121242
Football Manager
  • Kanál
    nem gyenge jó vagy nagyon (H)
  • gabber_saviola
  • Kanál
    pedrettinél próbálkozz, vagy pernía-nál iszonyat pléja
  • G.Freeman
    Xabi Alonso és De Rossi 35 millioert se jon (ennyim van), Albeda jonne 25ért de ő a 28 éves most, más sztár DM nincs
  • Drizzthsz
    Először 28 milliót ajánlottak, én meg persze negotiate 1 milliárdra. :D
  • charlee
    A Milan sztárjai csak szájtátva bámulták, hogy az Ajax trénere speciális taktikot dolgozott ki ellenük

• Drizzthsz
    Kb. 4-ig szerintem jó lesz.
  • cain
    hát ezt talán még én is megfontolnám... ;)
  • G.Freeman
    korral kapcs kerdesre még nem irtatok, érdemes kiadni egy 28 éves emberre 25 milliot (13at ér), hany evig lesz meg kb jo ?
  • Drizzthsz
    Ajajj. Torghellét adjam-e el 1 milliárd forintért a Cska-nak? Hm...
  • Drizzthsz
    2007-2008-as szezon.
  • ForRedGlory
    Hu backi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Ráraktam viccből 180 millára az árát és a Levszki Szófia egyből (1 nap késedelemmel) adná is a lét érte :DDDDD Na akkor még tuningolok rajta, mert 240 alatt el se adom :D
  • ForRedGlory
    Az lesz. Majd a Palermonak
  • ForRedGlory
    Ez hanyadik évben van? :P tetszik :DD
  • gabber_saviola
    akkor add el, mert el fog menni ingyen
  • gabber_saviola
    grat, jól nyomod
  • saviola83
    Első meccsemen Bradford-Derby County 3-3.Kezdésnek nem is olyan rossz egy fentebb ligában lévő csapat ellen.
  • ForRedGlory
    De nem akarok lemondani a meccsenkénti 3 Rajczi gólról, mert akkor már csak Fecze marad, mivel Kokót is eladtam :DDDDD
  • cain
    most is tizet ér... és még kérnek rá opciót, hogy további 50ért megvegyék. mondjuk kezdenek elég durva értékei lenni.
  • Kanál
    Fred nagy pléja bármennyit odaadnék érte
  • Drizzthsz
    Én adnám... Már amúgy én meg is váltam tőle, pedig nem kaptam valami sok pénzt... Max. vagy 5 milliót.
  • Kanál
    :köfi szépen, Zoli, Wiltord csatársorral kell játszanom Fred és Carew helyett mindketten kidőltek vagy egy hónapra s.
  • cain
    nah, nálam is elkezdett csalni a gép... jön a galata, erre lesérül a kezdő kapusom, két csatárom, és két védőm...
  • G.Freeman
    Waltner mint a jővő nagy csatára:) hát ennél jobb utánpotlásra van szüksége az Owen-Luque duonak:)

Fred-et néztem ki de 12 millioert nem adtak
  • ForRedGlory
    Állítólag kreatint esznek. Lejkó Dezső ezt súgta a fülembe :DDDD
    A taktika síma 4-4-2 Újpestre szabva :D Én sose kontrázom, mindig nyílt sisakos a küzdelem :P
  • Drizzthsz
    Újpest - M. Haifa: 2-0
    Sparta Praha - Újpest: 1-3.

Jeee, remélem továbbjutok az uefa csoportkörből. Eddig nagyon esélyes. A HSV már továbbment a csoportból...
  • gabber_saviola
    nahvégre
  • cain
    vituskát el akarja vinni a leccse kölcsönbe 50 milláért. odaadjam? nem akarom...
  • Kanál
    szép ték, waltner ropi megvan fél millió fontból garantált 14-15 gól. és még marad 29,5-d minőségi pléjákat venni
  • gabber_saviola
    rakd ki sok pénzért transzferre, és küld vissza a tarcsiba kb. 1 hónapra....egy hónap múlva vidd vissza a nagycsapathoz és aláír
  • Drizzthsz
    Te jó ég, mit etetsz te a srácokkal? :) Mondd el a taktikod!!! :)
  • G.Freeman
    nincs nagyon több, 35 milliom van de kellene venni még 1 csatárt is
  • ForRedGlory
    Pedig az a játékos minden pénzt megér. Adj ki érte nyugodtan többet is, nem bánod meg ;)
  • Kanál
    Zoli akár egyedül rúghatott volna 4-et nem gyenge bemutatkozás lett volna, mondjuk így sem az p.

• ForRedGlory
    Jah :) Most fogja kitömni az emtékát :DDDD Előző meccsén 10 perc alatt vágott hármat és volt egy lesgólja is :DDDDD

Nem tudsz valami trükköt amivel meghosszabbítaná a szerződését? Nem akarom elvezteni :DD
  • G.Freeman
    Xabi Alonso 25 millio eurot ér és 30ért se jön :(
  • gabber_saviola
    jól nyomja a lila Rajczi
  • ForRedGlory
    Van egy Rajczi Petyám, bár ő se akarja meghosszabbítani a szerződését :SSSSSS

• G.Freeman
    oke oke , mar megneztem

24 most a jatekban, de meg az is jo
  • G.Freeman
    rosszul emlekeztem, 24 eves, akkor ő jó lenne tényleg:)