121242
Football Manager
  • saviola83
    na megvan az első jelentősebb bevételem nyertem a ligakupában és kaptam 20 000-et.
  • Drizzthsz
    Valaki, aki úgy játszik, hogy 4 hátvéde van, s egy vkp-je, s kevés gólt kap, az tudna küldeni egy szélső védős, meg egy középső védős játékos utasításokat?
  • Drizzthsz
    Uefában a Monacot kaptam, a Zete meg a Valenciát a kieséses, tavaszi szezonra. Kemény lesz...
  • saviola83
    Hogy a rögzített helyzeteknél jó legyen az edzés akkor az edzőnek milyen tulajdonságában kell jónak lennie.Mert a kapott gólom 80 százalékát pobtrúgás után kaptam.
  • dalackraul
    na a madriddal az első szezonomban bajnok meg spanyol kupa győztese lettem és a bl ben az elődöntőben a Bayern vert meg 4-4-lett és idegenben lött több góllal a bayern ment tovább:D és kit igazoljak balszélre?
  • horbotee
    Sorra verem a nagy riválisokat, egyre közelebb kerülök a célomhoz, a feljutáshoz.
  • zaki
    na, kezdésnek le is sérült 2 hétre, jó lesz ez
  • zaki
    nah, a téli átigazolás utolsó napján sikerült leigazolnom kluivertet a valencia b-ből :D szal ideiglenesen megoldódtak a csatár problémáim :P
  • ttukacs
    Ja, és Chameleonban fagy a Pénzügyek/kiadások... a többiben állítólag nem...
  • fsgh
    szasztok!
    Grat minden sikeres managrnek..!!
  • ttukacs
    Azt meg tudja valaki mondani, hogy az alap skinben hogyan lehet a meccs közben kihúzni a pályát teljes képernyőre? A Chameleonban ás a Cappuchino -ban ki lehet, de az alapban nem találom a megfelelő ikont....
  • robotnyk
    thx
  • zaki

tóni megint belehúzott
  • cain
    vituska pesta
  • sideris
    cadamarteri,Windass,Emanuel Ők 7essel
  • Takezó
    nem viccből mondtam:o

• sideris
    Rothen,sztem szuper
  • saviola83
    Köszi a meccsképet.AMúgy ki játszott jól a city-ből?Cadamerteri jól nyomta?
  • Costa
    austria wien-nel vagyok és összesen kettő cserém maradt...
  • horbotee
    Ezek szerint a chelsea elleni siker nem csak úgy kicsúszott a csapatból. 5 forduló után vezetem a bajnokságot, itt éppen az egyik nagy riválist intátem el.
  • robotnyk
    10 milláig mondjatok egy jó balszélsőt
  • Magic Boy
    Ja aakor meg se fogod érezni!
  • robotnyk
    rotáció van, mind játszik rendszeresen
  • Magic Boy
    5 játékosod jkidölt?
    Az igen?
    Ebböl menyi kezdő?
  • ttukacs
    Bocs, enéztem az évszámot..... nekem is van...
  • robotnyk
    +Woodgate 4 hét
  • sideris
    nekem 2hónap,6hét,1hónap,2hét,6nap,2hónap...
  • sideris
    nálam semmi ilyesmi nem tapasztalható...előre ajánlanak uj szerződést is....szal mindig van érvényben levő contractom
  • ttukacs
    Tényleg senki nem tud segíteni a Manager Contract -tal kapcsolatban??? Hogy lehet, hogy nekem elvileg lejárt? Ez normális dolog, vagy bug?
  • robotnyk

1 hónap, 2 hét, 1 hónap, 1 hét. anyád.
  • cain
    thx
  • Magic Boy
    Légyszives komoly választ kérek(aki tud rakjon már be Magyar NB2.es tabellát)!
    A Felcsut tele van volt NB1-es játékosokkal(na meg ott játszik Orbán Viktor is)!
  • sideris
    szerintem olyan jó a leírásod,hogy nem sok kiegészítést tehetnénk bele! Irány a FAQ Gabbő bá!
  • sideris
    Saviola83! Itt a game amit mondtam...nem olyan rossz ám a csapatod...inkább talán én vok a gyenge?!?!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • sideris
    a második felében milyen igazad van...akkor a Camp Nout 220ezresre kell építeni mert odaigazolom!
  • cain
    ha senki nem szól hozzá, mehet a fakkba...
  • ttukacs
    A Manager Contract hogy műkszik? Érdekes módon a profilomban már lejárt a szerződésem... pedig kb. akkor kezdtem a játékot.... és senki sem keresett, hogy hosszabbítsunk, meg hasonlók
  • Takezó
    sose:Ð2005ben amúgy volt már, h kirúgtak fraditól, aztán mentem újpestbe:Ð vituskát akartam megszerezni, de már a fehérvár lenyúlta előlem:( viszont orbánviki jön:DS:AD:A legalább megduplázzuk a nézőszámot, mert mindenki hoz még egy embert :o
  • ttukacs
    Nálam mindíg lefagy a game, ha rákattintok a Pénzügyeknél a "KIADÁSOK" gombra. Nálatok nincs ilyen hibajelenség?
  • sideris
    Vállald el de gyorsan!