121242
Football Manager
-
#4112 - Football Manager 2006 (349 új üzenet) -
#4111 Szerintem nálam nincs nagyon újpestes ebben a topicban -
#4110 Tegyük már össze az Újpestet ezzel a lila csapattal. Meglátjuk ki nevet a végén :DDDD -
#4109 Zaki a megállíthatatlan! -
#4108 Apropo...nálam nagyobb lila ujpesti matrha nincs...ugyhogy csak hajrá! -
#4107 -
#4106 köszi,remélem nem cinikus vagy pejoratív vagy :P A Te alkalmazottaid sem panaszkodhatnak sztem... -
#4105 Gúd nájt -
#4104 A kezed alatt biztos ;))) -
#4103 nem is akartam...inkább a fiatalokra építenék...átlag életkor 22 körül van...szerintem anton is lesz minimum olyan! -
#4102 jo8 Gabber! -
#4101 Hehe, Riot nem tudtad leigazolni és Anton lett helyette? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
#4100 hozzáteszem,kellet ide egy ilyen nevű bíró is.... -
#4099 nah elrakom magam holnapra, csoki&yo8 mindenkinek
-
#4098 Jó látni,hogy a SEGA még nem temeti a hungarikumot....
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#4097 -
#4096 :DDDDDDDDD -
#4095 Egyetértek Charlee,abszolut,nagyon nagy mester az öreg! Majnem akkora mint Gabbő a Palermo élén! -
#4094 -
#4093 -
#4092 -
#4091 Jó az öreg Bergkamp a háznál. Még mindig nagy játékmester :) -
#4090 Ezt is megúsztuk döntetlennel, pedig rutintalan plájákat is kezdőbe kellett raknom. (+ elfogytak az igazi jobbhátvédeim
Charisteas 3-4 hónapra kilőve, fene ezt az Abramovicsot...
-
#4089 Ha már a szuperkupát elcsalta a gép, már az első fordulóban visszavágtunk érte alaposan!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
cain #4088 volt ilyen nekem is. máté azóta kispados, és arra vár, hogy csóka visszavonuljon. -
#4087 :DDDDDD
jah nagyon sok a brazil pléja Angliában ..... -
G.Freeman #4086 láccik hogy nem valosag az angolok adnak munkat a braziloknak csak metroba nem ajanlatos futva bemenni -
#4085 láccik hogy ez nem a valóság.....Toni a tiziket belövi -
G.Freeman #4084 Megszereztem Fred-et es kocsog angolok nem akarnak munkavallalasi engedelyt adni neki...most fellebeztem vagy mi az appeal -
G.Freeman #4083 akkor meg jol jartal
nalam 92 perc 1 gollal vezetek, teljes idohuzason van minden, megszerzi a vedom Boumsong a labda, ahelyett hogy elrugna levitte az oldalvonalhoz, forgott kicsit aztan bevagta a kapum ele ahol Taylorrol bepattant... -
#4082 bazmegtóni
-
cain #4081 nem, nem lett gól a dologból. csak szétszopatta őket, és elment vele egy csomó idő. kapufából kontra van. ;) -
#4080 Azért a Roma még nagy falat nekünk így az edzősködésem kezdetén.Bredford-Roma 2-4 az eredmény már a félidőben ennyi volt.A 2.félidőt véginyomtuk de nem akart bemenni semmi.+ edzőmeccs után azt mondom a védelemmel vannak nagy gondok. -
G.Freeman #4079 szelrol rugja be kozepre kapu ele es bepattan a vedodrol? ilyet mar en is lattam (boumsong) -
#4078 :dddddddddddddddd -
cain #4077 mekkora poén! 2-1re vezetek az utolsó percekben, időhúzás maximumon, és az egyik
játékosom kilép a labdával a cédők közül, rátekeredik, leviszi a szögletzászlóhoz, csinál két cselt, aztán rárúgja az egyik védőre a labdát! nagyon durva! -
#4076 Egy óccsó támadó:
Ezen kívül korához képest egész jól nyomja 2-3 meccs után Ibrahim Afellay is. -
#4075 Védők: Kompany, Bonera, Chivu, Mexés, Heinze, Pablo (At. Madrid) -
cain #4074 vedd meg, no. bár szerintem oda van nőve a margithoz. -
G.Freeman #4073 róbikárlósz :) LOL