121242
Football Manager
-
#4272 igyekszünk :DDD
igyekezzetek Ti is! Csoki! -
cain #4271 nálam is hasonló a helyzet, a fagyi nagyon menetel, az összes többi csapat meg körbeveri egymást. van 6 pont előnyük, utána az mtk, majd 7 csapat van 3 ponton bellül.
20 gólt kaptam 14 meccsen, ez nagyon sok, valamit változtatni kell... :( -
#4270 csoki Szanics papa, aztán este nyerni! -
#4269 csokikám nem rád céloztam....és nem is akartam, bocs ha úgy érezted -
#4268 of kórsz ez gabber edzéstervére ment
Na mentem Urak, csoki! -
#4267 nekem saját van, de hasonlít a Tiédre, attól eltekintve, hogy kicsit kiegyensúlyozottabbak az erősítendő dolgok. Tehát pl. a védőnél a támadások gyakorlása nem 0-ra van véve, hanem nagyon kicsit feljebb, stb.
De egyébként nagyjából ugyanolyan, mint amit Te használsz. -
#4266 Ki akarja azt mondani, hogy csítelsz?
Én csak azt mondtam, hogy mákod van, mert a többiek veszik el egymástól a pontokat.
Én hiába teljesítek jól, a Juve nagyon masszívnak tűnik, de a 2. hely szinte tuti, hogy meglesz. -
#4265 Helló, nektek mekkora helyet foglal a vinyón az FM? Az image fájl 788 mega de feltelepítve a játék már csak 490-et foglal... Nálatok is így van? Köszi -
cain #4264 áááááááááááááá, guarín nem akart eljönni hozzám, áááááááááááááááááááááááá
-
#4263 Mondom én használom és nekem penge, amit csináltam az meg a fm2005-ös taktikám koppintása: 4-2-3-1 -
#4262 néha bejön néha nem -
cain #4261 angol, olasz, spanyol, holland... -
#4260 szal srácok jó a taktikám?
gabber hatására én is kicsit erősítettem az edzésterven -
#4259 -
#4258 még mielött vki kimondaná, nem csítelek.
csináltam egy taktikát és azt Franco taktikájával felváltva használom
az edzés az az amit linkeltem, és 94% alatt senki sem , még cserének sem
és benyalok minden edzönek akivel összefutok -
Takezó #4257 Spanyol, Román, Francia, Olasz, Angol, Német, Szerb -
Takezó #4256 egész nap nyomom a gémet, de már írtam tegnpa is, csak biztos nem olvastál vissza :P
Fagyival kezdtem egyet, és meglepően jól megy, ugyan az uefa-csoportkörbe nem jutottunk be - kicsit nehéz 0-s kasszával és szar játékosokkal indulva:Ð -
#4255 Aki magyar ligával játszik melyik ligákat x-elte még be az elején? -
#4254 énmár tegnapelőtt elkiabátam :D -
#4253 Mennymár, és még mákod is van, a nagyok sorra veszik el egymástól a pontokat. Bezzeg nálam az a kurva Juve mindenkit legyak :(((
Grat, papsz, még a végén... na de nem kiabálom el. -
#4252 :DDDDDDDDDDDDDDD
nah végre látlak itt a topikban Taki , remélem sokat -
Takezó #4251 ha a palermo jáccik, akkor mindig melegség van a pályán, kepperpapa ^^ -
#4250 -
#4249 meleg volt az első félidö, aztán lelkiföccs és ....
-
#4248 Palermo ellen idegenben 2-2
jó eredmény,tudattam is a srácokkal:D -
#4247 :D
végülis nyertem 2-1-re. most megyek Milánóba, az Interhez, gázos lesz :o -
#4246 őket megvered, kutyaütők :DDD -
#4245 qrva életbe már, 3-1-re elvert a Chievo. csoda, hogy még mindig a 2. vagyok a bajnokságban a jó kezdésnek köszönhetően. 4 meccs 2 pont, nem vmi bíztató. most jön a Roma itthon, remélem végre nyerek má megint -
#4244 Bejött a lebaszás, PAOK-Roma az UEFA-kupában B csapattal 0-4.
Lehet, hogy mindig a B-t kéne játszatni... -
#4243 csoki
warez nincs a topikban, bele se fogjál a "hogyindítsamelagémet" kérdezésbe, köfi -
#4242 faq fenn -
dalackraul #4241 ok majd rájövök valahogy:d
-
fmfun #4240 Hello mindenkinek!
Új vagyok itt a topikon, és a látottak után zöld fülű is.
Szóval a problémám a következő letöltöttem a játékot és sehogyan sem tudom elindítani nincs lemez a cd-romban hiba üzenetem van.
Régebben ezt tudtam kezelni de most bármit töltök le nem üzemel a progi. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#4239 kiestem az olasz kupából. idegenben 4-2-re kikaptam (uccsó percben kaptak egy tizit, amit belőttek), itthin meg már 2-0-ra vezettem a visszavágón, mikor egyenlítettek, igaz, hgoy a végén még lőttünk 1 gólt, és nyertünk 3-2-re, sajnos kiestünk. legalább tóni újra betalált, ráadásul 2X is -
#4238 szerinted? ne kérdezz már hülyeségeket kicsit gondolkodj ha megoldható légyszíves -
#4237 nah egyet nem értek...
Olasz kupa meccsemen a Trevisio ellen én kiállok a "B" csapattal, Ők meg a legjobbakkal.....jah 1-1 lett a vége
-
#4236 ebben is igazad van,Franco! csendben leszek! :P -
#4235 szúszá -
#4234 nyugi srácok ne káromkodjatok
baromi unalmas lenne ha folyton csak nyernétek :) -
#4233 És Lehmann is...ezt nem hiszem el,a training meg alig közepesen közepes...! Mit lehet tenni? ez bug?