121242
Football Manager
-
#4232 Meg mán Loran is:) -
#4231 Nyugi,Zakker,nekem a sérültek: Henry,Pires,AshleyCole,Campbell,Hleb,Reyes....mit kezdjek a juvéval így a BLben? -
cain #4230 hullámvölgy. ezt nyögöm én is. hazai pályán emberemlékezet óta képtelen vagyok meccset nyerni, de legalább a halit bedaráltam idegenben, rohonczi úti népstadionban... -
#4229 A Palermot kaptuk az UEFA kupában
első bajnokin kikaptunk 2-1-re a BEnficatól -
#4228 Nyugi zaki nekem meg 30ezer dollárt adták igazolásra.Ja és pl uccsó meccsemen egy skót kiscsapat ellen 27-5 volt a kapuralövés ide és 2-2 lett az eredmény.Nem baj bízom a fejlődésben még csak most fog kezdődni a bajnokság. -
#4227 pénz meg nincs igazolásokra, adtak fél millió fontot a szezon közben, hát kösz szépen bazmeg -
#4226 őt sikerült igazolnom bár sajna csak 2006-ban igazol át hozzám nem értem miért.Szerintem elég jó játékos és nagyon olcsó.Főleg jó egy bredford city számára a 3. osztályba. -
#4225 MI A RETKES FASZ VAN?!
ontottam a gólokat eddig, több, mint 3 gólos átlagom volt, erre bazmeg kikapok a palermótol 2-0-ra idegenben, aztán treviso ellen 0-0, inter ellen 2-4, majd megint 0-0 a cagliari ellen otthon tóni is 5 mecc óta nem lőtt gólt, eddig meg minden meccsen lőtt, ráadásul a fél csapat lesérült, qrva jó -
dalackraul #4224 és válogatothoz hoz mehetek? -
cain #4223 na, vaze, a csehek ledózeroltak mindket idegenben 5-1re... XQ -
cain #4222 figyu, írok valamit, ami eddig lejött, aztán majd eldöntöd, hogy berakod-e vagy nem. -
#4221 ok, olyat hozzál össze amivel szerinted sokat tudnál segíteni a többieknek, és köfi -
cain #4220 oké, akkor írok egy általános útmutatást az edzésekről, ok? -
#4219 nah így nem rakok be semmit.....leirod ide és én bemásolom (aki hozzátett vmit a faq-hoz az így csinálta)
de az edzőket felesleges, mert másnál nem mindig olyanok -
cain #4218 bevágtam egy képet az edzőimről, szerintem az ott felsorolt csókákat nyugodtan beteheted. rögtön meg lehet szerezni őket, eljönnek magyarországra is. -
cain #4217 szent loddár vezetésével izlandot agyonvertük hazai pályán 2-0ra. ezzel a csapat második a selejtezősorozatban a luxemburgtól elszenvedett vereség ellenére. -
#4216 én sem viccböl kérdeztem -
#4215 hát szerintem igen,sőt mondhatni bőven...és ez most tényleg komoly...:((( -
#4214 felteszem sokadszorra, vkinek van vmi gondolata a Tippek-trükkökhöz a faqban? -
#4213 nem mindig a gém a hibás, Te megtettél mindent hogy nyerjél? -
#4212 Ezt a szar egy gémet! hOgy r...adna meg a g..i Blackburnben szopat 4-4-kapuralövéssel,meg 1-0al... -
cain #4211 az nem piskóta... -
cain #4210 olé, az említett csatárom ismét megsérült, negyedszerre is zsinórban! ilyen csak a maesében van... -
#4209 Na hatott a lebaszás, Parma-Roma 0-1. -
#4208 Jesszus Mária
Luuuuuuuuuuuca Tooooni -
#4207 várunk még :) -
#4206 csoki Sideris és Fájreksz -
cain #4205 kezd csalni a gép... kiestem az uefa kupából, 5 kapusomból 4 sérült, olyan gólokat kapok, hogy a hajamat tépem, a legjobb csatárom 3* sérült le egymás után hónapokra, és már a sajtó is elkezdett fúrni. köcsög...! -
dalackraul #4204 üdv én azt hiszem 13:00 óra fele folytatom a Madriddal:d -
#4203 #4168-ashoz mit szólsz? :o -
#4202 hali, sok sikert -
#4201 gabber nem jött még el az ideje hogy közzé tedd a taktikod? :P -
#4200 Szevasztok! Jól nyomjátok,Grat! Asszem én is folytatom a Zágyúsokkal -
#4199 Köszi igyekszünk :D
napot Fájreksz -
#4198 Szeva Lajos, és hajrá Braga -
dalackraul #4197 kössz
-
#4196 csoki papsz :D -
#4195 Juvétól kaptam ki.
Totti közepesen tolja.
Eladtam Cassanót, Dacourt-t.
Érkezett Zalayeta, Motta, Gera, télen van Persie.
Nyáron jön még Recoba, Sylniho és egy fiatal csatár. -
#4194 :DDDDD
grat -
#4193 Pezzarossi nem jött el hozzám a harmadosztályba sajna.Most albertinit környékezem meg megpróbálok az első osztályból kölcsönvenni játékosokat.