121242
Football Manager
  • Costa
    köszönöm ez viszonylag jó tipp :D
  • saviola83
    Amúgy ez a csapat vezeti most a bajnokságot 3 meccs 3 győzelem.Szóval nem annyira lesújtó a vereség főeg hogy jobbak is voltunk.CSak sajna sok potya gólt kapunk a védők hibájából.Most is a védőm a saját szögletzászlótól rúgott szabado visszafejelték és a csatár persze nem volt lsen mert a védőm beragadt aki a szabdot rúgta.
  • Takezó
    np^^

nah, már az újpest is érdeklődne irántam -.- ez így kicsit könnyűnek tűnik o.0
  • saviola83
    Na kikaptam a huddersfiledtől 3-2 re.Vezettem 2-0ra és onnan kaptam ki az uccsó percben a játékosom 16 méterről lőtt öngól.nem semmi.Jah és kapuralövés 10-5 ide.
  • cain
    veszel egy jobb gépet.
  • sideris
    Kösz, Bozsinov természetesen rohadt jó,de a Pazziniből sokkal többet lehet kisajtolni majdd idővel,biztosmenni fog,Hajrá!
  • zaki
    ha lesérül tóni is megyek a levesbe, nincs több csatárom
    mokoena végülis itt van, de más télleg nincs
  • cain
    az edzésekről, és a személyzetről:

az fm2006ban az edzéseket új formába öntötték. nem a gyakorlatokat kell összeválogatni, hanem a gyakorlattípusoknak a dominanciáját kell állítani egy-egy csúszkán. a gyakorlatok mennyiségétől függ, hogy az edzések mennyire veszik igénybe a játékosok szervezetét, mennyire "kemények". általánosságban megfigyelhető, hogy keményebb edzéseknél több a sérülés, de gyorsabb a játékosok fejlődése.
    a következő gyakorlatfajták vannak:
    erőnléti: a játékosok alapvető fizikai adottságait fejleszti, pl. állóképesség, erőnlét.
    aerobik ;) : nem, ez nem a női zenés gimnasztika, hanem a gyorsaság, agilitás, és egyensúlyérzék fejlesztésére szolgáló gyakorlatcsoport.
    védés: kapusedzés, csak kapusoknak. minden más csapatrésznél nullára tehetjük.
    taktika: döntéshozó képesség, megérzés, és helyezkedés fejlesztése.
    labdavezetés: cselezés, egyrintő, technika fejlesztése.
    védekezés: szerelés, emberfogás
    támadás: összjáték, kreativitás
    lövés: távoli lövések, befejezés, higgadtság
    rögzített helyzetek: szabadrúgás, szögletek, tizenegyes, nagy dobás

az edzések hatékonyságának meghatározó tényezője maga az edző, illetve a tulajdonságai. minden edző profiljában fel van sorolva, hogy milyen típusú edzést mekkora hatékonysággal tud vezetni. minél magasabb ez a szám, annál jobb az edző, és persze annál nagyobb igényei is vannak. az edző akkor tud a leghatékonyabban dolgozni, amikor egyszerre csak kevés, vagy csak egy edzés kategóriáért felel. ha elaprózzuk a tehetségét, az a minőség rovására megy. célszerű tehát a területeket specializálni. ha egy edzéskategóriát sok edzésen, sok játékos számára teszünk kötelezővé, előfordulhat, hogy az edző túlterhelté válik, ilyenkor be kell mellé osztani mást is (akármilyen béna is lehet, akár 1 csillagos is magában, nem rontja le le az edzés minőségét), aki leveszi a válláról a teher egy részét.
    az edzők tulajdonságai:
    kapusok edzése: egyértelmű, miben jó.
    támadás edzés: támadás, lövés
    védekezés edzés
    fitness edzés: erőnléti és aerobic edzések
    mentális edzés: amennyire tudom, ez így önmagában semmire sem jó.
    technikai edzés: labdavezetés, rögzített helyzetek
    taktikai edzés: taktika

egy másik fontos része a személyzetnek a menedzserasszisztens. a fontos tulajdonságai a menedzselés, a munka fiatalokkal, taktikai ismeretek, valamint az esetleges képességek és lehetőségek megítélése. külön bónusz, ha egyben jó edző is, mivel segíthet az edzések lebonyolításában, de ez nem elsődleges. a menedzserasszisztens segít a szerződéseknél (ad egy tippet, hoyg szerinte mennyit érdemes fizetni a játékosnak), valamint ha kijelöljük rá, szerződést hosszabítgathat a keret játékosaival, vezetheti az utánpótláscsapatokat (mazochisták ezt a pontot ne jelöljék be), szervezheti és vezetheti a csapat barátságos meccseit (kiscsapatoknál nem szokott neki sikerülni), és megmondhatja a frankót félidőben/meccs végén.

