10948
color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE
color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE
WAREZ = azonnali BAN!
-
#612 Az aranydobozos a limited, amiben benne van az OoT is. -
#611 Én modemnek néztem. -
#610 Jóvanna, aszittem először, hogy a PC-re van kötve a kontroller, a fekete doboz meg vmi jelátalakító, vagy mi a tököm... osztán jobb n megnéztem a cumót. -
#609 Dejószemedvanecsém! -
#608 És ha jól látom, egy fekete Wii-re van rádugva a kontroller... -
#607 ez a zelda milyen kiadás lehet hogy aranydobozos? -
#606 Mekkora FAKEEEE!!! :D -
#605 naneeeeeeeeeeeeee -
#604 -
#603 az utcso mondat LOAL:D -
#602 Küldetés teljesítve ;-) -
turho #601 Úgy legyen. De követelem az ötöst is :D főlek hogy a 4 GC-n alázott jobban. PC-st meg le...om, mert azé se :) -
Zenty #600 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18043
Lesz exkluzivba,de sokat nemtudni rola csak ,hogy fullra wii kontrollerét kifogja használni meg ,hogy szép grafja lesz :) -
#599 Ez lenne az új küldetésem? ^^ -
#598 Nem vagy semmi. :)))) -
turho #597 Wiileményem szerint is :) -
#596 Bowser elvitte, de nem ebben a kastelyban van, hajrá MArio szedd ossze az elveszett kommenteket:)
-
#595 Hé, hová tűntek az üzenetek? :-S -
turho #594 Az, hogy vennem kell mindenképpen valamelyiket mert Resident-kedvelő vónék... -
#593 X360-PS3 eddig. Ki tudja mi lesz a vége:) -
turho #592 Igen, klassz. De tökönszúrom magam ha nem úgy lesz. Nekem ebben van minden reményem....Jelenleg csak x360 a tuti? -
#591 Lesz rá excusive Resident:)Apropo láttátok milyen szép resi5 bannert csináltam?:D -
#590 Telefonos kisasszony volt:) -
#589 Hát nem tudom, lehet hogy pléjsztésön felmérés. De maga a tény, hogy magyarországon sok pénzt ölni abba, hogy felhívni soksok embert és megkérdezni hogy min, mivel, mennyit, hogyan játszik...Érdekes na:)Élveztem:)
Persze a csajnak fogalma nem volt miről beszél:) Mondjuk az teteszett neki, amikor az elején megkérdezte, hogy milyen gépem van otthon.Erre mondtam, hogy nyugodtan pipálja be az összeset:) -
turho #588 Nem volt egy zöld X a blúzán? :)) -
turho #587 Az viszont botrány. Követelem hogy a Wii ismételje meg a GC ámokfutását a Resident Evil szériával. Mert csak :) -
#586 Nem hát, a szkennen csak az veheto ki jol, tud ez a wiii bámmeg:)
Arra celzol hogy esetleg a nincsendo kutattta a koz véleményét?:)
Nem hinnem hogy pont itt.
S a PS3 evidensebb hogy meghatarozo itthon mint a wiiijj, de legyen igazad. -
#585 Nem lesz Wiire Resi5 a jelenlegi allas szerint.
A tapok energiaigenye engem meg nem hat meg:) -
turho #584 PS3-nál se ha 200 w-os lesz a teljesítményfelvétele :DDD (gecccy off).
Resident 5 szerintetek lesz Wii-re? -
#583 Szerintem úgy overall nem lesz panasz:D
BTW ma 15 percen keresztül válaszolgattam egy közvéleménykutató picsa kérdéseire, főként a nextgen konzolokkal kapcsolatban. Hihetetlen, hogy ebben az országban ilyen felmérés készül. A végén rákérdeztem, hogy ugyan melyik cégnek készítik a felmérést, de nem árulta el:( Annyit mondott, hogy a jövő nextgen játékait fogja befolyásolni:) -
#582 füstre nem lesz panasz:D -
#581 Butítja? nemértem... -
vegytek #580
COD 3 Wii-re -
#579 a sony már most butitja a csucs gépét, és amire megjelenik adigra mennyi mindent kell még butitania?
még jó hogy a nintendonál olyan emberek vannak akik értenek a konzól készitéshez. -
Zenty #578 Eddig még nincs biztos ár se megjelenés ,csak annyi hogy 250 allati lesz és november vagy decemberbe jön talán!
De egyes pletkyák szerint oktoberbe is lehett megjelenik,mert gamespoton azthiszem már elörendelést lehet felvenni wii gamekre és ott oktoberi megjelenés van a jatékra!
press.nintendo.com
Ha majd itt mondják az árat meg a megjelenést az lesz a hivatalos :D -
#577 De hivatalosat kérunk varunk majd:) -
#576 Most olvastam a www.vidaextra.com honlapon, hogy nov. 23. az EU megjelenés -
#575 lehet jah, ha nagyon szeretnétek Wiiiccelődni évvégén:) -
#574 Tegnap hirdette meg az olcsó konzol game topicban, úgyhogy lehet. -
#573 Előrendelni lehet-e? =)