121242
Football Manager
-
Costa #4352 köszönöm ez viszonylag jó tipp :D -
#4351 Amúgy ez a csapat vezeti most a bajnokságot 3 meccs 3 győzelem.Szóval nem annyira lesújtó a vereség főeg hogy jobbak is voltunk.CSak sajna sok potya gólt kapunk a védők hibájából.Most is a védőm a saját szögletzászlótól rúgott szabado visszafejelték és a csatár persze nem volt lsen mert a védőm beragadt aki a szabdot rúgta. -
Takezó #4350 np^^
nah, már az újpest is érdeklődne irántam -.- ez így kicsit könnyűnek tűnik o.0 -
#4349 Na kikaptam a huddersfiledtől 3-2 re.Vezettem 2-0ra és onnan kaptam ki az uccsó percben a játékosom 16 méterről lőtt öngól.nem semmi.Jah és kapuralövés 10-5 ide. -
cain #4348 veszel egy jobb gépet. -
#4347 Kösz, Bozsinov természetesen rohadt jó,de a Pazziniből sokkal többet lehet kisajtolni majdd idővel,biztosmenni fog,Hajrá! -
#4346 ha lesérül tóni is megyek a levesbe, nincs több csatárom
mokoena végülis itt van, de más télleg nincs -
cain #4345 az edzésekről, és a személyzetről:
az fm2006ban az edzéseket új formába öntötték. nem a gyakorlatokat kell összeválogatni, hanem a gyakorlattípusoknak a dominanciáját kell állítani egy-egy csúszkán. a gyakorlatok mennyiségétől függ, hogy az edzések mennyire veszik igénybe a játékosok szervezetét, mennyire "kemények". általánosságban megfigyelhető, hogy keményebb edzéseknél több a sérülés, de gyorsabb a játékosok fejlődése.
a következő gyakorlatfajták vannak:
erőnléti: a játékosok alapvető fizikai adottságait fejleszti, pl. állóképesség, erőnlét.
aerobik ;) : nem, ez nem a női zenés gimnasztika, hanem a gyorsaság, agilitás, és egyensúlyérzék fejlesztésére szolgáló gyakorlatcsoport.
védés: kapusedzés, csak kapusoknak. minden más csapatrésznél nullára tehetjük.
taktika: döntéshozó képesség, megérzés, és helyezkedés fejlesztése.
labdavezetés: cselezés, egyrintő, technika fejlesztése.
védekezés: szerelés, emberfogás
támadás: összjáték, kreativitás
lövés: távoli lövések, befejezés, higgadtság
rögzített helyzetek: szabadrúgás, szögletek, tizenegyes, nagy dobás
az edzések hatékonyságának meghatározó tényezője maga az edző, illetve a tulajdonságai. minden edző profiljában fel van sorolva, hogy milyen típusú edzést mekkora hatékonysággal tud vezetni. minél magasabb ez a szám, annál jobb az edző, és persze annál nagyobb igényei is vannak. az edző akkor tud a leghatékonyabban dolgozni, amikor egyszerre csak kevés, vagy csak egy edzés kategóriáért felel. ha elaprózzuk a tehetségét, az a minőség rovására megy. célszerű tehát a területeket specializálni. ha egy edzéskategóriát sok edzésen, sok játékos számára teszünk kötelezővé, előfordulhat, hogy az edző túlterhelté válik, ilyenkor be kell mellé osztani mást is (akármilyen béna is lehet, akár 1 csillagos is magában, nem rontja le le az edzés minőségét), aki leveszi a válláról a teher egy részét.
az edzők tulajdonságai:
kapusok edzése: egyértelmű, miben jó.
támadás edzés: támadás, lövés
védekezés edzés
fitness edzés: erőnléti és aerobic edzések
mentális edzés: amennyire tudom, ez így önmagában semmire sem jó.
technikai edzés: labdavezetés, rögzített helyzetek
taktikai edzés: taktika
egy másik fontos része a személyzetnek a menedzserasszisztens. a fontos tulajdonságai a menedzselés, a munka fiatalokkal, taktikai ismeretek, valamint az esetleges képességek és lehetőségek megítélése. külön bónusz, ha egyben jó edző is, mivel segíthet az edzések lebonyolításában, de ez nem elsődleges. a menedzserasszisztens segít a szerződéseknél (ad egy tippet, hoyg szerinte mennyit érdemes fizetni a játékosnak), valamint ha kijelöljük rá, szerződést hosszabítgathat a keret játékosaival, vezetheti az utánpótláscsapatokat (mazochisták ezt a pontot ne jelöljék be), szervezheti és vezetheti a csapat barátságos meccseit (kiscsapatoknál nem szokott neki sikerülni), és megmondhatja a frankót félidőben/meccs végén.
