121242
Football Manager
-
G.Freeman #9181 csomo jo jatekos van olcson, kiscsapatnal is van annyi penz amibol bevasarlod azokat amiket pl Dortmundba vettem ( Vilakazi, Olejnik stb) viszont nincs akkora elvaras veluk szemben -
#9180 szvsz pont a dormunddal könnyű, erős keret, és ahhoz képest kis elvárás!!!! -
#9179 mert igért egy hátteret h. vmikor csinál és azért kérdeztem h. ha ráérne megcsinálná e? -
#9178 Brescianoban nem fogsz csalódni -
#9177 most per-pill a munkahelyemen vagyok, és dolgozok -
#9176 közöd? :DDDDDDDDD -
#9175 ja, visszatérve a Dortmundra... Semmi bajom velük, egyszerűen C. Ronaldót nem tudom elképzelni a német bajnokságban.
[már melóhelyen] -
cain #9174 miért állítod németre a nyelvezetet? -
#9173 Egy kiscsapattal sokkal nehezebb!
Csak azt ne mond,hogy a Dortmund kerete gyene! -
G.Freeman #9172 akkor velük a legnehezebb, nagy elvaras gyengebb kerettel -
#9171 Őket vettem az uj szeznra..Tőlük váram a áldást:-PP(és egy esetleges bl jó helyezést..)
-
#9170 Gabber bácsi mit tetszik csinálni jelenleg?
-
#9168 Én is köszönöm:-) (mert én is használom csak még nem voltam europai kupába:-) )
-
#9167 GRAT!! -
#9166 én köszönöm.
csak nem vágom miért ilyen elb@szott nevűek az európai kupák -
#9165 Ez igaz,de ezt 1 nagycsapat ritkán nézi! -
#9164 -
#9163 a dormund nagy csapat, ez nem kérdés szerintem -
#9162 köszönöm, hogy használod az európai logócsomagom -
#9161 jaj de jó!:8 Lesérült Kahn az Everton elleni Bl meccs elött és az első meccset az Everton nyerte 2-1-r:( -
G.Freeman #9160 "idei evek" = elmult évek , csak nem tudok magyarul :) -
#9159 kira, itthon 2-2-t nyomtam a juvéval, úgy, hogy végig támadtak, semmi seléyem nem volt, szal iszonyat mákom volt. rá két nap múlva mentem idegenbe az arsenalhoz, majdnem minden játékosom 85%-os, fél csapat sérült, párat nevezni sem tudtam, ki is kaptam 6-0-ra úgy, hogy az arsenalnak volt 9 kapura lövése, nekem meg 6, és mégsem tudtam gólt lőni. hihetetlen ez a sok bekapott gól, nem értem basszameg. ráadásul a továbbjutás is elúszott, ráadásul csak gólaránnyal estem ki... na mind1, az uefában legalább van esélyem, mint címvédőnek... és lassan a sérültek is felépülnek...
-
G.Freeman #9158 na jo, de az idei eveket kene nezni nem a nagy multat, mert az idei evekbol maradt ram a keret ami van:) -
#9157 A Dortmund nagycsapat,de az uttóbi idényekben nemment nekik ezért kérték a nemzetközi kupaszereplést! -
G.Freeman #9156 de nem is nagy ha eleg nekik egy nemzetkozi kupaban indulast erö hely -
#9155 A dortmund nem kis csapat! -
G.Freeman #9154 Dortmundnál kupás hely volt a cél első évben, idén az hogy legyek harcban a bajnoki cimért. -
#9153 NEm hiszem! Nekem már olyan keretem volt 2005 ben h. húúú!:D
C. ROni; Tevez;Fred;Podolski;Baptista! Szóval nem hiszem! -
#9152 Kiscsapatnál hálásabbak és türelmesebbek! -
G.Freeman #9151 az is lehet hogy a keret erősségéből számítja ki a progi az elvárásokat -
M.A.D. #9150 Kíváncsi lennék, innen mennyien Hattrickeznek. -
#9149 Figy! Én a 2005-ben a Betissel megnyertem első évben az UEFA-t másodikban bajnokság+kupa a harmadikban pedig bajnokság+bl+kupa! És minden évben az volt h. Kupaszereplést érjek el! Az ötödik évben volt az h. nyerjem meg a bajnokságot! -
#9148 Neeem én a Fiorentinával bajnokságot nyertem és a kövi szezönra azt várják el a vezetők hogy kupás helyezést érjek el..... -
Redvin #9147 Most felvettek Rafa Benitezt, en meg megyek a liverpoolhoz -
G.Freeman #9146 azert kivancsi vagyok ha kiscsapattal nyersz es utanna vagy 5. akkor maradhatsz-e, sztem akkor is rugnanak mert eredmenyt nezik -
#9145 Jaa a Spanyolok hálátlank:-(( (még a 2005-ben a Barcával voltam és első évben megnyertem a bajnokságot másodikban bajnoksá+kupa harmadikban bajnokság+kupa+BL ztán a negyedikben kirugtak mert hamar kiestem a bl-ből:-PPP de atán a Betis felvett szerencsére..) -
#9144 szar dolog!
ezért szar nagy csapattal lenni mert ha nem teljesitesz kirugnak! -
G.Freeman #9143 ja, ha nyersz akkor mar semmi mas eredmeny nem jo utanna csak az ujabb gyozelem, 2. helyen allsz mar radszólnak -
#9142 hali! -
cain #9141 hm... a celtic leigazolta priskint 110 milláért. megnéztem a statját, most 875öt ér...