121242
Football Manager
-
Oszi #9060 Tudtok valami jó támadó középpályást 2millió fontig aki pótolni tudja Fioret?
-
#9059 Jó Reggelt!Szülinapos:-D -
#9058 remélem sikeres pléják lesznek Médzsik, elsőre jónak néznek ki -
#9057 Kenesei
képet nyomsz róla? -
#9056 ez is érdekes h Ballack nem hosszabította meg a szerződését és most nincsen klubja :DDDD
na akkor remélem jön hozzám :P -
#9055 oké:-) -
#9054 -
#9053 Jó reggelt, sok utolsó perces győztes gólt
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a Boldog Szülinapot "szlogent" -
#9052 hatalmas grat. sajnos a képet most sem látom -
#9050 Mondjatok jó játékosokat akiket elendgednek 2,7 millió fontért -
#9049 a 2006-os VB-n Lengyel Portugál döntő van
a Lengyelek a Brazilokat verték tizikkel a Portugálok meg az Olaszokat szintén tizikkel -
#9048 szerintem nem lett könnyebb a játék, inkább úgy mondanám, hogy mi lettünk tapasztaltabbak, és eredményesebbek! ;) -
#9047 most má merek
mingyá nyomok -
#9046 na jó feladom, elvette az eszem a bajnoki cím........ -
#9045 már nem, kicsit csiszolgattam a sajátomat. mingyá nyomok képet -
#9044 baszki, szarakszik az iaro. Bocs
Gabber töröld légyszi az előzőt.
Íme az utolsó meccs.
Nem tudom hova tenni ezt a játékot, főképp azért, mert nem tudom, mikor nyertem utoljára 97 megszerzett ponttal bajnokságot (első évben talán még soha, erősebb csapattal sem, mint a Roma).
Az biztos viszont, hogy soha nem kellett ennyi pont bajnokság megnyeréséhez, így nem tudom eldönteni, könnyű a játék vagy sem.
Az alapján, hogy közülünk páran még gyengébb csapattal is Serie A-t nyertek az első évben, tényleg azt mutatja, hogy könnyű a játék, könnyebb, mint az eddigiek.
De igazából leszarom, örülök a bajnoki címnek, amit azért nem kis magabiztossággal sikerült megszerezni. -
#9043 hali az érkezőknek -
#9042 naa nem is rossz:-))) Most se dobsz tabellát?:-P -
#9041 Jack taktikájával játszol? -
#9039 Grat! -
#9038 1-1 lett:p -
#9037 mai első meccsem
Yildirim egy állat -
#9036 beszarás! MEgvert a tök utsó Bielefeld 1-0 ra ugy h. a végén nem volt kapusunk és 4 csatárral támadtam! -
#9035 mai első meccsem
beszarás ez a Yildirim, ha nem sérül le Bojinov és Pazzini talán nem is játszana nálam, erre tessék -
#9034 :-DDDDD
Huhh alig maradt játékosom visszamentek a kölcsönbe vagy 50% részesedése volt a másik klubnak és elvitte....Még jó hogy tudtam igazolni:-) -
#9033 remélem a Cassano Gila Sheva hármas majd ontani fogja a gólokat nálam mert a vezetőség a Serie-A-t akarja megint :PPPP -
#9032 Nem rosszak -
#9031 Jahhh, lesz ez még jobb is. Csak lenne pénzem igazolásokra. -
#9030 Szereztem két tehetséget(remélem kapnak munkaválalásit)!
Szerintetek milyenek?
-
#9029 Azt hiszem a nyáron nagy játékosmozgás lesz. Az "öregekkel" nem fogok hosszabbítani, el fog menni Tugay, Amoruso, Flitcroft, Dickov, Friedel és Freund. A helyükre meg szerzek valami olcsó, de jó jákékosokat, mert pénzem az nem hiszem, hogy lesz. -
#9028 nem igaz h nem tudom megszerezni Heitingat vagy Kompanyt 14 milláért sem adják őket és elkéne a védelembe a frissítés -
#9027 nah végre elindult a Rovers henger -
#9026 Reggelt -
#9025 Hello -
#9024 grat! jössz fel, mint a bükki büdösvíz -
#9023 Helló Zaki és Gabber! -
#9022 csoki managerek
Gratula a Római Szpaletti "Totti" Szanicsnak a scudettoért
[figyelek] -
#9021 Ez volt az első meccs, ahol maradéktalanul elégedett voltam a játékkal. A West Ham sehol sem volt, egyszerűen kapura is alig voltak veszélyesek. És elhagytuk a kiesőzónát.
-
#9020 pálinkás jó reggelt
már indítom is a gamet -
#9019 grat! legutóbb, mikor Bqallack nálam játszott a 2005-ben a HSV-ben gólkirály lett