121242
Football Manager
-
ttukacs #8978 Köszi. És mi a neve? -
#8977 azt amelyiket én...:-)
www.sortitoutsi.net innen lehet letölteni.... -
ttukacs #8976 Totti, te milyen skint használsz? Nem hasonlít egyikre sem a három alap közül... -
Oszi #8975 Jó reggelt all! -
#8974 Na Szanics? Hogy áll a bajnokság? -
#8973 szia! -
#8972 Ez olyan rohadt idegesítő hogy meghatároznak egy bizonyos átigazolási keretet ami négyszer több mint ami a kasszában van!!!!Így aztán hiába van sok lóvém nem köthetem el mert csődbe megyek..... -
#8971 Jó reggelt all!
Hajrá Szanics! -
#8970 Hajrá!
Nyerned kell!
várom a taktikád,de nemlehetne,hogy inkább elküld e-mailban? -
#8969 szia -
#8968 Most nézem csak, hogy 12 bajnoki meccs óta nem kaptam gólt :D -
#8967 Felhasználtam a te edzésed,de csak arra,hogy javítsam az enyémet! -
#8966 huhh nemsemmi Grat!! És milyen kemny a kapott gólok száma..12...
(Nekem szezon végére 50gólt rugtak:-D De én meg asszem 83...) -
#8965 Baszki, Totti és Mancini eltiltott lesz [baszki nem játékosom, hanem a reakcióm a hírre... :D] -
#8964 Magic!
Mindjárt belinkelem azt is egy képben, de majd csak a bajnokság után.
Azért ez kemény, nem is emlékszem olyan bajnokságra, ahol minimum 90 pont kellett volna a bajnoki címhez. A Juve pokoli erős nálam, most éppen az Intert verték idegenben 2-0-ra.
Úgy nézett ki sokáig, hogy mi viszont nem bírunk a palermói bunkertaktikával, de végül Kuffour egy szöglet után megoldotta a problémá(cská)t.
Ha a Fiorentina ellen nyerünk idegenben, megvan a bajnoki cím!!!
-
#8963 Különben Jó Reggelt All!! -
#8962 FAQ -
piluka #8961 helloka
magyaritást hol találok??
tud vki segíteni
elore is koszike
-
#8960 Érdekelne a taktikád,mert ez nagyonjó gólkülönbség és a rugott/kapott gólok száma is nagyonjó! -
#8959 Reggelt! -
#8958 Csak 12 gólt kaptál 35 meccs alatt?
Az igen,nekem nem jönne össze,sztem -
#8957 jaja ontja a gólokat de nem ő lett a gólkirály hanem Lucarelli -
#8956 Én a nyáron Tonit akarom, ha törik, ha szakad. -
#8955 Ja, persze a Palermo elleni meccs jön itthon... Aztán még Fiorentina idegenben, Messina itthon. -
#8954 na a kövi szezonra is lesz erősítés Cassanot a MIlanba csábítottam mert lejárt a szerződése a Romaval... de Heitingat vagy Kompanyt nem tudom megvenni az istennek se adják -
#8953 BAJNOKCSAPAT!!! -
#8952 HÁÁÁÁPPY Börfdéééééj ForRed!!! -
#8951 No, a következő mérkőzésen a Juve is és mi is hozni tudtuk a kötelezőt (Reggio Calabriában nyertünk simán 2-0-ra).
A meccs után megnéztem a hátralévő meccseket, és bizakodtam, mert a Juvénak sokkal nehezebb meccsei vannak még hátra, mint nekem, ráadásul én háromszor játszom otthon, a Juve pedig háromszor idegenben az utolsó négy meccsből.
Hál'Istennek ez már a Siena elleni meccs után azt jelentette, hogy egy kicsit meglógtunk, így most már - ha nagyon nem csesszük el - remélem, meglesz a Scudetto.
-
cain #8950 beléd is. ;) -
cain #8949 boldog szülinapot forred! -
#8948 Boldog Szülinapot ForRed! -
#8947 Jó reggelt -
cain #8946
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
hihető... -
#8945 Ja, boldog szülinapot ForRednek! -
#8944 Grat!
Mostmár meg kell nyerned! -
#8943 Boldog szülinapot ForRed! -
#8942 Jó reggelt!
Uhh, vazze, fél nap alatt majdnem 800 új üzenet.
Na mindegy, én tegnap délután folytattam a kiélezett küzdelmet a Juve ellen- Én ikszeltem Leccében, ők Messinában, így megint azonos ponttal álltunk, mikor elérkeztünk az egymás elleni meccshez...
-
#8941 Melyik taktikával(Jackéval?)játszol? -
#8940 Hepibörzdéj Forred!! Yoéjt mindenkinek! -
#8939 én szeretem