121242
Football Manager
-
#9221 -
G.Freeman #9220 olympus raknal 1 képet a tabelládról? -
G.Freeman #9219 nagy küzdelemben de megvan az első trófea, német kupa döntő:
es be is fejezem Dortmundal, keresek vmi más csapatot -
cain #9218 nálam a palermo béligás... :( -
Kanál #9217 -
#9216 Ő játszik Caracciolo és Makinwa helyett a Palermoban. Nem csoda h. kieső helyen vannak!:(
Amúgy nem tom mikor de kirugtak a Palermo managerét és ki az edzőjük?
Háát Riijkard:DDDDDDD -
cain #9215 na zúztam el laborra. pá -
cain #9214 nálam ilyen sincs... -
#9213 Huntelaar! Igy kell irni:P -
#9212 akkor tolok képet csak megvárom mit mond a figyelom h. ne legyenek rejtett tulajdonságai! -
cain #9211 nálam nincs olyan. milyen klubnál láttad? -
#9210 Huntellar! -
cain #9209 gratu -
cain #9208 kicsodát? -
Kanál #9207 hen all
-
#9206 Huntellar-t nézzétek meg! -
cain #9205 a hazai bajnokságban a debrecen is hasonló domináns szerepet játszik. nálam kiestek a második szezonban az nb1ből. -
cain #9204 naná! a kontinens egyik elitklubja, mit vártál tőle? mindazonáltal náluk is be fog csúszni egy-két váratlan vereség, pláne amíg érdekeltek az európai kupákban, szóval ha végig jó teljesítményt nyújtasz, tiéd lesz a salátástál. -
G.Freeman #9203 nem azert de sztem elmenni egy kiscsapathoz es olcson behuzni az ismert jatekosokat es igy összerakni egy jo csapatot sokkal konnyebb, mint a végtelen mennyiségü pénzel és kitünő jatekosokkal rendelkezö nagycsapatokat egy csak jo kerettel megelözni -
#9202 nem vágom. sztem igen -
#9201 Nekem nem ment el a kedvem a játéktól és nem is fog sohasem. Pedig én a kiesés ellen küzdök, mindenki más meg nyeri sorra a bajnoki címeket...Ráadásul pénzt sem adnak igazolásokra. -
#9200 ez igaz! Senkit nem enged el a gép! Max 3-4x áron! Szóval...
Jah és a Bayern ténleg brutál erős -
G.Freeman #9199 "játszva bajnok csapatot lehet összerakni egy-két jó igazolással"
adnak 14 milliot, de olyan draga minden jo jatekos hogy 4-5 milliot erö jatekosert kernek el ennyit, vagy olyat veszek amit forumon irtok de arra eleg 2 millio is es a maradek 12vel nem tudok mit kezdeni...Bayern meg ultrabrutal erös
na el is ment a kedvem a jatektol -
#9198 ez mentet játéknál is műkszik?
-
#9197 köszi
-
#9196 megy a faq-ba -
#9195 Nálam a Real kicsit agresszívan bevásárolt(Kranjcar;Diego;SIvok) és olyan potom összegért... Idegesítő! -
cain #9194 valaki írt vmi olyat, hogy le kell cseszni, meg visszazavarni a fakóba 1-2 hónapra, aztán aláír. -
#9193 ezt töltsd le -
#9192 jaja ez elég idegesítő...
Ezért jó a Fiorentina azt várták el tőlem hogy ne essek ki aztán megnyertem a seria-a-t és most nem várják el hogy jra megnyerjem:-) Kupás helyezést várnak... -
#9191 ajánlj neki jobb szerződést
ha az sem jó neki, búcsúzz el tőle
de ezt csak józan paraszti ésszel mondom :P -
#9190 azt hogy "nincs" a német válogatott.csak szürke játékosok vannak.ugyanaz mint a 2005ben -
#9189 hát szerintem második évben a dortmundból már játszva bajnok csapatot lehet összerakni egy-két jó igazolással -
#9188 milyen hibára? -
cain #9187 hogy lehet megtartani olyan játékost, aki nem akar új szerződést kötni? -
#9186 van már megoldás a német hibára? -
G.Freeman #9185 első évben kupas hely könnyü, de ha nyerek utanna mar semmi mas nem lesz jo nekik -
#9184 nem állítom -
#9183 szvsz ilyenekre csak este ér rá, olyankor kéne megkérni priviben... -
#9182 remélem is mert ő volt a leg drábább és neki a legjobbak az értékei...Benne bízok a legjobban..:-)))