10948
color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE
color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE
WAREZ = azonnali BAN!
-
#532 Kivitelezhető simán, miért ne? -
Japeeeeheersze, ahogy azt a mórocska elképzeli. Bár nem is hülyeség annyira, de azért ez már-már túlzás... -
#530 Na, persze! :-D -
#529 LOÁL -
#528 Ez nekem elég volt. Én már boldog voltam :-) -
Zenty #527 Hop érdekes ment a link :D -
Zenty #526 Hm nem rossz előre jelzés :D
http://www.576.hu/hir_reszletes.php?id=46327Stat -
#525 ahaaa:D -
#524 Annyira nem követtem figyelemmel, csak annyit tudok, hogy a Nintendo elsöprő sikert aratott. -
Zenty #523 A wii sport-ba ezek vannak még jelenleg ,de szerintem még bövitik majd a végére.
Wii sport
De az elején szerintem nem fognak semmit adni a konzolhoz max valami demo lemezt :) -
#522 Jájj látom követted az E3mat keményen:)
Tennis, Golf, Baseball egyben -
#521 Nem hiszem hogy a sportot alapbol mellé adnák, bár kellemes meglepetés lenne, mondjuk ahogy kinéz, azért pénzt kérni:D -
#520 Mi az a WII sport? -
Inquisitor #519 Én értettem félre akkor. A Bundle pack-ból amiket írtatok azok valószínüleg MIND lesznek, mert voltak a GC-hez is hasonló csomagok. A Wii Sport viszont az alap konzolhoz fog járni ugye. Azt meg nem tudom, hogy az Pilotwings e ami be van építve a Wii Sportba, mert azt hiszem az egy külön franchise ... -
#518 No, de nem ? :-D -
#517 Te jó ég:D -
#516 A pilotwingset igy nevezni, ejnyeeeee:)))
Szerintem eleinte nem lesz pakk, de ha lesz a legvaloszinubb a Prime és Zelda pakkok kivitele, mert ugyebár azok az atombombák, de nem tartok elképzelhetetlennek egy ilyen Wii Sports esetleg mellé Duck Hunt családi mulatozás csomagot sem:) -
Inquisitor #515 "Szerintetek mi lesz az első bundle pak a Wii-hez?"
Nintendo Sport vagy Wii Sport ... amiben a Baseball, Tenisz, Golf játékok (is) vannak, meg van benne egy külsőnézeti műrepűlő(?) program is. -
#514 Szerintem csillagász lesz benne, vagy valami idegen bolygón fog járni. :-D -
#513 I..W iiiiiiiiiii:) -
JiBBeRiSH #512 Megyek oszt hent. -
#511 Türelem Wii-t terem.
Mellesleg elég lassú netem van, nem állok neki több tízmegás videókat letöltögetni, valaki összefoglalná nekem, hogy a Mario Galaxynek mi a lényege? -
Zenty #510 Most már szállingozhatnának az árak meg a megjelenés -
#509 y -
#508 zelda vagy metroid esetleg mario galaxie... -
#507 Szerintetek mi lesz az első bundle pak a Wii-hez? -
shogun1 #506 -
shogun1 #505 nagyon remélem, hogy verni fog mindent. Én sikervárományosnak tartom és bármennyibe fog kerülni, egy Wii-t a megjelenés napján veszek, végülis a DS nagyon nagy siker a dualscreen-es irányításával, ez még nagy lesz a nunchakuval!!!!!!PS3at mjd 2009ben -
#504 hat a mario galaxie pok foellenseg eleg gagyi... -
#503 Részvétem a lakhelyed miatt:) -
#502 Te, ahol én élek kevesebbért is öltek ám már.... -
Zenty #501 Büntetésböl rá íratjuk a nintendo fekete eladási listájára! (nem kaphat wii-t :D) -
turho #500 WENDETTA!! :DDD -
#499 Látom lavinát inditott amit irtam:D
Idén kijon a Wii nálunk is, nem lesz itten csúszás, csak azzal viccelodtem hogy annyira fogjak vinni, hogy a kedves forumosoknak már nem jut:)
Semmi ilyenről persze szó sincs:D
Bocsánat srácok:) -
#498 Ezt olvastam az 576-on. -
#497 Ha nem jelenik meg idén, akkor csúnya bukás lehet. -
#496 Sok új GC játék? Mivan? -
Zenty #495 Tudom mindig csusznak ,de e3-om mint ha azt mondták volna azért későre hagyták az egész bemutatott is ,hogy sok launch game legyen meg eleget tudjanak gyartani mindenkinek hogy majd egyszere jusson majd..
De hát ha hivatalos bejelentés volt ,hogy csuszik ismét akkor fuck nekik :D
-
#494 Szerintem ez már túlontúl késő. Akkor nem mutatták volna be idén, ha jövő nyárra tervezik a megjelenést, bár az is igaz, hogy sok új GC játékot mutattak be. -
#493 Gyerekek, új kitűzött időpont : 2007 Július 19. - Ezt olvastam az egyik közleményben :S