy lenne az ár. 750 ezerért nem fogják annyian megvenni a gépet, mint 250 ezerért mondjuk. Már a 250 is sok sokaknak. És a lényeg mindig az, hogy van-e más opció és lesz: a cloud. Igen, az nvidia most csak gépet ad, játékot nem. Ez is változhat még, esetleg összeállhat a MS-tal vagy a Sonyval is még. A piac át fog alakulni a közeljövőben.
Spiderman? Hát ... Nem tudom. Nekem ezek az egykaptafára készülő 3rd person action-adventure ps játékok eléggé unalmasak lettek az évtizedek alatt.