176522

-
robicarlos6 #176360 Közeleg a next-gen Chernobylite -
robicarlos6 #176359 MADiSON: a konzolokon is lecsap a belső nézetes pszichológiai horror
Steam oldal
-
Ejjj ez durva lesz!!!
-
robicarlos6 #176357 GWG Február:
"Február 1-28. között a Broken Sword 5: The Serpent's Curse-ben kezdhetünk nyomozásba George és Nico oldalán, míg február 16. és március 15. között a tavaly megjelent Aerial_Knight's Never Yieldben száguldhatunk ütős dallamokra. A visszafelé kompatibilis játékok között február 1-15 között a Hydrophobiát találjuk, míg február 16-28. között a Band of Bugst." -
robicarlos6 #176356 https://www.morrohun.hu/hirek/2019/12/skyrim-magyaritas-konzolra/
Ezt használja valaki? Működik még? Ha igen hogyan tudom a Series X-en magyarrá varázsolni a játékot?
Ha a mostani Anniversary Editionra akarom felrakni akkor is működik csak az új dolgok angolok maradnak? -
Én anno csomagponton adtam le, és oda is kértem vissza.
Meg kell nézni, hogy melyik futárszolgálat intézi a kézbesítést (anno nekem a UPS volt), és a honlapjukon általában lehet módosítani a kézbesítést.
Amúgy meg tök random szokott lenni, írnak egy sms-t hogy holnap viszik 8-17:00 között. -
robicarlos6 #176354 Na már van címke és ki is van nyomtatva öntapadós lapra.. Holnap felhívom a futárt és hétfő keddre ide rendelem.
Fain karácsonyi csomagba megkapják 5 kilo havanna barnával egyetemben
Aki intézett már ilyet: Visszaútnál majd hívnak hogy melyik nap lenne nekem jó vagy egyszercsak itt lesz random? Mert nem igen vagyunk itthon a munka miatt. -
Szerintem ott a supportos nem volt a helyzet magaslatán.
Ez manapság már általában a default állapot bármiről is legyen szó :D
Én volt, hogy már mondtam nekik (nem az ms-nél, hanem teljesen más cégnél), hogy kapcsoljanak valakit aki érti is, hogy miről beszélek, aztán a másik kollega érdekes módon pikk-pakk megoldotta a problémát. -
robicarlos6 #176352 Jó ez a ms rendszere... végre visszahívtak 20 percet beszélgettem az ügyintéző hölggyel és kb fogalmam sincs mi a bánat van...
Mondom mi a gondom. Nincs címkém.
Kérdi mit akarok szervizelni. Mondom xbox kontrollert.. Az jó mert nekik a rendszerben win 10 adaptert jelez ami nem xbox kontroller... majd pötyög valami és mondja.. akkor ezt a carbon black kontrollert akarja??? Hát eddig is az volt a leadva..hirtelen mégis az lett... Aztán mondja nincs email cím a fiókhoz rendelve.. Mondom mivan?? Akkor eddig hogyhogy küldték az email hogy elindult a rendelés meg nincs címke ?? Totál káosz van.... Törölte és elvileg létrehozott egy új szerízelést megint.. Most várom a csodát hogy végre hátha meg fog érkezni az email róla... -
Simán tudok rá indítani úgy is, hogy már lejárt.
Egyébként ilyenkor nem feltétlen az MS a ludas, ugyanis a UPS (vagy mittudomén melyik futárszolgálat) API-jával generáltatja le az oldal a shipping labelt, és valószínűleg az hasal el.
Írj a supportnak, azok majd megoldják. -
robicarlos6 #176350 Egy év a garancia. Ha nem volna rá hogy tudnék rá szerinted ticketet indítani? 02.28án jár le az 1 év
Igen Crysis 4et olvastam. Végre. Sose tudnak titkot tartani mindig kiszívárog minden. Remélem emiatt előrébb kerül a hivatalos bejelentés majd
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.26. 13:20:09 -
Crysis 4? -
Ez még az eredeti kontrollered amit a Series X-hez kaptál? Mikor vetted? Csak mert ezekre fél év a garancia, és ha az letelt, akkor szerintem nem is fog neked labelt generálni, mert nem vagy jogosult a garira. Ha még nem telt le, akkor a supporttal kell beszélni, hogy nem generál labelt a website.
Az enyém pl már júliusban lejárt:
-
robicarlos6 #176347 Sose lesz gariztatva ez a fos. Nem képes a rendszer címkét küldeni. Az elsőt szervíz rendelést töröltem. Most a másodiknál már emailben is írták hogy a címkét külön emailben elküldték + egy digitálisat is a ms fiókomba.. Egyik sincs sehol..