a harmadik állatfajta a gyúró. az ő legfontosabb tulajdonságai a fizikoterápia, az eltökéltség, és a fegyelmezettség. a visszavonuló játékosokból is lehetnek gyúrók.

a negyedik és talán legelhanyagolhatóbb rész a figyelőé. gyakorlatilag az ér belőle valamit, hogy elküldöd, nézze meg a következő ellenfelet meccseken, esetleg tehetségkutatásra használható, bár a többség a leigazolandó játékosokra vonatkozó tippeket úgyis neten keresztül szerzi be ("hi, középpályás kellene szibériai a szibériai zséligába, olcsó legyen (200k rubel), és legalább olyan jó, mint henry, mondjatok valakit , pls).

várom a kommenteket
  • sideris
    ne hari,Takezó :P
  • zaki

kár, hogy sérült... zsír csatárkettőst alkotnak tónival...

Pazzini meg pont most sérült le jó hosszú időre bazzeg :(

ja, nyáron jön Torghelle
  • Takezó
    -.- törlést kérnék, Kepper -.-
  • ttukacs
    Sziasztok!

Látom használtok magyarítást.... ez a demo magyarítása még?
  • Takezó
    felcsút
  • sideris
    A fradika ...
  • sideris
    oks,köszönöm!
  • Magic Boy
    Szerintetek melyik a Magyar NB2 leggyengébb csapata a játékban?
  • zaki
    Bozsinov játszik mellette... mingyá nyomok róla egy képet. csak sajnos sokat sérült. most is eltört a csuklója, szevasz 1-2 hónapig... de jól nyomja Pazzini is
  • sideris
    Köszi! na most már tom,miért hozom el Anri mellé....egyedüli csatárként jáccatod? vagy Pazzini Bozsinov is van mellette?
  • zaki
    nincs mit
  • dalackraul
    úgy raktam meg mentettem el csak így rakja ki csak nem tudom hogy miért:D
  • Magic Boy
    Kösz a választ!
  • zaki
  • zaki
    Chameleon 2006! benne van az alap gameban
  • zaki
    legközelebb ilyen vezetésnél már húzni fogom az időt ezerrel... :/
  • Magic Boy
    Ez melyik Skin?
  • sideris
    nyugi Zakker! szép ez így is,amit nyomsz! Pikcsört raksz Toniról?
  • Magic Boy
    hát igen a gép elég gyakran csinál ilyet(örülj,hogy nem fordított),sde majd a visszavágól kitömöd!
  • zaki
    basszus, pedig már 3-1-re is vezettem

• sideris
    ne viccelj,nincs mit! én is azt néztem,miért adták el...dehát,a gép tudja! Most jönnek hozzám a Hájböribe kupameccsre..majd tolok róla képet Neked
  • Magic Boy
    375k-ért 3 legalább olyan jó játékost tudsz venni és még marad is!
  • saviola83
    Nagyon szépen köszönöm.Schumacher eladását nem értem mert nálam nagyon jól nyomja és a csapatban a középpályán szinte neki vannak a legjobb értékei
  • inter
    Array access out of bounds ezt írja ki a game amikor elindítom mi lehet a baj???

Thx.A serious error was encountered and the application was closed.An error has been generated file in : és kiírja a könyvtár nevét...
  • Magic Boy
    Mutatsz róla képet?
  • Fyrex
    dalackraul megkérhetlek hogy 800*600as méretben vagy akörüliben rakd be a felállást hogy lássak is valamit? ... kööszz...
  • sideris
    Grat! nagyon!
  • sideris
    Persze,naná!

Így állnak:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Jött:

Mentek:

• zaki
    katanaccsó rulez

• Costa
    illetve, hogy 7 eun kívüli játékosom lehet
    bazz az argentín a brazil a nigériai az az török az? illetve a svéd norvég az?
    televagyok csehekkel, meg horvátokkal, de ők tagok szóval nem értem mit mondd...
  • Costa
    hello nekem egy problémám lenne
    a game irdatlanul sokat tölt nekem és ha a varázsbilleket használom(ctrl+alt+del) akkor azt írja ki, hogy a program nem válaszol.
    így már két játékomat elb*szta nekem most a harmadikat kezdem, de már megint kurva sokat tölt...
    mi lehet vele, mert ez már nagyon idegesít!
  • gabber_saviola
    UEFA KUPA: Palermo-Werder az egyenes kiesésben, de ez már csak este mert tépek, jó és szerencsés meccseket mindenkinek...