121242
Football Manager
  • McFrost
    demoval kellett volna gyakorolnod...
  • bestGP
    2x kaptam ki :| :D
  • Costa
    köszönöm megpróbálom, mert nem az első ilyen volt...
  • bestGP
    re.

3adik nekifutásra emberibben tudtam irányítani végre az Intert :)
    1x kaptam ki a bajnokságba ( a sok x mellet), tudtam jókat igazolni, BL be sem 1 pontom van 6 meccsből (mint az elozo két probalkozaskor :D ),hamnem egész szépen halad minden..
    íme a végleges keret (télig) :

valamint itt a serie a teballaja:

Milant elvertem kis szerencsével 2-0 ra (H) adriano duplajaval
    sokaig csak montelal szamitot a csapat golzsakjanak, de sérülése miatt Adrianora hárult ez a feladat.. a francba :DD
    Mostovoi lehet még érdekes a keretbe, az ő leigazolása csak amiatt volt, mert szeretem a játékost, mellesleg 37 éves kora ellenére fejlodik nalam :D
    meg néha játszik is.. ennyi
  • Drizzthsz
    Te is próbáld ki, hogy a time wasting-et legalább mixed közepéig húzod. Nálam segített valamennyit..
  • Drizzthsz
    Mit kell csinálni, ha átképezni akarom egy játékosomat csatárrá, hogy ne innefectual legyen az edzés szintje?
  • Costa
    isten bassza meg ezt a kurva csaló játékot a picsába!
    persze hosszabítás 2 perc erre 93.percben és a 94. percben gólt lőnek és oda a kurva előnyöm gyűlölöm!
  • McFrost
    nálam dettó, most meg bebrunyálnak örömükbe:DDDD de nem sokáig...:DDD
  • zaki
    végülis télleg nem roosz. vezetőség elvárása a kiesés elkerülése volt, a szurkolók meg egy biztonságos középmezőnybeli helyezést vártak el.
  • cain
    ehh, kétszer annyit ajánlottak neki, mint amennyit én tudtam, hiába hisztiztem az elnöknek... :(
  • McFrost
    nem rossz ez!
    Chievo is faxa!:)
  • fsgh
    hali
  • McFrost
    Hail All!
  • fsgh
    ajjaj...:-(((
  • zaki
    11 forduló körül még 4 ponttal vezettem a tabellát.
  • fsgh
    ne félj! Lessz ebből még harmadik hely is..;-)
  • zaki
    utolsó 4 meccsemen 1 pontot szereztem, ez idegesít qrvára. azelőtt meg 7 meccsen át voltam veretlen. remlem most is ilyesmi sorozat következik, különben még az interlotyó kupában sem tok elindulni, nemhogy a blben
  • fsgh
    Mondjatok egy viszonylag olcsó és jó jobb oldali tkp-t!!!
    (aki már 11millió fonért eljön):-)
  • zaki
    egy komplett védelem kéne, de semmi pénzem nincs. tóni is van olyan, hogy 3-4 gólt lő 1 meccsem, de most pl 5 meccsen 2 gólt lőtt, az is 11-esből. nagyon nem szeretnék a 4. helyről lemaradni, különben ugrik a bl

• saviola83
    Azt hiszem erre mondják hohy minden összejött nekünk.A meccs elején nem volta jók az előjelek.Mivel összesen 20 játékosom van és azok sem világverőek elev nem nagyon tudok rotálni és méghozzá 2 meghatározó emberem sérült volt plusz 2 nappal ezelőőt szintén bajnoki meccsünk volt úgyhogy sérültek és fáradt emberekkel áltam ki.A vége sima lett bár a végén nagyon feljöttek a kapuralövési arányban mert a játékosaim már csak ténferegtek a pályán.De a lényeg a győzelem meg hogy 5. vagyok 2 pontra az elsőtől.
  • fsgh
    "Freyt úgy megbüntetem most, hogy zsíroskenyérre nem lesz majd pénze"
    Hát ez kurva nagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • fsgh
    guarín?
  • zaki
    jelenleg én is 5. vagyok, de zsinórban kapok ki mostanában, nem értem baze, majdnem minden kapura lövése gól az ellennek, én meg alig találom el a kapt. itthon kikaptam baze a sampdoriától úgy 3-0-ra, hogy 10 emberrel játszottak szinte végig, volt 5 kapura lövésük, nekem meg vagy 10. most meg úgy kaptam ki sienában, hogy kaptam egy 11est, ami belőttem+kiállították a csávót, erre kikapok 3-1-re, hogy nem is volt kapura lövésem. ha hoztam volna ezt a két meccset 2. lennék, iszonyatosan ideges vagyok most. freyt úgy megbüntetem most, hogy zsíroskenyérre nem lesz majd pénze, hgoy menne el a qrva @nyjába, mi a fasz van vele, év elején qrva jól védett, el fog menni rajta a szezon
  • cain
    vkk-t mondjon valaki pls... olyat, aki hajlandó eljönni a magyar ligába is. köszi.
  • Grusi
    Én is Fiorentinánál "dolgozom" :) Hanyadik vagy? Verhetem magam az első szezonbeli ötödik helyre? :)
  • fsgh
    hmmm... Grosso és Zaccardo nagyon ütős a játékban...
  • marcus13
    Kösz, a linket
  • Drizzthsz
    Na eladtam Sanyit egy milliárd forintért.
  • Drizzthsz
    Azzal nem értek egyet, hogy a scout ne lenne fontos... Szerintem nagyon fontos, hogy minél több, s jobb legyen belőle, amíg nem jön ki az efemszkút. :)))
  • Takezó
    magyarítás
  • zaki
    heló, link
  • marcus13
    HellÓ!
    tudnátok egy linket dobni, ahonnan magyarosítást tudok leszedni?
    előre is kösz
  • cain
    örülhetsz, hogy nem érkezett harmadszor is, így nem igazolódott be a papírforma. >;)
  • cain
    remélem a következő fm-ben már mlsz-elnök is lehetek... de jó lenne! :D
  • zaki
    GIGALOL

• fsgh
    Dave Van Den Bergh!!! Nagyon nagy bal szélső!!!
  • Takezó
    hm, parmával jáccottam friendlyt, Orbán Viki bemutatkozott, de szar vót :D:D:
    1:2 lett a vége, félidőben még vezettünk ^^
  • cain
    technika. de a rögzített helyzetek edzéskategória elsősorban a támadásra vonatkozik, ahogy észrevettem.
    szerintem neked a védekezést, és az aerobikot kellene megnövelni.
  • dalackraul
    kössz
  • zaki
    Downing, Mauro Esposito, Mitea, Van Der Vaart