121242
Football Manager
  • sideris
    Meg mán Loran is:)
  • sideris
    Nyugi,Zakker,nekem a sérültek: Henry,Pires,AshleyCole,Campbell,Hleb,Reyes....mit kezdjek a juvéval így a BLben?
  • cain
    hullámvölgy. ezt nyögöm én is. hazai pályán emberemlékezet óta képtelen vagyok meccset nyerni, de legalább a halit bedaráltam idegenben, rohonczi úti népstadionban...
  • 9csöves9
    A Palermot kaptuk az UEFA kupában

első bajnokin kikaptunk 2-1-re a BEnficatól
  • saviola83
    Nyugi zaki nekem meg 30ezer dollárt adták igazolásra.Ja és pl uccsó meccsemen egy skót kiscsapat ellen 27-5 volt a kapuralövés ide és 2-2 lett az eredmény.Nem baj bízom a fejlődésben még csak most fog kezdődni a bajnokság.
  • zaki
    pénz meg nincs igazolásokra, adtak fél millió fontot a szezon közben, hát kösz szépen bazmeg
  • saviola83
    őt sikerült igazolnom bár sajna csak 2006-ban igazol át hozzám nem értem miért.Szerintem elég jó játékos és nagyon olcsó.Főleg jó egy bredford city számára a 3. osztályba.
  • zaki
    MI A RETKES FASZ VAN?!

ontottam a gólokat eddig, több, mint 3 gólos átlagom volt, erre bazmeg kikapok a palermótol 2-0-ra idegenben, aztán treviso ellen 0-0, inter ellen 2-4, majd megint 0-0 a cagliari ellen otthon tóni is 5 mecc óta nem lőtt gólt, eddig meg minden meccsen lőtt, ráadásul a fél csapat lesérült, qrva jó
  • dalackraul
    és válogatothoz hoz mehetek?
  • cain
    na, vaze, a csehek ledózeroltak mindket idegenben 5-1re... XQ
  • cain
    figyu, írok valamit, ami eddig lejött, aztán majd eldöntöd, hogy berakod-e vagy nem.
  • gabber_saviola
    ok, olyat hozzál össze amivel szerinted sokat tudnál segíteni a többieknek, és köfi
  • cain
    oké, akkor írok egy általános útmutatást az edzésekről, ok?
  • gabber_saviola
    nah így nem rakok be semmit.....leirod ide és én bemásolom (aki hozzátett vmit a faq-hoz az így csinálta)

de az edzőket felesleges, mert másnál nem mindig olyanok
  • cain
    bevágtam egy képet az edzőimről, szerintem az ott felsorolt csókákat nyugodtan beteheted. rögtön meg lehet szerezni őket, eljönnek magyarországra is.
  • cain
    szent loddár vezetésével izlandot agyonvertük hazai pályán 2-0ra. ezzel a csapat második a selejtezősorozatban a luxemburgtól elszenvedett vereség ellenére.
  • gabber_saviola
    én sem viccböl kérdeztem
  • sideris
    hát szerintem igen,sőt mondhatni bőven...és ez most tényleg komoly...:(((
  • gabber_saviola
    felteszem sokadszorra, vkinek van vmi gondolata a Tippek-trükkökhöz a faqban?
  • gabber_saviola
    nem mindig a gém a hibás, Te megtettél mindent hogy nyerjél?
  • sideris
    Ezt a szar egy gémet! hOgy r...adna meg a g..i Blackburnben szopat 4-4-kapuralövéssel,meg 1-0al...
  • cain
    az nem piskóta...
  • cain
    olé, az említett csatárom ismét megsérült, negyedszerre is zsinórban! ilyen csak a maesében van...
  • szanics
    Na hatott a lebaszás, Parma-Roma 0-1.
  • gabber_saviola
    Jesszus Mária
    Luuuuuuuuuuuca Tooooni
  • gabber_saviola
    várunk még :)
  • gabber_saviola
    csoki Sideris és Fájreksz
  • cain
    kezd csalni a gép... kiestem az uefa kupából, 5 kapusomból 4 sérült, olyan gólokat kapok, hogy a hajamat tépem, a legjobb csatárom 3* sérült le egymás után hónapokra, és már a sajtó is elkezdett fúrni. köcsög...!
  • dalackraul
    üdv én azt hiszem 13:00 óra fele folytatom a Madriddal:d
  • zaki
    #4168-ashoz mit szólsz? :o
  • Fyrex
    hali, sok sikert
  • Fyrex
    gabber nem jött még el az ideje hogy közzé tedd a taktikod? :P
  • sideris
    Szevasztok! Jól nyomjátok,Grat! Asszem én is folytatom a Zágyúsokkal
  • 9csöves9
    Köszi igyekszünk :D

napot Fájreksz
  • gabber_saviola
    Szeva Lajos, és hajrá Braga
  • dalackraul
    kössz
  • szanics
    csoki papsz :D
  • szanics
    Juvétól kaptam ki.
    Totti közepesen tolja.
    Eladtam Cassanót, Dacourt-t.
    Érkezett Zalayeta, Motta, Gera, télen van Persie.
    Nyáron jön még Recoba, Sylniho és egy fiatal csatár.
  • gabber_saviola
    :DDDDD

grat
  • saviola83
    Pezzarossi nem jött el hozzám a harmadosztályba sajna.Most albertinit környékezem meg megpróbálok az első osztályból kölcsönvenni játékosokat.