a harmadik állatfajta a gyúró. az ő legfontosabb tulajdonságai a fizikoterápia, az eltökéltség, és a fegyelmezettség. a visszavonuló játékosokból is lehetnek gyúrók.
a negyedik és talán legelhanyagolhatóbb rész a figyelőé. gyakorlatilag az ér belőle valamit, hogy elküldöd, nézze meg a következő ellenfelet meccseken, esetleg tehetségkutatásra használható, bár a többség a leigazolandó játékosokra vonatkozó tippeket úgyis neten keresztül szerzi be ("hi, középpályás kellene szibériai a szibériai zséligába, olcsó legyen (200k rubel), és legalább olyan jó, mint henry, mondjatok valakit , pls).
várom a kommenteket -
#4344 ne hari,Takezó :P -
kár, hogy sérült... zsír csatárkettőst alkotnak tónival...
Pazzini meg pont most sérült le jó hosszú időre bazzeg :(
ja, nyáron jön Torghelle -
Takezó #4342 -.- törlést kérnék, Kepper -.- -
ttukacs #4341 Sziasztok!
Látom használtok magyarítást.... ez a demo magyarítása még? -
Takezó #4340 felcsút -
#4339 A fradika ... -
#4338 oks,köszönöm! -
#4337 Szerintetek melyik a Magyar NB2 leggyengébb csapata a játékban? -
#4336 Bozsinov játszik mellette... mingyá nyomok róla egy képet. csak sajnos sokat sérült. most is eltört a csuklója, szevasz 1-2 hónapig... de jól nyomja Pazzini is -
#4335 Köszi! na most már tom,miért hozom el Anri mellé....egyedüli csatárként jáccatod? vagy Pazzini Bozsinov is van mellette? -
#4334 nincs mit -
dalackraul #4333 úgy raktam meg mentettem el csak így rakja ki csak nem tudom hogy miért:D
-
#4332 Kösz a választ! -
#4331 -
#4330 Chameleon 2006! benne van az alap gameban -
#4329 legközelebb ilyen vezetésnél már húzni fogom az időt ezerrel... :/ -
#4328 Ez melyik Skin? -
#4327 nyugi Zakker! szép ez így is,amit nyomsz! Pikcsört raksz Toniról? -
#4326 hát igen a gép elég gyakran csinál ilyet(örülj,hogy nem fordított),sde majd a visszavágól kitömöd! -
#4325 basszus, pedig már 3-1-re is vezettem
-
#4324 ne viccelj,nincs mit! én is azt néztem,miért adták el...dehát,a gép tudja! Most jönnek hozzám a Hájböribe kupameccsre..majd tolok róla képet Neked -
#4323 375k-ért 3 legalább olyan jó játékost tudsz venni és még marad is! -
#4322 Nagyon szépen köszönöm.Schumacher eladását nem értem mert nálam nagyon jól nyomja és a csapatban a középpályán szinte neki vannak a legjobb értékei -
inter #4321 Array access out of bounds ezt írja ki a game amikor elindítom mi lehet a baj???
Thx.A serious error was encountered and the application was closed.An error has been generated file in : és kiírja a könyvtár nevét... -
#4320 Mutatsz róla képet? -
#4319 dalackraul megkérhetlek hogy 800*600as méretben vagy akörüliben rakd be a felállást hogy lássak is valamit? ... kööszz... -
#4318 Grat! nagyon! -
#4317 Persze,naná!
Így állnak:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Jött:
Mentek:
-
#4316 katanaccsó rulez
-
Costa #4315 illetve, hogy 7 eun kívüli játékosom lehet
bazz az argentín a brazil a nigériai az az török az? illetve a svéd norvég az?
televagyok csehekkel, meg horvátokkal, de ők tagok szóval nem értem mit mondd... -
Costa #4314 hello nekem egy problémám lenne
a game irdatlanul sokat tölt nekem és ha a varázsbilleket használom(ctrl+alt+del) akkor azt írja ki, hogy a program nem válaszol.
így már két játékomat elb*szta nekem most a harmadikat kezdem, de már megint kurva sokat tölt...
mi lehet vele, mert ez már nagyon idegesít! -
#4313 UEFA KUPA: Palermo-Werder az egyenes kiesésben, de ez már csak este mert tépek, jó és szerencsés meccseket mindenkinek...