Ez a színvonal valahol a pcs game passal egyenértékű az is ilyen retek szar mindig van valami baja.. Kibaszom a faszba azt veszek egy újat inkább -
robicarlos6 #176346 Xbox Game Pass Games February 2022
Dreamscaper - February 3
Besiege Console - February 10 -
robicarlos6 #176345 Konzolokra és PC-re is megjelenik a Little Orpheus
"A jó hír az, hogy az Apple-exkluzivitás hamarosan véget ér, és a platformer PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is megjelenik: erre egészen pontosan március 1-jén kerül sor. Az átiratok feljavított textúrákat és animációkat hoznak magukkal." -
Skyrim ae külön 11.400 Ft. :) Ennyire lehúzza az értékét a fallout4? :) -
Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle 1600 Ft lett. :D -
robicarlos6 #176342 Dying Light 2 - ingyenes lesz a next-gen frissítés
Ezen az oldalon ha a problémámmal kapcsolatban visszahívást kérek akkor magyarul fognak felhívni?
https://support.xbox.com/hu-HU/contact-us/
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.24. 21:55:09 -
robicarlos6 #176341 Ej bazz ez a MS ügyfélszolgálat pont akkor fossa össze magát mikor az ember ügyet intézne...nem kaptam levélcímként amit ki kéne nyomtatni és a support nem elérhető... -
robicarlos6 #176340 Odáig még nem jutottam el. Még előbb dobozt kell szereznem a feladáshoz -
Azt szerintem már akkor le kell írnod, mikor kattintgatod össze a hibajegyet az MS oldalán. -
robicarlos6 #176338 Engem nem az érdekel hogy mit csinálnak majd vele, hanem hogy nekem le kell-e írnom hogy mi a hibája? Mert az gondolom meggyorsítaná a folyamatot hogy ne kelljen fullra átnézni... -
Nemtudom, hogy zajlik náluk a process.
Egészen biztos, hogy levan dokumentálva, hogy mi ment tönkre, mit csináltak rajta stb. de szerintem ezt nem (feltétlen) kötik az orrodra.
Szerintem annyi driftelős, trigger ragadós stb kontit kapnak vissza, hogy gyakorlatilag 10sec alatt csekkolják, hogy tényleg szar-e, és ha igen akkor már postázzák is a refurbished darabot, a kontid meg megy a repair teamnek javításra. De persze az is lehet, hogy csekkolás után megy a repair teamnek, és miután azok megjavították küldik vissza.
Tényleg nemtudom. Úgy lehetne lecsekkolni, hogy mielőtt kiküldöd valahogy megjelölöd, hogy tuti betudd azonosítani, hogy azt küldted ki, és ha azt kapod vissza akkor nyilván javították, ha meg nem akkor meg egy felújítottat küldtek.
Egyetlen egyszer gariztattam a One-X-emet, aminek 99%, hogy HDD problémája volt, de ők annyit írtak vissza, hogy leresetelték a gépet gyári beállításokra.
Gondolom ez csak valami bullshit volt, mert mielőtt kiküldtem lereseteltem én vagy 3-4 alkalommal, habár azt eltudom képzelni, hogy ennek is vannak szintjei.
Mindenesetre az eredetileg kiküldött gépet kaptam vissza, és azóta semmi baja. Szerintem simán kicserélték benne a HDD-t, de ezt sajnos nem tudhattam megnézni, mert ugye akkor még élt a garancia és nem bonthattam fel.
-
robicarlos6 #176336 Egyébként a hiba okát nem kell nekik valami papírra beleírni és a dobozba rakni? Vagy nekik tökmindegy cseredabot adnak azt kész? -
Én úgy tudom, hogy refurbishedet kapsz (szóval nem teljesen újat, hanem felújítottat), és a garancia nem újul meg.
De ezt ne vedd készpénznek mert sosem gariztattam kontrollert. -
robicarlos6 #176334 Lehet hülye kérdés lesz...
Ha teszem azt a kontrollert nem javítják hanem adnak egy teljesen újat akkor az 1 év garancia " újraindul" arra? -
Ja neten néztem lehet csak ott nem listázza. -
Egészen biztos, hogy forgalmaznak, maximum a webshopban nincsen.
Az elmúlt 2 hétben vagy 4-5x voltam különböző Media Marktokban és helyfüggően szokott lenni fekete, fehér, kék, piros, elite2. -
Most néztem télleg nincs, de hogy miért azt nem tudom. -
robicarlos6 #176330 Most én vagyok a vak vagy a mediamarktban tényleg nem forgalmaznak Series X kontrollereket? -
robicarlos6 #176329 Mondjuk néztem ennél is rengeteg a multis acsi ami már nem él így nem is kell.. Ezekből igazán jöhetne egy Cryis szerű only single remake. -
Amúgy gond nélkül megtudtam venni brit storeban magyar kártyával. Ez régen tuti nem működött. -
FEAR 2 multiplayer boosting... de szép is volt beletolni azt a 100+ órát... :'D -
Valami gáz van azzal a játékkal idehaza.
Ittvannak a különböző store linkek:
Brit - 6.4 GBP
US - 5 USD
Magyar
20 USD-ről, illetve 16 GBP-ről van leárazva 5USD illetve 6.4 GBP-re.
Ezek alapján az alap ára 6000-7000 HUF között lehet, most az akcióban meg 1500-3500 közötti ár valószínű -
robicarlos6 #176325 Közben látom a Conan megint akciós és most végre sikerült is megvennem 750ftért (3 hónapig csak csapvíz lesz..)
FEAR 2-t hogy lehetne megvenni? Vagy ez is buzi régiókorlátos? Mert látom az is - 60% de mennyiből mennyi? A store nekem árat sem ír ahogy a fear 1 sem
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.18. 18:35:09 -
robicarlos6 #176324 És akkor lassan lehet vége is lesz majd a filléres havi game passoknak meg átváltásoknak.. Benne van ez is a pakliban -
Ez egyébként jó hír minden game pass tulajnak. Lassan el lehet felejteni a játékvásárlást, ami nem akkora baj. -
-
Random kedd.
Akkor úgy fest sem a TES VI-ot, sem a Diablo 4-et nem szükséges majd megvennem.