121242
Football Manager
-
#9261 elkezdtem vitatkozni Beckenbauerrel h. milyen szerződésem legyen:D
Tökre tecccik:D -
cain #9260 rakd magasabb felbontásba a monitorodat és játssz ablakban. -
#9259 0-0 a cseszki ellen a bl negyeddöntőben. (1. meccs) -
G.Freeman #9258 nem baj, bajnoki cim meglesz -
#9257 nem! csak mert a Betissel értem el eddig a legnagyobb sikereimet! És valami különös vonzalom van köztünk:PPPPPP
Kikaptam a Köln-től 1-0-ra szóval oda a veretlenségem:((( -
G.Freeman #9256 inog a padod a bayernnél?:) -
#9255 Igen;Igen! Amint a Betistol kirugják az edzőt akkor megyek is:D -
#9254 egy fiatal spanyol srác jól nyomja igaz h. csak csere de ha beáll akkor nagyon ott van! a helyzetkihasználása majdnem 100%-os. -
#9253 Utálom,hogy mihelyst jól szerepelek sorra dölnek ki a kulcsjátékosaim! -
#9252 :DDDDDDDD -
#9251 hát ez nem semmi, grat. a 3. gólszerző ki? -
#9250 Akkor nemsok esélyed van,de azért hajrá! -
#9249 Üdv emberek!
Nah, most megyen az install.:))
Ha mindennap 4oldalakat kell majd visszaolvasnom, az érdekes lesz.:) Tegnap estétől jól termeltetek.:)) -
Csesza #9248 Spanyol SZK
1meccs: 4-2 a Betisnek :(
-hazai pályán be kell őket zúzni (nem lesz Ronaldinho,Messi,Motta) -
Kanál #9247 köfi, nagyon remélem hogy az leszek de hátra van még 24 forduló
bírónak szép a neve -.-
-
G.Freeman #9246 2005-2006os bundesliga idenyben a kiscsapatok nevet irja le vki plz, nagyn köszi!:) -
#9245 Csatár:
Adriano,Iaquinta -
#9244 Kanál , Te bajnok vagy -
Kanál #9243 clerc második meccse a nagy csapatban, 30 méteres bombával ünnepelt
-
#9242 császtok
most vettem észre hogy a Baselban patrick muller a tavalyi basjnokságban védő létére 13 meccsen 23 gólt lőtt.
ez nincs elírva?
megnéznétek ti is? -
#9241 Ja, csak Carew egyszer már megégett Rómában :) -
Drizzthsz #9240 #9223 valaki??? -
#9239 GRAT!!:-))) -
Csesza #9238 jó napot all!
rájöttem hogy hiába eröltetem a kisebb csapatokat, nem fog nekem menni velük egyenlőre, majd később, ezért kezdtem egyet a Barcelona-val - eddig megvett Simao-t
-
G.Freeman #9237 Fredet amikor 9 milliot ért akkor 18ért engedték el anno hozzám -
Kanál #9236 carewban 100%-ig biztos vagyok, waltner nem kérdés, holm pedig olcsóér jó -
#9235 őt én is -
#9234 ja, és őt szeretném magam mellé pályaedzőnek... :)
-
#9233 Fredért be is jelentkeztem, 9 millióért nem adták, a többiek meg szerinted jobbak, mint Zalayeta? -
#9232 gratula a győzelemért -
#9231 Közzéppályára vedd meg Bressánót:-) Nálom elég jók az értékei és j csatárnak jobbtkp-nek bal tkp-nek szval elég univerzális:-)) -
#9230 nálam meg szkudettót nyert -
#9229 Csatárnak tudom ajánlani Pazzini,Bojinov -
Kanál #9228 fred, carew, waltner,holm közepes áron/ócsóér jönnek -
Kanál #9227 Zakinak sok szeretettel
-
#9226 Na kérem szépen, a keret átalakításán gondolkozom éppen.
A következő év céljai:
1. A csapat bal oldalának átalakítása (Chivu marad, de kell egy középpályás és egy AML) - ide vettem középpályára Zé Robertót, AML-be Recobát, eladtam van Persie-t és el szeretném adni Mottát is, de a rák tudja, kell-e a Palermónak [ott volt fél évig kölcsönben])
2. Fiatalok beépítése: van két ügyes védőgyerek, az egyiket lassan be kell rakni Panucci helyére. Eladni Bovót.
3. Venni egy befejezőcsatárt, aki még Zalayetánál is jobb. Ötleteket várok, még nem tudom, mennyi pénzem lesz. Tonit akarom, de nem fogják elengedni. Montellát eladni. -
G.Freeman #9225 akkor irj kicsit, aztan valasztok:) pliiiz -
#9224 aham -
Drizzthsz #9223 Húha, emberek, mióta felraktam a legújabb catalystet, mindig vált üzemmódot a képernyő, ha alt+tabozom az efemet, meg egyéb alkalmazásokat. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni? (azaz váltson simán, üzemmódváltás nélkül, úgyis ugyanolyan üzzemmódban van az asztal, meg az efem alatt a monitor, de mégis "kattan" egyet a monitort, s másodpercekre elsötétedik), ez a korábi catalysttel nem volt így. -
G.Freeman #9222 hm, Hertha kieső...az nagycsapat?